Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dikkat dxy de cok sert cikis olasiligi var.2-3 ay surebilir.bu dolar demek.nedense bizim secim zamanina rastliyor.borc tavani ile ilgili olabilir.
Son düzenleme : blue70; 23-05-2023 saat: 20:10.
Tarihte yokolup gitmiş pek çok kavim var,devlet var.Genelde nasıl olmuş neden olmuş diye bakıyorsun,görülen manzara o kavimler devletler ya doğaya direnmiş ya akla direnmiş.Truva filmini hatırlarsınız hector savaş sanatının gereklerini anlatıyordu babası hectoru dinlemiyordu ,büyücüleri dinliyordu onlar da kartal ciğerini kesip ona bakarak savaş kararı veriyordu,.Bir devlette şirkette ailede iki kere iki beş denmeye başlandıysa iş zor.Muaviyenin deve hikayesi hepinizce biliniyordur.Nerden aklıma geldiyse şimdi bunlar.Demek defne hastanesini geçen hafta açmışlar bu hafta su basmış öyle mi,demek yağmur asrın felaketi tarzında yağdıysa normaldir.
Ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, -İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüze sadık kalacağız.- ifadelerini kullandı.
https://www.mynet.com/son-dakika-cum...z-110107127653
Ehi ehi..![]()
İnsanların birikimlerini, hiç etmesinler de, nasıl düzeltmeye çalışırlarsa çalışsınlar ekonomiyi. Ağız tadında yaşayalım, ölüp gidene kadar. Gençlik mi diyeyim orta yaşa giriş mi en b.ktan dönemim bu iktidara denk geldi. 40 yaşıma havai fişekler eşliğinde kalp krizi geçirerek girdim.
Sn @tospa ,
48 yaşında emekli oldum, en önemli ve birinci sebebi hemeroiddir. Ogün bugündür her sabah düzenli olarak saat 9 10 arası tuvalete giderim, bir gün şaşarsa sıkıntı oluyor. Bende 1 kere 2004 te üni hastanede op geçirdim, sonra ankarada meşhur caminin orda meşhur dr da oldum. Fissür olayını fitil ile çözdüm. Ne zaman zorlanırsam hmn fitili dayıyorum. Mevsim geçişlerine dikkat edin, özellikle sonbahar ve ilkbaharda çok oluyor. Bu mevsimlerde tuvallette zorlandıysanız hiç ihmal etmeden fitili basın. Ben yılda 4 kutuyu bir seferde yazdırıyorum, 2 si bahçede 2 si evde buzdolabında duruyor.
Fissül büyümeye başladıysa anestol harici sürün progtolog fitili fenisitil ve anestol kremleyip gömün. 5 yıldır taktik bu çok sıkıntı çekmedim. Ama en önemlisi hergün aynı saatte mutlaka tuvalete gitmek. Ve ssbahları a ç karnına mutlaka bir bardak su için, sıkıntı varsa zsbah suyunu sılık için. Geçmiş olsun
Another day in paradise
Para dışarıdan gelmediğine göre içeridekilerin TRY sine enflasyon ile çöktüler...Yine dolar tutanın hem USA enflasyonu hem de baskılanan kur ile dolarcılarda parasını eritti..Otomobil ve emlak hariç paranın değerini hiçbir şey korumadı...Devletten maaş alanlar da sahte enflasyon ile alım gücü bitti....Esnaf kesimini bilmiyorum...
hayırlısı diyelim....
Yer İmleri