Sayfa 79/336 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben dede değilim
    Bedelli Ni e yapılır ve bedelli öncesi hisse er Ni e yiiksetiir bedelli sonrası hisseler 4 yıl boyunca Ni e düşer bu nu iyi düşünün dede demişti bir zamanlar ahhh dedecimmmm...

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yine çelişkili ifadeler
    Bedelli öncesi bsoke yükselmedi birincisi
    Ikincisi her hisse için bu söylenenler geçerli değil

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. dedenerde.jpg
    dedeye sahip çıkalım ;)

3.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    Tabloda sacma cunku odenmis sermayae orani yuksek...daha bedelli tescil edilmedi..78 milyon sermayeye oran tarmanın %9.50 doğru.. ama btcim oran yukselmis

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mecbur kaldı herhalde rüçhan parası bulamadı 16 milyon
    ..hisse sattı rüçhan almıştır gerçi ruchanda son gün taban yerse sayamazda

4. Ayrıca ruchanlar Ni e primlenmedi bu adamlar tutanların peşinde olsa tavana kitlerlerdi

5. nerde art niyetli cahil buraya yazıyor.tarman tüçhanları nasıl satsınki işlem mi oluyor ki satabilsin.rüçhanda işlem yapanlar .02kr için işlem yapan a1 marbaş ve alan menkul ve yatırım finanstan işlem yapan kişi.tarmanın pozisyonu sabit kalır.tescil sonrası yüzdesi artar.bsoke ve rüçhanda hacim ortada nereye satıyor büyük yatırımcı.burda artniyettli olan btcim yönetimi son 3 günkü aof üzerinden kullanılmayan rüçhanları kullanıp sahiplik oranını artıracak.gerçi onlarında elinden oyuncaklarını alacaklar buda syrı konu

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    1,26 * 260 = 327,6 mln tl o da 92,8 mln dolar.Bir yere kaydedin dursun.

Dedeye mektup

Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    ve Aleykümselam

ben yeni tesisin devreye girmesiyle rahatsızlanacak diye düşünürken o şimdiden başladıysa rahatsızlanmaya dede ile işimiz var o zaman

demek ki zaman yaklaştıkça panik ataklar yoklamaya başladı. yeterince mal toplayamadı herhalde yaşlı kurt

öncelikle 0.70 olayı hadi o bir kuyuya taş attı peki ısrar ile bu fiyatları dile getirenlere ne demeli

sadece bedelli sermaye artış tutarından bilançoya girecek değeri yeni ödenmiş sermayeye dahi bölsen 0.70 hisse ederi çıkar.

o zaman insan kendi kendine şu soruyu sormaz mı , mevcut fabrika + batı enerji iştiraki + batıçim iştirak oranı + yeni kurulumu devam eden ek fabrika bunlar nerede

ama mesele bu degil

mesele yeni tesisin devreye girmesi ile bölgedeki yeni aktörün isminin değişmesi.

yeni tesisin devreye girmesi ile tahmini yaklaşık olarak 2018 yılı ege bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaların

yıllık klinker kapasitesi 7.500.000 ton

çimento kapasite oranı ise 13.000.000 ton

Ege bölgesindeki toplam üretim kapasitesinin nerede ise % 36 lık kısmını yeni tesisle birlikte tek başına Batısöke çimento oluşturacak.

bu aynı zamanda ana hissedar batı çimentonun bile üretim kapasitesini ikiye katlayacak yeni bir aktörün doğuşu.

başka bir örnek vermek gerekirse Konya çimentonun yıllık klinker kapasitesi 1.500.000 ton , Göltaş çimentonun 2.100.000 ton

Bursa çimentonun 1.400.000 ton

ana hissedar Batı çimentonun da 1.400.000 ton

yeni tesisle birlikte batı söke çimento fabrikasının yıllık klinker üretim kapasitesi 2.650.000 ton olacak

çimento maliyetlerin yaklaşık % 50 lik kısmını yakıt ve elektrik oluşturmakta olduğunu düşünürsek ve yeni tesisle birlikte ortalama enerji maliyetlerinde de % 16 lık bir tasarruf söz konusu olacak buda sektördeki rekabet açısından ayrıca bir avantaj sağlayacak.

dede az kendine gelsin uygun zamanda batı enerjiyi de anlatırım

dede ye selam yola devam

saygılarımla

arkadaşlar bu yukarıdaki iki bilgilendirmeyi not alın bir yere

ilerde dedeyi anarken kimse bizi uyarmadı demeyin

7.  Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    ve Aleykümselam

ben yeni tesisin devreye girmesiyle rahatsızlanacak diye düşünürken o şimdiden başladıysa rahatsızlanmaya dede ile işimiz var o zaman

demek ki zaman yaklaştıkça panik ataklar yoklamaya başladı. yeterince mal toplayamadı herhalde yaşlı kurt

öncelikle 0.70 olayı hadi o bir kuyuya taş attı peki ısrar ile bu fiyatları dile getirenlere ne demeli

sadece bedelli sermaye artış tutarından bilançoya girecek değeri yeni ödenmiş sermayeye dahi bölsen 0.70 hisse ederi çıkar.

o zaman insan kendi kendine şu soruyu sormaz mı , mevcut fabrika + batı enerji iştiraki + batıçim iştirak oranı + yeni kurulumu devam eden ek fabrika bunlar nerede

ama mesele bu degil

mesele yeni tesisin devreye girmesi ile bölgedeki yeni aktörün isminin değişmesi.

yeni tesisin devreye girmesi ile tahmini yaklaşık olarak 2018 yılı ege bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaların

yıllık klinker kapasitesi 7.500.000 ton

çimento kapasite oranı ise 13.000.000 ton

Ege bölgesindeki toplam üretim kapasitesinin nerede ise % 36 lık kısmını yeni tesisle birlikte tek başına Batısöke çimento oluşturacak.

bu aynı zamanda ana hissedar batı çimentonun bile üretim kapasitesini ikiye katlayacak yeni bir aktörün doğuşu.

başka bir örnek vermek gerekirse Konya çimentonun yıllık klinker kapasitesi 1.500.000 ton , Göltaş çimentonun 2.100.000 ton

Bursa çimentonun 1.400.000 ton

ana hissedar Batı çimentonun da 1.400.000 ton

yeni tesisle birlikte batı söke çimento fabrikasının yıllık klinker üretim kapasitesi 2.650.000 ton olacak

çimento maliyetlerin yaklaşık % 50 lik kısmını yakıt ve elektrik oluşturmakta olduğunu düşünürsek ve yeni tesisle birlikte ortalama enerji maliyetlerinde de % 16 lık bir tasarruf söz konusu olacak buda sektördeki rekabet açısından ayrıca bir avantaj sağlayacak.

dede az kendine gelsin uygun zamanda batı enerjiyi de anlatırım

dede ye selam yola devam

saygılarımla
    Paylaşımınız İÇİN TEŞEKÜRLER
    Bu dedeye bende burdan bir slm yollayayım da sancıları artsın
    Bir spek için en sinir şey o hisseyi düşürürken ortakların artmasıdır
    Helede sabırlı ortak artarsa
    Çünkü paranın bir maliyeti var
    Spek keyfinbilir
    Aşağıda bekliyorum

8. 2018 ilk çeyrek gibi yatırım bitse 2018 cirosu 180 milyon tl civarı olur,üretim maliyeti de düşeceği için kar marjı yükselir 30-40 milyon civarı kar açıklar,2019 da ise tam verimle piyasa şartlarına göre 200 milyon dan az olmamak üzere ciro ve en az 60 milyon tl kar açıklar,böyle bir şirketin Pd'si ne kadar olmalı onuda siz hesaplayın artık,dedeye cevap yazmaya bile gerek yokda 2024 e kadar en 400 milyon kar eder yani yatırımı büyük oranda amorti bile etmiş olur,hele birde aklımdan geçen şeyler gerçek olursa Batıçim hisselerinin artışı ve finansman giderlerindeki düşüşle birlikte bu sene bile 12 aylıkta kara geçerse kimse şaşırmasın.

Sayfa 79/336 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •