Sayfa 790/934 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Âl-i İmrân Suresi 37. Ayet

Elmalı'ı meali.

Bunun üzerine rabbı onu güzel bir kabul ile kabul buyurdu ve güzel bir surette yetiştirdi, Zekeriya'nın himayesine verdi, Zekeriya'ya onun üzerine mihraba her girdikçe yanında yeni bir rızk bulur, ya Meryem! bu sana nereden? derdi, o da Allah tarafından, derdi: Şüphe yok ki Allah dilediğini hesabsız rızk verirmiş buyurulur..

--------------
    Güzel bir surette yetiştirdi cümlesini, bir bitki gibi, bir nebat gibi yetiştirdi diye çevirenler var, bunu bir çiçek gibi yetiştirdi demek yerine sanki bundan kaçınmışlar nedense.

Enbiya 91.Ayet.
    Elmalı'lı meali

Irzını koruyan Meryem'e ruhumuzdan üflemiş, onu ve oğlunu, âlemler için bir mucize kılmıştık.

---------------------------

İş'te bu yüzden hırıstiyanlar, Hz.İsa Allah'ın oğludur diyorlar.

Kavga da bu noktada başlıyor.
    Bunu aytunç altındal çok iyi anlatıyordu,çoğu bilgileri rusya ve vatigandan elde etmişti,peşi ölümlen noktalandı,vatigan gerçekleri pek çörmek istemez,anında defterini dürer,bir düzen kurmuşlar öyle giderler,günahsız bebelere günah yüklerler sonra vaftiz ederler,bunada tüm hristiyan alemide inanır diğer dinleri es geçtim,zaten kökeni hep ayni,kök bile şaibeli...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    "Marmaris'te turistleri pencereden atlayıp yerde tekmelediler"

NTV 'nin yazdığı cümleye bak , "turistleri pencereden atlayıp"

Sizin beyninizi sevsinler..
    NTV denen bir medya sektörümü kaldı ?...

Böyle bir dangalıkla mücadele etmek mümkün değildir, 10 metreyi 10 kilometre yapana ne diyebileceksiniz?

Ayrıca o akrep 10 km. yürüyemez de, karınca sağ kalacakmı yerinde duracakmı, bunlara cevap verdiğim için Allah benim belamı verecekmi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Böyle bir dangalıkla mücadele etmek mümkün değildir, 10 metreyi 10 kilometre yapana ne diyebileceksiniz?

Ayrıca o akrep 10 km. yürüyemez de, karınca sağ kalacakmı yerinde duracakmı, bunlara cevap verdiğim için Allah benim belamı verecekmi?

Akrebin olduğu yeri merkez sayalım. 10 kmlik bir çember çizelim. Bu alanda binlerce / milyonlarca karınca olabilir.
    Heyvan kafayı yer. Nereye gideceğini şaşırır.
    [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Akrebin olduğu yeri merkez sayalım. 10 kmlik bir çember çizelim. Bu alanda binlerce / milyonlarca karınca olabilir.
    [emoji23]
    Keşke o kusursuz tasarım insanlarda da olsaymış.
    Ülke bu durumda olur muydu?

6. Ben bu tarz bilgileri derinlemesine bilmeden yaymanin eğer cahillik değilse , ters manipülatif propaganda olduğunu düşünüyorum. Yüzde doksanı scientific american gibi dergilerden ceviridir.

Mucize aramak esasen aptalligin nirvanasidir.
    Dün aksam Satürn un uydusu Titan i izledim animasyonla (stargaze) üzerinde deniz ve plajlar var ama su değil metan denizi yağmur da metan olarak yağıyor. Yani her bilgi çok acayip ilginç.

Bir de burada hiç gereği yokken bazen siyasi bazen dini bilgilerle firtlayan Tınaz gibi manipulatörler var , bu adam bir servise çalışmıyorsa çok şaşiririm . Hristiyanlik, Müslümanlik arasındaki fark buranın konusu mu , bu adam ne amaclamakta? ne yapmak istemektedir. ? Halkı din ile bölmek amacında mıdır ?Kanada gizli servisi buna kaç para ödemektedir ? Hayiiiinn.
    .....

Allah bir bilgiyi sorgulamadan dolayi bela vermez bence , ahmaklık da bir beladır, böyle düşünürsek Allah bu ülkede pek çok kişinin belasını baştan vermiştir zaten , sonradan vereceği hariç.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    ONS altın 3360,altında çift etki dolar endexli olduğu için.

Dolar 40.2 üstü...dolar hareketli

Euro 46.9 üstü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    [emoji23]
    Bizim ülkemizede var ülkeyi idare ediyorlar büyük cinsinden,TC Atatürkçülüğe ve ilkelerine karşılar,dışarıdan aldıkları talimatlan hareket ediyorlar,bunların hissi hareketi yok talimat aldıkları için,kendilerince bir sistem peşindeler,kahraman olmak için halkın gözüne girmek için darbe düzenlediler,yarın kutlamaları var,darbecikte sokağa çıkanlara bile benmi dedim size çıkın diye aynen mavi marmara gemisini gönderdiği gibi,bunun dediğini tersten okuyacaksınız,ama çok kurnaz devamlı dini kullanır,yaptığı hırsızlıkları CHP'ye yamama peşinde devamlı,Akrep diye belirttinizde bende büyüğünü belirttim...

Sayfa 790/934 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •