Sayfa 79/98 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 625 - 632 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. İklim değişikliği ve eski binaların çoğunun ısı yalıtımı yaptığı mı çevremizde gözlemliyoruz. Bu husus şirketi ayakta tutacaktır. Böyle hisseleri alıp yıllarca ekrana bile bakmayıp tam yatırımcı olmamız lazım.
    Zira dnısı tahtasını izlediğiniz görürsünüz alavare dalavere çok. Baskı çok. İşte burada şirketin değerini bilen ilerisine yatırım yapan birileri çıkıp dnısoyı bambaşka yere getirip tahtada ki alavare dalavereleri çöpe atabilir son verebilir. Ve böyle şirketlere yatırım yapan yatırımcılar yok değil. 😀😀😀Kim bilir gizli gizli takip ediyorlardır😀😀😀
    Keser döner sap döner birgün de hesap döner.

2.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Sulzer hocam burdaysa vardır bir hikmet👍
    HİKMET,e sordum neden pinakyo gibisin diye ..? yolu uzatıyorum diyor .anladıgım birde örnek verelim mesala..
    bu hisse dışında başka bir hissede patron hisse satacagını açıklamış alıcı demişki 1 dolardan alayım patron olmaz demiş peki hisse kaç para 5,50 demekki patron çok daha yüksekten mal satacak..
    bizim DNISI ,ya gelince acaba satacagı malı nerden satacak hisse fiatı şuan 12.25 kapatmış haftayı..
    daha önce arz durumu ile yine satış yapmıştı ne kadar 15 tl den aklımda kalan:
    peki dolar kaç tl idi o zaman 7.90 tl idi yani patron hisseyi 2 dolardan arz etmiş ..
    şimdi kendimize soralım patron burdan hisse satışı yaparmı ..birde gecen zaman ve kur farkı varken bence satmaz fakat gözü kara ve zarar etmek istiyorsa orasını bilemem ..şuan bile 2 dolara satmak istese 27.50 tl yapar ..
    benim beynim bu kadar çalışıyor: hani lakabımız ZIR-DELİ ya ondandır :
    şimdi pinokyo spek ve patron düşünsün :
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    HİKMET,e sordum neden pinakyo gibisin diye ..? yolu uzatıyorum diyor .anladıgım birde örnek verelim mesala..
    bu hisse dışında başka bir hissede patron hisse satacagını açıklamış alıcı demişki 1 dolardan alayım patron olmaz demiş peki hisse kaç para 5,50 demekki patron çok daha yüksekten mal satacak..
    bizim DNISI ,ya gelince acaba satacagı malı nerden satacak hisse fiatı şuan 12.25 kapatmış haftayı..
    daha önce arz durumu ile yine satış yapmıştı ne kadar 15 tl den aklımda kalan:
    peki dolar kaç tl idi o zaman 7.90 tl idi yani patron hisseyi 2 dolardan arz etmiş ..
    şimdi kendimize soralım patron burdan hisse satışı yaparmı ..birde gecen zaman ve kur farkı varken bence satmaz fakat gözü kara ve zarar etmek istiyorsa orasını bilemem ..şuan bile 2 dolara satmak istese 27.50 tl yapar ..
    benim beynim bu kadar çalışıyor: hani lakabımız ZIR-DELİ ya ondandır :
    şimdi pinokyo spek ve patron düşünsün :
    Neden yapmasın hocam 9.6 milyon para yapıyor.satan ortak bunu rüyasında göremezdi.bedava kaynak...
    Değerli şirket patronları hisse geri alımı yapıyor...
    Yeni fabrika kuruyorsun şirket gelişiyor sen hisse satıyorsun.
    Bence olay şöyle gelişecek. Kapta haber akışı hisse yükselirken patron 800 k satacak.haberler gelmeden şirkette olumlu bişey olmadıkça yatırımcı 9.6 milyon vererek neden aldınki....alan kaçtan satacak.

4.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Neden yapmasın hocam 9.6 milyon para yapıyor.satan ortak bunu rüyasında göremezdi.bedava kaynak...
    Değerli şirket patronları hisse geri alımı yapıyor...
    Yeni fabrika kuruyorsun şirket gelişiyor sen hisse satıyorsun.
    Bence olay şöyle gelişecek. Kapta haber akışı hisse yükselirken patron 800 k satacak.haberler gelmeden şirkette olumlu bişey olmadıkça yatırımcı 9.6 milyon vererek neden aldınki....alan kaçtan satacak.
    benim kafam pek fazla çalışmaz diyelim ve matık yürütelim ortak..?
    hisselerin düşmesini veya deger kaybetmesini istiyorsa patron istedigi her yerden satar ..
    halka arz fiatı ve sonraki arz fiatı 15 tl .. o zamanki kur farkı ile 2 dolar ..
    mesumum gördügü yer 21 tl ..
    iki sekilde acıklama olur ya hisseyi baskılamak için yada mal toplamak için bunun başka acıklaması yok bence..

https://invst.ly/ww1r5
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. Kim yaptıysa Acayip güzel işçilik yaptı( açılışta 14,35 sonra 13,60 tekrar 14:30 ) Anlık izlememek lazım yoksa malı kaptıracağım[emoji1]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

6. Bi cacık olmaz inanmayın

7.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Bi cacık olmaz inanmayın
    cacık olması için salata,sarımsak,nane ve yogurt lazım:
    bunda hepisi var cacıgın yanında güzel şiş kebap lazım oda var:
    geriye ne kalıyor biraz daha sabır :
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    cacık olması için salata,sarımsak,nane ve yogurt lazım:
    bunda hepisi var cacıgın yanında güzel şiş kebap lazım oda var:
    geriye ne kalıyor biraz daha sabır :
    Fabrika yetişecekmi acaba yılbaşına.
    Fa rika kapalı kutu gibi fabrika bittimi yatırım ne durumda. Borsadaki şirketlere bakın çoğu böyle durumda inşaat bitti der makine geldi der VS vs.
    Bunlar ya profesyonel bir yönetim yok ya borsa şirketi olduğunun farkında değil halka açık olduğunu unutmuş gibi.
    Sipariş lerden bilgi vermiyorsan yatırımdan bilgi vermiyorsan a kardeşim neden halka açılıyorsun.halka açılıyorsun neden bilgi vermiyorsun...

Sayfa 79/98 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •