Dün yazdım yine yazayım ben şirket sürekli yeni iş kapları atıyor artı sektörün lideri iş yoğunluğu artıyor kısaca boş Bi şirket değil halka arzdan gelen paralarla yeni yatırım felan da yapar bu konuda sıkıntı yok şu fiyattan işlem görürmü sorunuza cvp veremem çünkü bu yatırımcının tevecühü garip garip hisseler acayip acayip fiyatlardan işlem görüyor astor neden o fiyatları görmesin diyorum fakat cuma günkü işlemler biraz sıkıntılı her ne kadar küçük yatırımcı etkiliysede yön verenler kurumlar fonlar bugün kurumlar elini çeksin hiç bir küçük yatırımcı topluluğu kolay kolay hareket ettiremezler cuma günü yüksek işlem hacmi tavan olmaması fiyat düştüğünde hiç beklemeden hacimsiz tekrar yükselip yüksek fiyatlardan hacimin artması bana mal boşaltılması gibi geldi eyer öyleyse bir miktar gevşer diye düşünüyorum ama gevşese bile nereye kadar gevşetebilirler ki birde böyle bir durum var ky ya kızıyorum niye dersen 20 küsürlerde o kadar bekledi o kadar söyledik almadı şimdi saldırıyorlar böyle saldırılarsa birileri fırsatı kaçırmaz malı boşalttıverir o sebeple ölçülü alım satımlar yapmakta fayda var ben uyardım böyle durumlarda biraz kar almak iyidir demiştim sonra üzülmemek için her duruma hazır olmak için
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri