Sayfa 79/1002 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    İyi de dostum
    çözüm pes edip
    diz çökmek
    boyun eğmek değil.
    sapla samanı karıştırmayalım..

türkiye AİHM kurallarına uymayı yazılı uymayı taahhüt etmiş,mahkemede bir türk yargıç bulunduran bir ülke.AİHM kararlarına

uymak boyun eğmek değil öncelikle meseleyi o noktaya getirmemektir .4 senedir içeride suçsuz tutlmak normalmidir ? sadece

kavala olayında demiyorum bunu. bir çok kişi şu anda benzer nedenlerden dolayı hapis yatıyorlar.

işe kendimize çeki düzen vermekle başlasak daha iyi değilmi afaki söylemler yerine
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. 50. mezuniyet yıllarını Kuleli Askeri Lisesinde kutlamak isteyen subaylara Lise, turizm bakanlığına devredildiği için izin verilmemiş.

https://www.medyatava.com/haber/kule...ke-etti_229591
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    4 yıl beklenmez gereken yapılır.

hdp pkk ilişkisi varsa buda kapanmalı.

Gereğini yapmadıkca

Kanunsuz olarak içerde tutuyorsun konumu oluşur.

Yargıla o zaman.
    Gün gelir siler milersin kubi...

Ben kayıt altına alayım:

“PKK HDP ilişkisi varsa”

https://twitter.com/AliCaatay/status...829980677?s=20

Günaydın,
    Bugün itibarıyle Türkiye’de asgari ücret 289 dolara düştü. Böylece, Avrupa’daki son ülke Arnavutluk’a da geçilmiş olduk

iki haftada maaş 400 tl eridi

dondurma mı len bu diyor

kahkah

Kabine toplantısı sona erdi Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Son dönemde bazı ülkelerin büyükelçileri tarafından yapılan hadsiz ve talihsiz açıklamalar oldu . Bu açıklama doğrudan ülkemizin yargısını ve egemenlik haklarını hedef almıştır . Bu tüm yargı mensuplarımıza yapılmış bir hakarettir . Anayasamızda belirtildiği gibi Türk yargısı kimseden talimat almaz kimsenin emrine girmez .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: (Büyükelçiler) Gereken cevabı vermek bizim görevimizdir

Erdoğan: Niyetimiz asla kriz çıkarmak değil ülkemizin onurunu korumaktır

Sayfa 79/1002 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •