Sayfa 79/125 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 625 - 632 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by friday Yazıyı Oku
    2-3 gündür hep benzer aracı kurumlar görüyorum bankalar QNB harici yok. Sizce bu şans mı yoksa aracı firmaların bu konuda avantajı daha mı yüksek?
    ama şu da bir gerçek ben bu alışların tamamını aracı kurumdaki bilgisayarlardan gönderiyorum,alışlarım zamanında gidiyor, önceki halka arzları evdeki bilgisayarımdan gönderiyordum, 5 saniye fark ediyordu, bu araya milyon lotların girmesi demek, dolayısıyla satış gelmezse alım şansım yoktu, şimdi satış gelirse alım şansım daha yüksek,

5. Haftalık takası gönderebilirmisiniz

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Ben ilk günden beri bir önceki akşam fiyatlar güncellendiğinde tavandan alış emri veriyorum. Bir lot bile alamadım. Halka arzdan aldıklarımla devam ediyorum. Bugün bir miktar hacim oldu ancak bugün de şimdiye kadar alışım gerçekleşmedi. Belki yarın olabilir.
    Bende süreli emir verip pazartesi ve salı gününü gelir mi diye bekledim. Netice hatice. Burada başka bir dümen var bence. . Ky ye malı ancak 8. tavandan sonra verirler. Eskiler hatırlar önceleri halka arz olduğu zaman tavan tavan giderdi. Sonradan hepsi hakettikleri seviyelere gitmişti. Daha sonraki arzların yüzüne kimse bakmaz olmuştu. Hatta geri alım garantisi birşey (halen de var) çıkarmışlardı ona rağmen ky ilgilenmeyi bırakmıştı. Şimdi borsada yüksek oranda karları hedefleyen bir kitle var. Dikkatli olmakta yarar var. Ben genede salı çarşamba tavandan alıcıyım.

Bekleyen miktar ne kadar arkadaslar?

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

ARZUM tavanda bekleyen 20.4 mlyn lot

Sayfa 79/125 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz