Kredili işlem yasağı önümüzdeki hafta cuma günü bitiyor. O zamana kadar basıp maliyet muhasebesi ile ulaştığımız 2250 ye getirecekler gibi görünüyor. Oradanda yeni gelecek kredilileri utecekler. Buraya bundan sonra giren bi kere düşünsün. Aynı tezgahı yıllardır uyguluyorlar.
Siz hiç süzme o çocuğu gördünüz mü ? Ben gördüm. Senin gibi şirketin de, patronun da spegin de ta Allah belasını versin. Ulan kahbe oğulları 12 yıldır endeks bazlı baksan yine dipsin. Karton ***** skti geçti Bfren bacina tecavüz etti bu kadar omurgasız bir hisse görmedim ben. Yemin olsun iflas desin sevinmeyenin ta aq. Alın *****zın amina sokun hissenizi YTD. Gençler çok gerginim affınıza sığınarak düşüncelerinize tercüman oldum zannımca.
Fabrikayı taşıma falan olmayacak bence. Direk kapatıp borsadan çıkacaklar. Diğer şirket üzerinden işleri yürütüyorlar. Bir daire parası bile etmeyen sermaye ile koskoca fabrika iş mi yapar.
Bak yine gelirim specik yatırım tavsiyesi değildir
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç
Günlerdir sektirmeden hep kırmızı yakıp milleti çatır çatır ne demeye düdüklüyorsun diye hiç sormuyor spk mız ??
Neden sorsun ki ? Spkyi Konya'nın bir tavanında açıklama isterken 3 tavanında neden açıklama istemiyosunuz diye cimere şikayet ettim gelen cevapta herşey usulüne uygun denildi. Yani hepimiz hırsıziz diyor. YTD.
Yer İmleri