Sayfa 79/178 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
Arama sonucu : 1417 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Bu hisseyi övenleri sağlam bir avukat tutup mahkemeye vermek gerek. Patronun paralı elemanı olduklarına şüphem kalmadı artık. patron dediğime bakmayın kendisi bir mühendisin uğraşacağı düşleyeceği herşeyi yapıyor gibi göZükmek için elinden geleni yapmıştır fakat kendisi mühendis değil teknik eğitim fakültesi mezunu bir öğretmendir. Bunu öğretmenlik mesleğini küçümsemek için yazmıyorum. Fakat teknik eğitimde okuyan vaktiyle tanıdığım çok kişiden duydum bizim üç arkadaş falanca proje yaptı yurt dışına uçtu dolar içinde yüzüyor vır vır diye böyle heyecanlı tipleri etrafınıza bakarsanız. Bolca vardır. bu adamın elemanları şirketi pofpoflarken o şahıs hep hisse sattı. Güya ne yapacakmış şirkete faizsiz borç verecekmiş. Bana o zaman neden hisseyi aldın diyenlere cevabım; “kandırıldım†dolandırıldık kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    erhan nıckli bey veya bayan kontr yatırımcısı, önce mahkemeye ver ...sonra tekrar gel yaz...sizin gibi bir kaç kişi mahkemeye verirse belki pomega dışında da milyar dolarlık bir kaç fabrika yatırımı yaparlar...sen de yararlanırsın .. bu arada yatrıımcı turu düzenledıler merak ettiğiniz diğer konuları çay kahve içerek kendileriyle konuşabilirsiniz..

geleceği milli ve yerli kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?

2.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Bu hisseyi övenleri sağlam bir avukat tutup mahkemeye vermek gerek. Patronun paralı elemanı olduklarına şüphem kalmadı artık. patron dediğime bakmayın kendisi bir mühendisin uğraşacağı düşleyeceği herşeyi yapıyor gibi göZükmek için elinden geleni yapmıştır fakat kendisi mühendis değil teknik eğitim fakültesi mezunu bir öğretmendir. Bunu öğretmenlik mesleğini küçümsemek için yazmıyorum. Fakat teknik eğitimde okuyan vaktiyle tanıdığım çok kişiden duydum bizim üç arkadaş falanca proje yaptı yurt dışına uçtu dolar içinde yüzüyor vır vır diye böyle heyecanlı tipleri etrafınıza bakarsanız. Bolca vardır. bu adamın elemanları şirketi pofpoflarken o şahıs hep hisse sattı. Güya ne yapacakmış şirkete faizsiz borç verecekmiş. Bana o zaman neden hisseyi aldın diyenlere cevabım; “kandırıldım” dolandırıldık kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum
    Öyle yazılar yazıyorlar ki sanırsın hisse tek başka emsali yok ama tahtaciya,patrona geliyoruz yapmadığı dalavere oyun kalmamış .Şimdi de sermaye artırımı ile yatırımciyi soymak valla halen yüzleri var ,halen yazıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by ZenciTarsus Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum
    Öyle yazılar yazıyorlar ki sanırsın hisse tek başka emsali yok ama tahtaciya,patrona geliyoruz yapmadığı dalavere oyun kalmamış .Şimdi de sermaye artırımı ile yatırımciyi soymak valla halen yüzleri var ,halen yazıyorlar.
    günaydın. küresel ekonomik krizden haberiniz olsa gerek. bizim de bilgimiz var. biz kontrolmatik yatırımcısıyız. sabırlı olacağız. çünkü yatırım yaptığımız şirket bizim için değerli
    sizin bilginiz daha iyi ise varsa elinizdeki kontr hisselerini beğendiğiniz yatırım araçlarıyla yer değiştirebiiir daha akıllı yatırım yapabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,242
    Trump Kontrolmatik(Pomega)ABD fabrikasına nasıl yansir?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bağlı ortaklığımız POMEGA Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş. ("POMEGA") ve Almanya'nın lider rüzgar türbini üreticisi Nordex Enerji A.Ş. ("Nordex"), sektörde öncülük edecek bir iş birliği kurmak amacıyla bir Mutabakat Anlaşması (Memorandum of Understanding - MoU) imzalamıştır.

Bu iş birliği kapsamında, Nordex'in yaklaşık 40 yıllık rüzgar enerjisi sektöründeki uzmanlığı ile POMEGA'nın LFP batarya teknolojisindeki bilgi birikimi ve Türkiye ile Almanya'daki batarya üretim kapasitesinin bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Nordex, önümüzdeki yıllarda dünya genelinde toplamda 5 GWh kapasiteli Rüzgar Entegre Depolama tesislerini devreye almayı planlamaktadır. POMEGA ise bu iş birliği çerçevesinde, belirlenecek kapasiteye eşdeğer bir üretim kapasitesi slotunu 30 Haziran 2025 tarihine kadar Nordex'in Projesi yararına ücretsiz olarak rezerve etmeyi ve bu tarihin karşılıklı mutabakat ile uzatılmasını kabul etmiştir.

Kurulacak ortak girişim aracılığıyla, Nordex ve POMEGA ürünlerinin entegre edildiği depolamalı rüzgar santrali projelerine Avrupa finansmanı sağlanması, yatırımcılara Avrupa kaynaklı ihracat kredi fonlarının kullanım olanağının sunulması amaçlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6. Kontrolmatik'te Trump ve Ukrayna etkisi ilk günden ortaya çıkarken gelen bu haber Pomega' nın da artık devreye girdiğini gösteriyor.

Son bir kaç aydır gelen bütün bu güzel haberler kontrol. ile ilgili piyasada dile getirilen fakat burda hiç bir zaman düşünmediğimiz ve telaffuz etmediğimiz kötü ve olumsuz düşünceleri yerle bir etmiştir.

Amerika Pomega için sanırım bulunan krediler cazip gelmemiş ve bu proje beklemektedir. Biraz daha zaman geçmesi halinde kontrolmatik bu projeye kendi sağlayacağı öz kaynaklarla başlayabilir.

Kontrolmatik'te bu potansiyel ve imkân her zaman için bir ihtimal dahilindedir.
    Son düzenleme : yarasa; 06-11-2024 saat: 17:25.

7. pomega her türlü işbirliği teklifine hazır artık...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,242
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Trump Kontrolmatik(Pomega)ABD fabrikasına nasıl yansir?
    Arkanıza yaslanın Samicim hemen tepkiyi verdi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 79/178 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •