Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Bu sarac denen adam istifa ederse ve yerine de bizi sevmeyen biri gelirse muhtemelen kıta sahanlığı anlaşmasini iptal eder. Buda hakikaten burnunuzu bile çıkarmayız. Mısır İsrail Libya kkrk Yunanistan Suriye bir tane dost yok. üstüne bide bizim paramizi verin diyecekler. Bütün Türk şirketlerini işlerini iptal edecekler. Böyle bir durum olursa biteriz

2. Acaba yabancı Turkcell derken yanlış anlaşılma oldu "sell sell" mi dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Benim hislerimin tavan yaptığını hiç hatırlamam.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu sarac denen adam istifa ederse ve yerine de bizi sevmeyen biri gelirse muhtemelen kıta sahanlığı anlaşmasini iptal eder. Buda hakikaten burnunuzu bile çıkarmayız. Mısır İsrail Libya kkrk Yunanistan Suriye bir tane dost yok. üstüne bide bizim paramizi verin diyecekler. Bütün Türk şirketlerini işlerini iptal edecekler. Böyle bir durum olursa biteriz
    Kıta sahanlığı anlaşması henüz Libya meclisinde onaylanmadı diye biliyorum. Mecliste bekliyor olması lazım.
    Son düzenleme : kafkaf; 15-09-2020 saat: 19:23.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. İlk direnç 1256 civarı.
    Sonrasındaki hedef 1300 yakınları.

https://invst.ly/s51sa

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu sarac denen adam istifa ederse ve yerine de bizi sevmeyen biri gelirse muhtemelen kıta sahanlığı anlaşmasini iptal eder. Buda hakikaten burnunuzu bile çıkarmayız. Mısır İsrail Libya kkrk Yunanistan Suriye bir tane dost yok. üstüne bide bizim paramizi verin diyecekler. Bütün Türk şirketlerini işlerini iptal edecekler. Böyle bir durum olursa biteriz
    Hepsini kendi elimizle bitirdik, ben Arap Emirliklerinde çalışıyorum, vizemizi yenilemediler.. Turklere özel zorluk var çalışma vizesinde.

Israil'de de calistim ben zamaninda, sabah ezan sesiyle uyanirdik, halkin bir kismi Arap. TR 'de halk yanlis biliyor Israil'i ve halkini.

TR için, en buyuk kayip onlarin muttefikligidir bana göre. Bu son suriye operasyonlarinda, onlarin modernize ettiği tanklari kullandik.

TR' nin sıkıntısı bunun da otesinde, kendi vatandaslari da ulkeye doviz gondermiyor.

Mesela Agustos ta Pakistan'a 2,1 mikyar dolar para göndermiş yurt disinda calisan pakiler.. Yilda GDP'nin %7,7 si buradan geliyor.

Bizde ise, yurtdisina gidenlerin sayisi artmasina rağmen bu oran yildan yila azalarak % 0,1 e gerilemis durumda.

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Hepsini kendi elimizle bitirdik, ben Arap Emirliklerinde çalışıyorum, vizemizi yenilemediler.. Turklere özel zorluk var çalışma vizesinde.
    Bu ÜLKEnin yeniden inşa edilmesi gerekli.
    ATATÜRK'ün kurduğu ülke, İslamcıların elinde 18 seneden bitti..

Ortada bunu yapacak ne lider ne de kahraman var..

Sürünmeye devam..

(Suud içinde vize zorlukları varmış,Geçen gün yazdım)

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku

Israil'de de calistim ben zamaninda, sabah ezan sesiyle uyanirdik, halkin bir kismi Arap. TR 'de halk yanlis biliyor Israil'i ve halkini.

TR için, en buyuk kayip onlarin muttefikligidir bana göre. Bu son suriye operasyonlarinda, onlarin modernize ettiği tanklari kullandik.

TR' nin sıkıntısı bunun da otesinde, kendi vatandaslari da ulkeye doviz gondermiyor.

Mesela Agustos ta Pakistan'a 2,1 mikyar dolar para göndermiş yurt disinda calisan pakiler.. Yilda GDP'nin %7,7 si buradan geliyor.

Bizde ise, yurtdisina gidenlerin sayisi artmasina rağmen bu oran yildan yila azalarak % 0,1 e gerilemis durumda.
    %50 oy verenler, zırnık para koklatmıyor yani. Güven tavana vurmuş. [emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •