Emeklilik fonlari neredeyse mali sifirlayacak. 26 milyon kalmis sadece. Satacak mallari da kalmadi. Artik yukselislerde sadece izlerler. Bilancosu cok iyi. 2 ler hedefimiz olmali.
Emeklilik fonlari neredeyse mali sifirlayacak. 26 milyon kalmis sadece. Satacak mallari da kalmadi. Artik yukselislerde sadece izlerler. Bilancosu cok iyi. 2 ler hedefimiz olmali.
6 lira abartmadan yazdim... Hisse 2 lirayi bir gorsun herkes bir dokulsunde soluksuz 4 lira sonraki binenler de yine iner 5-6 arasi cok rahat olacagini ve bununda kisa zamanda olacagini dusunerek hisselerimi aldim. Alma nedenim fiyatin uygun olmasi pddd oranin dusuk olmasi kredibilitesinin yuksek olmasi ve isbankasi istiraki olup yakin zamanda isbankasini hazineye gececek olmasi almama neden oldu. Ayrica guzel bir grafigi var teknik calismalarimida paylasacam yakinda. Derinhisseninde odaklandigi hisselerden birisidir. Bu arada hubvc nin nerden nereye geldigini gordunuz gormediyseniz arastirmalisiniz. Tskb de ayni sekilde gelse şasirirmiyim artik şasirmam hersey ortada. Vakifbankin hazineye gecmesi ile vakif istiraklerinin nasil degerlendigini biliyormusunuz? Ayni şey şu anda da var ancak hickimse taşlari oturtmuyor yerine... İşbankasi Ataturk hisseleri hazineye gececekmi? Evet bence en kisa zamanda gececek peki sonraki adim nedir? Holdinglesmeye gidilecek ve istirakler degerlenecek bu konuyu yakindan takip ediyorum uzun zamandir. Kimseye hisse pazarlama derdim yok. Hicbir zamanda bu kadar detayli yazmayacam zaten hissede ky olmasi işime gelmez. Ben ky olsamda 👍 ky silkelenmesi gerekiyor yol almasi icin. Amaclari yuksekten maliyetlendirip dusurmektir klasik spek hareketi
Tarihe gecmesi icin yaziyorum😄
Şu an bu hissenin orta vadede 5 lira olacagi tahmin ediliyor olsaydi her saniye yorum yagardi. Başkada birsey demiyorum 🤣👍 imza atmayi severim
Ben de 4 lerde dökülürüm söz..![]()
Öncelikle Atatürk'ün hem kendi el yazısı, hem de noterden tasdikli vasiyetnamesini araştırın.. Sonra yakın tarihte 12 eylül 1980 sonrasında, bu hisselerin CHP den alınması hakkında Anayasa Mahkemesinin verdiği kararı araştırın derim.
Yardımcı olayım...
ve..
http://bianet.org/bianet/siyaset/201...meyen-mucadele
Bunlari hatmettik biz başka şeyler var Atatürk hisseleri hazineye gececek. Bircok neden sayabilirim detaylandirmami isterseniz uzun bir metin yazabilirim. Yuzde 28,09 luk hisseler cok yakin zamanda Allah ın izniyle hazineye gececek bunu yakinda goreceksiniz. Meclisi takip etmenizi oneririm. Gecer gecmez mevzusu zaten icraatla cevabini verecek. Vakifbank hazineye gecemez deniyordu gecti ve istirakleri ralli yapti. İsbankasi Ataturk hisseleri hazineye gecer banka yapisal degisiklige gider holdinglesme calismalarinin surdugunu bircok kere teyitini aldim. İstiraklerini takip edin ocak ayi icinde hareket bekliyorum
1-Ataturk hisseleri CHPnin degildir CHPye mirascilarin haklarini korumasi icin verilmistir. Peki neden tüm mirascilari mahkemeye vermistir. TDK TTK neden haklarini uzun yillar alamamistir. Eger mirascilar haklarini alamiyorsa vasiyet dogrultusunda hareket edilmiş olmaz. Ulku adatepenin oglu Doğançay işbankasini mahkemeye verdi.
2-yolsuzluklar?!?! Aylik maaşı 15bin lira olan birine 20m lira kredi nasil cikar??
3-siyasi partiler banka sahibi olamaz ticaret yapamaz banka yonetiminde adam bulunduramaz
4-menderes doneminde isbankasi hazineye gecmisti darbeyle geri alindi. 80darbesinde chp kapandi cumhurbaskanligina gecti yonetim mesut yilmaz basbakan oldugunda 1991yilinda chp ye tekrqr gecti hisseler. Peki ortada degisemicek bir kanun var siyasi partiler ticaret yapamaz bankacilikta bir ticaret. O zaman bende banka sahibiyim vasiyetimde x partisine birakim tum mal varligimla birlikte sizce olacak işmidir bu?
5-isbankasi Yuce onder M.Kemal Ataturk un ne yazikki kendi parasiyla kurulmadi. Donemin hindistan ve pakistan muslumanlari hilafetin devami icin kurtulus savasinda gonderdigi paralardir. Savastan artan parayi kendi şahsi hesabina gecirmiş daha sonrada bir banka kurulmasina karar verilmis isbankasi kurulmus. Eee? Şahsi malimidirki vasiyete tabii olsun. Bu parada her bir Turkiye Cumhuriyeti vatandasinin hakki vardir. Olay aslinda şu şekilde Ataturk donemin mantigina gore dogru hareket etmistir CHP ye birakarak. Ancak osmanlidaki gibi herseyin sahibi hukumdardir padişahtir mantigi bitmistir. Tek partili donemden kalan bir vasiyet. O donemde devletin ta kendisi CHP idi. CHP hazine demekti devlet demekti. Cok partili doneme gecildi ve hisseler hazineye gecti. Hak hukuk bunu gerektirir.
Neyse yazacak daha cookk şey var ok yaydan firlamiş biz ne desek boş hisseler hazineye geciyor Allah in izniyle. 29 yillik hata duzeltilecek.
Son düzenleme : can2182; 12-01-2020 saat: 13:12.
Hassi.tir çok güzel bir kelime. Böyle ağzın dolu dolu söyleyince daha da güzel. Sayfalarca yazıyı yazmak yerine tek kelime yeterli bazen. Hassi.tir.
Yer İmleri