Sayfa 79/245 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gokay Yazıyı Oku
    Ulan küfür işe yaradı ama etki azaldı sanki

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir kaç gündür devam eden düşüş'ün tepkisiydi sadece.

2.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    krgyo da artık toplama işinin bitiğini düşünerek 208 direnci bir daha deneyip kıracağını ve 219 222 bandına yöneleceğini düşünüyorum. 199 dan aranıza girdim. ytd.
    Adamlar mal toplamıyor, küçük yatırımcı hariç Bizim Menkul'e en az 300.000 lot hisse sattılar. Yani dertleri mal toplamak olsaydı, zikzak yaparlardı.

Bence orta vadeli bir planları olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku
    Adamlar mal toplamıyor, küçük yatırımcı hariç Bizim Menkul'e en az 300.000 lot hisse sattılar. Yani dertleri mal toplamak olsaydı, zikzak yaparlardı.

Bence orta vadeli bir planları olabilir.
    oda mümkün ama ben halka açıklık oranını göz önünde bulundurarak bizim menkul unda alım yapacağını açıklamasından yola çıkıp hissenin artık yukarı yöneleceğini düşünüyorum. ytd.

4. arkadaş gittigin yerde bir dur artık geldigin yere geri geliyorsun ...ne saçma kagıtsın

5. 1.98_1.99 iken 98 den yazayım dedim hemen verdiler korktum acaba geri gelir mi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    oda mümkün ama ben halka açıklık oranını göz önünde bulundurarak bizim menkul unda alım yapacağını açıklamasından yola çıkıp hissenin artık yukarı yöneleceğini düşünüyorum. ytd.
    Bu hisseyi halka arzdan beri takip ederim, piyasa yapıcısı Bizim Menkul hiçbir zaman hisse'ye destek vermemiştir. Hep hisseyi frenlemek için üstten sattığı hisseleri aşağıdan yerine koymuştur.

7. tam bir ......çocugusunuz ********ler

8. ... anlamazlar direk yaz o ro s pu cocu bunlar toplayamadi istedi kadar

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 79/245 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •