Sayfa 79/331 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 625 - 632 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Düşündüğümüz gibi 40 ın üzerinde işlem görmeye başladık..Umarız bugün 40 ın üzerinde tutunur..O zaman 50 TL yolculuğumuz başlar demektir..

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Düşündüğümüz gibi 40 ın üzerinde işlem görmeye başladık..Umarız bugün 40 ın üzerinde tutunur..O zaman 50 TL yolculuğumuz başlar demektir..
    Nasıl tahminlediniz bilmiyorum ama bravo

IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tebrikler [emoji122]
     Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Düşündüğümüz gibi 40 ın üzerinde işlem görmeye başladık..Umarız bugün 40 ın üzerinde tutunur..O zaman 50 TL yolculuğumuz başlar demektir..
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Saygı duyuyorum diyecek sözüm yok…

5. iSMEN de gün seans sonu özeti.. AK ve TEB 3 milyon lot mal aldı..Endeksin negatif seyrine rağmen günü %6 pozitif kapatmamız ileriye dönük fiatın hızlı bir şekilde 50 tl lere gideceğini gösteriyor..40 üzeri kapanışa sevinecekkken 41.32 alışta 195 bin lotla seansı tamamladık.. Burada kısa vadede iyi ekmek var ortaklar ancak orta ve uzun vade kaymaklı kadayıf ..Seans sonrası İş yatırım ın AK a mal vermesi sanki planlı bir işlem gibi geldi..Buda tahtayı yapan speklerin burada çok yüksek fiat planları olduğunu düşündürüyor.

6. Tüm ortaklara teşekkürler.. Gün boyu işlemler dahil gün sonu takasları titizlikle takip ediyorum etmeyide sürdürüceğim.. Naçizane öngörülerimi siz değerli ortaklarla paylaşmaya devam edeceğim..

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bugün ağaların hareketi başlatmaları gerekiyor diye düşünüyorum.. Bank of tan artık satış gelmez.. Alınan 25 milyon lota yakın malın taşıma maliyeti hisseyi yukarı fiatlara en azından 40 ın üzerine atılması gerektiğini gösteriyor.. Yazılan kalın alışlar veren versin artık gaza basacağız mesajı veriliyor diye düşünüyorum.. Bugün hareketli bir İSMEN izlicez gibi..seansın ilk dakikaları ve tahtaya yazılan alışlar bunu gösteriyor..Bugün 40 üstü kesin görürde orada kalırmı onu seans sonu göreceğiz..TEB 1 haftada 2.100.000 lot mal satmış..Bugün geri almaya başlamış gibi..
    Bu sabah ki öngörümüz.

Sayfa 79/331 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •