Bugün ALARK genel kurulu vardı mutlaka sert hareketler oluyor genel kurul sırasında. Yeni yatırımlar yeni hikayeler ballandırılırsa hareketlenme olabilir bugün.
Bugün ALARK genel kurulu vardı mutlaka sert hareketler oluyor genel kurul sırasında. Yeni yatırımlar yeni hikayeler ballandırılırsa hareketlenme olabilir bugün.
Öyle ama yardımcı olmayınca yanlış anlıyorlar.Bana işyeri-etraftan''Hisse alınca bize de söyle-mutlaka...'' diyen oluyor.
Söylemek istemediğinde darılıyorlar.Söylesen VEBAL olur.Hatta özel durum olan portföyünü açıklamış oluyorsun..NAZAR-NEGATİF enerji o portföyün canınan okuyor..
Bir burada hisseleri değerlendiriyoruz ama şunu şunu şu fiyattan aldım demiyoruz..
Olması gereken de bu...TOHUM TOPRAKTA(GİZLİ) kalınca filizleniyor.
Sıkıntılı bir durum.
Marketçilerin belalısı var, arada BBHT'ye çıkıp market bisiklet elektronik eşya satmasın, gıda ve temizlik malzemesi dışına çıkmasın diyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bugün gün içi kredi kullanımı çok yüksek olabilir, öte yandan ABD ve İngiltere kapalı deniyor.
Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlerin ülkeyi terk etmesini istedi: "Tüm Türklerin artık çantalarını toplayıp Türkiye’ye taşınmasını temenni ediyorum. Güle güle."
Mehmet Şimşek gelirse, yabancı için yeni bir hikaye olur...
Yusufeli Barajı'nda elektrik üretimi Ağustos'da başlayacakmış. Aşağıdaki barajların da verimini artırması gerekir.
Santrale su alma yerini ful dolup üzerine de 10-15 metre geçmesi gerekiyor olabilir.
Uydudan bulutsuz günlerde izlenebiliyor.
https://apps.sentinel-hub.com/sentin...howDates=false
![]()
Yer İmleri