Sayfa 79/253 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 625 - 632 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Astor'un halka arz geliri ile nakit akışı gerekse güneş enerjisi ve şarj istasyonu projesi ile gerekse de üretim ve satışlardaki karlılığı ile hem üretim hemde anahtarlama teslim yapması 29-30'larda yeni maliyetler oluşması nedeniyle 40 ila 50 seviyeler arasında yeni fiyatlardan işlem olabilir mi sizce ???
    Sayın Balina, Andrei ne diyorsunuz??

2. Astor'un halka arz geliri ile nakit akışı gerekse güneş enerjisi ve şarj istasyonu projesi ile gerekse de üretim ve satışlardaki karlılığı ile hem üretim hemde anahtarlama teslim yapması 29-30'larda yeni maliyetler oluşması nedeniyle 40 ila 50 seviyeler arasında yeni fiyatlardan işlem olabilir mi sizce ???
    SayınKilavuz, Yanak, Balina, Andrei ne diyorsunuz??

3. Salt enerji şirketlerinin elle tutulur, fiziki pek ederi (garantisi) yok. Ama astor öyle mi koskoca, apartman boyutunda devasa tranformatörler üretip satıyor, Türkiyede tekel, ihracıtı da var; bu hem döviz girdisi sağlayarak döviz şokuna karşı dayanıklı yapıyor hem de iç pazar sıkışsa bile dış pazardan gelir garantisi demek ki gelir sıkıntısı yok içerden dışardan firmaları sıraya dizmiş nisana kadar kapasitesi dolu. Beklentim odur ki yeni üretim yerleri açacak yakında yani yeni yatırım, büyüme, kar artışı. Ayrıca enerji şirketi ayağıda var şarj istasyonları vs. Astor ballı kaymaklı bir şirket. Böyle şirket bir daha bulunmaz, bu fırsat bir daha gelmez. He fiyatlar hiç düşmez demek değil bu; fiyatlar düşer çıkar, nasıl ki 30,98 den 23 lere saldı bıktırdı küfrettirdi 1-2 hafta ama şimdi 3.800.000.000 TL. gibi muazzam hacimle 37 leri aştı. Fiyat şeytandır, şirkete ve geleceğe odaklanalım... diyenler var.
    NE DİYORSUNUZ KILAVUZ YANAK ANDREI VE BALINA

4. Astor için cakilacak dikkat edin diyen arkadaşlardan gerçekten iyi niyetle uyarı yapanları bir sorum var enerji şirketlerinin çoğu 10 kat 20 kat gitmiş yatırımcısı artık stabil hale gelmiş 2 aşağı 2 yukarı giden firmalar ile yeni halka arz olmuş daha yolu uzun bir şirketi onlarla kıyaslamak doğru değil ha düşer mi duser ama bu çıkış anormal değil arkadaşlar tekrar 30 gelir geri 40 çıkar öbür ay 60 olur orasını bilemeyiz ama diğer şirketler ile kıyas yapılması bana mantıksız geldi, diğer şirketler kötümü hayır aksine Türkiye nin en değerli şirketleri ama iyi kazandırdılar ve daha kazandırır mi meçhul...

Cevap
    5
    0

Bildir

Yusuf1907
    1 saat önce

Birde şu varki o şirketlerin panellerinin yani tüm yenilenebilir enerji kaynaklarınada elektrik üretimi yapabilmesi için Trafoya transformatörlere ihtiyacı var onuda Astor karşılıyor geleceğin şarj istasyonlarından bahsetmiyorum bile. İnsanlar bunu anlamıyor çoğu kişi Astorun me iş yaptığını pek bilmiyor bile.Kaldıki dünya çapında yaklaşık 90 ülkeye iş yapan bir şirket. Herkes geleceğin Gesanı desede. Ben geleceğin Egen i diyorum!...Diyorlar...
    Diyorlar. Beraber değerlendirdiğimizde Ne diyorsunuz arkadaşlar????

5. Haklısınız Astor u çok iyi tanırım . Hem şirketi hem de işleyiş yapısını . Astor a önemli bir ana kalem malzemesini tedarik eden bir şirkette satış müdürü olarak çalışıyorum . Çok önemli bir atılım yaptılar özellikle son 7-8 senede . Daha iyi yerlere gelecekler ... Borsadan çok anlamam. Bir yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin . Ancak Şu anda Ortadoğu ve Avrupa nın en büyük ve en iyi Trafo üreticisidir .

Cevap
    1
    0

Bildir

Salih Kizilcik
    2 saat önce

125 bin tl gibi alım yapıcam nasıl

Cevap
    2
    0

Bildir
    Önceki cevapları göster (4)

Ekc Emrllh
    1 saat önce

kardeş burda sana kimse al veya alma demez su an hisse en tepede bı bakrsin pazartesi düşe bı bakarsın öbür hafta 45 kapatır alamamissin düşerse bekliyeceksin çıkarsa heycan yapmayacaksin borsada zararda beklemek kolaydir yapacak birşey yok çünkü ama karda beklmek zordur..
    Diyorlar bir yerde
    Ne diyorsunuz arkadaşlar

6. Burası borsa herşey mümkün 33 olma ihtimali zor ama imkansız değil ve bilemeyiz 33 mü olur 53 mü... Hacimde Tüpraşı geçmişiz 3.800.000.000; bu hacimle 37 den çok maliyetlenmeler olması sigortamız oldu, mükemmel ötesi. Artık yükseliş trendine girdik diyebilriz galiba ve bir müddet düşüş ya olmaz ya da olsa bile ufak olup hemen yükselişe döner gibi geliyor. Bu nedenle ben full astorda olmasam düşse de yükselse de kademeli eklerdim. Hem ne yüksek ne düşük, ortalama bir fiyattan almış olurum hem de trendin dışında kalmamış olurdum, vesselam.pazartesi 1 iş anlaşması ve ya teslimat bekliyoruz ardından gelecek bilanço 🙏 Bu haftanın serüveni önümüzdeki hafta da devam edicek . 28 sen aldık 26 dan aldık 24 den aldık 30 dan yine aldık . Hedef bu uçuşun ilk durağı 49 52 arası düzeltmesini oralarda yapacaktır. Hacimsiz bi yükselme yok . Hacimde ilk 5 e kafa tutuyor 3 günlük hisse . Malınızın kıymetini bilin 👍🚀
    Diyorlar ne düşünüyorsunuz Arkadaslar

7. Dün yazdım yine yazayım ben şirket sürekli yeni iş kapları atıyor artı sektörün lideri iş yoğunluğu artıyor kısaca boş Bi şirket değil halka arzdan gelen paralarla yeni yatırım felan da yapar bu konuda sıkıntı yok şu fiyattan işlem görürmü sorunuza cvp veremem çünkü bu yatırımcının tevecühü garip garip hisseler acayip acayip fiyatlardan işlem görüyor astor neden o fiyatları görmesin diyorum fakat cuma günkü işlemler biraz sıkıntılı her ne kadar küçük yatırımcı etkiliysede yön verenler kurumlar fonlar bugün kurumlar elini çeksin hiç bir küçük yatırımcı topluluğu kolay kolay hareket ettiremezler cuma günü yüksek işlem hacmi tavan olmaması fiyat düştüğünde hiç beklemeden hacimsiz tekrar yükselip yüksek fiyatlardan hacimin artması bana mal boşaltılması gibi geldi eyer öyleyse bir miktar gevşer diye düşünüyorum ama gevşese bile nereye kadar gevşetebilirler ki birde böyle bir durum var ky ya kızıyorum niye dersen 20 küsürlerde o kadar bekledi o kadar söyledik almadı şimdi saldırıyorlar böyle saldırılarsa birileri fırsatı kaçırmaz malı boşalttıverir o sebeple ölçülü alım satımlar yapmakta fayda var ben uyardım böyle durumlarda biraz kar almak iyidir demiştim sonra üzülmemek için her duruma hazır olmak için
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Hisse 31 küsüre gittiğinde Bi geri çektiler herkes ağlamaya başladı işte örnek ağlamamak birilerine yem olmamak için kar alıp birazda nakit kalmak iyidir sonra niye oradan satmadım dememek için böyle ölçülü olmak her daim işe yarar ha hisse yürür gider bişey olmaz %20 30 unu sattığınızdanda kazanmış olursunuz toplamda belki %10 eksik kazanırsınız ama geri dönme ihtimalini es geçmemiş olursunuz
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 79/253 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •