Sayfa 791/948 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ancak teşviğin alındığı tarih itibari ile yani haziran ayını kapsama durumu var ise bunu yansıtabilirler buda faaliyet giderlerlerde düşüşe sebep olacağından ikinci çeyreğe son dakika damping etkisi yapabilir...esas etki 3.ve 4.çeyreklerde görülür buda yıl sonu karlılığın çok çok iyi grlmesini sağlar...
    Sn izci yıl sonu tahmininizi revize edin bence��
    Bunu göze aldım da söyledim. Revize etmek uygun görünmüyor, olsa dükkan sizin.

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ancak teşviğin alındığı tarih itibari ile yani haziran ayını kapsama durumu var ise bunu yansıtabilirler buda faaliyet giderlerlerde düşüşe sebep olacağından ikinci çeyreğe son dakika damping etkisi yapabilir...esas etki 3.ve 4.çeyreklerde görülür buda yıl sonu karlılığın çok çok iyi grlmesini sağlar...
    Sn izci yıl sonu tahmininizi revize edin bence😂
    Öyle olsa, SASA tesviklerin haziran ayında resmi gazetede yayınlanacak beklentisiyle bilançosunu 3 defa ertelemezdi. Yani eğer teşvikler haziran ayında resmi gazetede yayinlansaydi SASA bunu İLK CEYREK bilançoya dahil edecekti. Bence Silverline da bu teşvikleri 6 aylığa yansıtır...Tabi bu şirkete bağlı, şirket ben bu teşvikleri 9 aylığa yansitacagim da diyebilir fakat ben ilk bilançoda yani 6 ayliklarda yansitacaklarini düşünüyorum....😎😎😎

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ertelenmiş vergi gelirleri (giderleri) bilanço kalemlerinde kar veya zarar yazdırır. Bu tür şeyler, bir kereye mahsus olduğundan Esas faaliyet karı ile ilgili şeyler değildir. Sonuç olarak bilanço okuru biri, bunun bir doping olmadığını bilir. Hazine bulmuş gibi düşünmemek lazım. Sasa niçin bu kadar popüler. Bilançoda avantaj arandığından değil, mega büyüme içinde olduğundandır. Şu anda geleceği fiyatlıyor diyebiliriz.

Pekala Sasa fiyatlıyor da, Silver-Can geleceği niçin fiyatlamasın??? diye bunun sorusunu sormak lazım. Bence Silver-Can'ı piyasa önümüzdeki günlerde görecektir.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Ertelenmiş vergi gelirleri (giderleri) bilanço kalemlerinde kar veya zarar yazdırır. Bir kereye mahsus olduğundan Esas faaliyet karı ile ilgili şeyler değildir bunlar. Sonuç olarak bilanço okuru biri, bunun bir doping olmadığını bilir. Hazine bulmuş gibi düşünmemek lazım. Sasa niçin popüler. Bilançoda avantaj arandığından değil, mega büyüme içinde olduğundandır. Şu anda geleceği fiyatlıyor diyebiliriz.
    Orası öyle tabi. Önemli olan esas faaliyetten gelen karlar. Fakat nerden gelirse gelsin kar aciklamak önemlidir bence...😎😎😎

5. Burada önemli olan bence şirketin yaklaşımı ve vizyonudur. Yapılacak yatırımlarla şirket daha da buyurse, karlılığını artirirsa, yabancı şirketlerle ortaklık ya da işbirliğine girerse ki yapılacak yatırımlar sirkete yabancı ilgisini de artıracaktır. Eğer bu vizyona sahip patron ya da yöneticiler varsa şirket çok daha iyi yerlere gelir ve hisse şu andaki fiyatının çok çok üstünde olur yoksa vizyonsuz patronlar şirketi aşağılara da çekebilir. Burada şirketi ve patronları çok uzun yıllardır tanıyan ortaklar bu vizyonun şirkette ve patronlar da olup olmadığını tabiki de bizden daha iyi bilirler....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn. mmgezen, Yaklaşımınızı ve bilgi potansiyelinizi beğendim. Teşekkür ederim.

7. Gerçekten şirket için gerçekleşebilecek iyi haberler bir bir geliyor,fiyatlama çok geride kaldı diyebiliriz...
    Sn mmgezen ve sn izci değerleri fikir alışveriniz için teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. mmgezen, Yaklaşımınızı ve bilgi potansiyelinizi beğendim. Teşekkür ederim.
    Asıl ben teşekkür ediyorum. Silverline teşvikten sonra dikkatimi cekti. Ara ara bakıyordum ama fiyat sürekli düştüğü için bugüne kadar girmeye cesaret edemedim. Bence hisse fiyatı alınabilecek seviyelere geldi. Teşvik ve arkasından yeni yatırımlar da gelecek. Karlılık ta artarsa ve surekliligi olursa cevizli lokum olur. Ben SASA yi uzun suredir takip ediyorum. Bu teşvik konularında orada çok tecrübelendik. Sasa 40 milyar TL teşvik alacak devletten. Sasa 1,5 TL lerden nerelere geldi ki 2 defa da bedelsiz verdi. Eğer bedelsizler İnşallah olmasa fiyat 16-18 TL civarıdır. Yani demem o ki hisse bu süreçlerden çok olumlu etkilendi. Ama burada SASA patronu ERDEMOGLU nun hakkını yememek lazım. Adam şirketin büyümesi ve ky nin korunması için herşeyi yapıyor. Hisse fiyatı düşüyor geri alım yapacağım diyor. İnşallah SİLVER da yapacagi yatırımlarla gün geçtikçe büyür.

Sayfa 791/948 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •