Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    usd dusuyor büyük başarı
    Temmuz ayından beri düşüyor gibi 90lara kadar geldi.
    Ancak demokratlar varken devir değişir mi göreceğiz...
    Brexit anlaşması da usdyi olumsuz etkiledi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul'da özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından boğazı kesilip yakılarak katledildi. Olay yerine giden polis ekiplerine de saldıran katil zanlısı Kemal Delbe, gözaltına alındığı sırada linç edilmek istendi. Öğretim üyesinden borç para istediği öğrenilen Delbe'nin üzerinden altın kolyeler çıktı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Malatya'da çok sayıda suçtan sabıka kaydı bulunan Mehmet Taş (40), eşi Selda Taş’ı (38) başından tabancayla vurarak, öldürdü.

Gaziantep’te Vesile Dönmez, oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Ne oluyoruz ??

Sağlık Bakanı Koca, “İnaktif aşılarımızın ilk bölümünü getiren uçak Türkiye saati ile 19.50’de Pekin havalimanından havalandı. Yarın sabah burada olmasını bekliyoruz. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.”

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •