Sayfa 79/1003 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Bütün yurtdışından ve yurtiçinden alternatif ölçümlerde enflasyon 30-40 aralığında çıkıyor. Görünen o ki , reel enflasyon bu kez gerçekten resmi rakamdan çok çok farklı ve doların ateşi 3 verdim 5 çıktım puanları ile yatışmayacak. Dolar gerçek enflasyona eşitlenene kadar durulmayacak. TL mevduat cazibesi bu oranlarla artmıyor. Yurtiçi yerleşik ikna olmuyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. dolar neden bir günde yüzde 2 artışla 7.80'e dayanmış anlamadım. savaş falan mı çıktı?

3. Bir günde %25 deger kaybını ne de çabuk unutuyor insanlar

Bu ateş üfleyerek sönmeyecek,belli oldu!

Güncel CDS 379.5

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bütün yurtdışından ve yurtiçinden alternatif ölçümlerde enflasyon 30-40 aralığında çıkıyor. Görünen o ki , reel enflasyon bu kez gerçekten resmi rakamdan çok çok farklı ve doların ateşi 3 verdim 5 çıktım puanları ile yatışmayacak. Dolar gerçek enflasyona eşitlenene kadar durulmayacak. TL mevduat cazibesi bu oranlarla artmıyor. Yurtiçi yerleşik ikna olmuyor.
    Bu konuda faiz hassasiyeti olan calisanlar ve isadamlarimiz da var. Bunlar icin yatirim gayrimenkul, altin ve doviz. Gayrimenkul durgun olunca doviz patliyor.

Ulkeye yabanci yatirimci gelmedikce durulmaz bence dolar.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7. RTE eğer şahsi ve parti menfaatleri değil de ülke çıkarlarını düşünürek 2023 e kadar iktidarda kalmak istiyorsa Bahçeli'den kurtulmalı. Bahçeli onu dibe çeker. Bahçeli 1990 larda kalmış bir siyaset tarzına sahip. Dijitalleşmenin zirvede olduğu teknoloji çağına ayak uyduramaz.
    Adalet alanında reform yapılmasını da engeller. Adalette reform olmazsa da güven ortamı oluşmaz ve yatırımcı gelmez. Nasıl biz gidip Rus tahvili, hissesi vs almıyorsak yabancı yatırımcı da bizden almaz.
    Piyasa faiz arttırımı ile hükümete süre tanıdı. Bunu değerlendirip değerlenmeyeceğine bakacaktır.
    Daha öncede yazdığım gibi şahsi görüşüm aynıdır. Sorunu yaratanlardan çözmesini bekleyemeyiz maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Yarın bi düzeltme olacak gibi hissediyorum.ona göre pozisyon aldım.bir kısım nakitte bekliyorum.ytd

Sayfa 79/1003 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •