Bizler tuketiciyiz
Parayi goturen
Jack Ma alibaba.com
Jeff Bezos Amazon.com
Yoksa bop avrasya kimseyi zengin etmez
Bizler tuketiciyiz
Parayi goturen
Jack Ma alibaba.com
Jeff Bezos Amazon.com
Yoksa bop avrasya kimseyi zengin etmez
Ilk Iki dunya savasi
Yahudi abd- hristiyan avrupa Arasi oldu
Avrupa kaybetti
Ucuncu de ateist cin karsi kosede ringte
Bakam Kim kazancak
Goruceguk
Abd de hakim guc hala ayni
Bu arada Ben muslumanim.
Zenginin mali zate zugurt aga nin cenesini yorar anca
Pentagon Dış Politika Muhabiriymiş, Taliban 30 güne Kabili kuşatır, 90 güne de alır diyor. Niye çünkü savaşıp ülkeyi koruması gereken askerler bizim buralarda geziyor, niye çünkü ABD ülkeyi Taliban'a teslim etti. Niye, muhtemelen onlarla da anlaştı, çünkü onlar da onun eski yetiştirmesi. Ne yapmayı planlıyor, Afganları(Talibanı) İranlıların üstüne mi salacak, Rusya'ya mı, Çin'in İpekyoluna mı...
Yeni Afganistan İslam Cumhuriyeti hayırlı olsun.
Alman İç İşleri, hala Afganları sınırdışı etmek mümkün demiş...faşist Almanlar, Cem Küçük öyle demiş, yollayın gelsinler 3 ü 5 milyar EURO yapın yalnız..
BERLİN, 11 Ağustos (Reuters) - Almanya İçişleri Bakanlığı sözcüsü Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Taliban militanlarının ülkelerindeki büyük ilerlemelerine rağmen Afgan sığınmacıları sınır dışı etmenin hala mümkün olduğuna inandığını söyledi ve davaların bireysel liyakata göre ele alındığını da sözlerine ekledi.
https://www.reuters.com/world/german...le-2021-08-11/
Sağlık bakani : En net ve yüksek sesle ifade etmek isterim ki tüm okullarımız zamanında açılacak. Yüz yüze eğtiimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Taliban bi orgut ya Tamam abd kurdu onu ama Cin ele gecirdi
Orgutleri ele gecirip yon degistirtme kolay
Money talks
Tamamen duygusal
Parayi ver dudugu cal
Taliban ordan cikmaz Cinle rus ta dumenden tatbikat yapar
Afganlar zate burda
Sağlık Bakanı Koca: (Yüz yüze eğitime geçiş) Bu süre zarfında çok önemli bir işimiz var. O da aşı olmamış öğretmen ve öğretim üyesi kalmayacak tedbirleri hayata geçirmek.
Sağlık Bakanı Koca: Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da hastalık taşımadıklarını düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar. Bunun detaylarını ilan edeceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri