Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    MB nı dıktiret de RTE reisin sözlerinden ekonomideki gelecek senaryolar hakkında ipuçları içeriyor.

RTE, daha yıl sonuna doğru SIKINTILAR HAFİFLEYECEK diyor. (Daha 10 ay var. Eskiden 6 ay sonra derlerdi )

Meali ne bunun?

Yani seçimden sonra yediğiniz hurmaları kanata kanata çıkarmaya başlayacaksınız.

Emme, enflasyon yine düşmeyecek, ancak yazın daha fazla zam ve vergi ile perişan olacaksınız ki ancak yıl sonuna doğru belki belinizi doğrultabileceksiniz midir? ağzından kaçırdığı...

Böyle bir ortamda BİST ve dolar ne olur?
    Belki doları yavaş yavaş yükseltecekler. Geçen seneki gibi olmayabilir. Ama yükseliş gerekli. Borsa ayağında yüzde 60 civarı faizde borsa cazip olmaz diyorum. Ben sarı gacı ile yola deva ediyorum.

2. Muz esprilerine ben de şu çocuk gibi gülüyorum.

Dad jokes are the best ��

https://twitter.com/cctv_idiots/stat...99589905121563
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Yok mu Katardan, Dubaiden, Suudiden, dolarlar jet teyyarelerine yüklendi geliyor diye haberler?

Zaten araplar, Londralı bankerlerden başka paralı kimse yok, bir tek Çin var o da nedir bilinmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok mu Katardan, Dubaiden, Suudiden, dolarlar jet teyyarelerine yüklendi geliyor diye haberler?

Zaten araplar, Londralı bankerlerden başka paralı kimse yok, bir tek Çin var o da nedir bilinmez.
    bizim topikte bir dayı var

''göreceksiniz ekonomimiz almanya ile başabaşa gelecek '' diyor

''öyle demiyorda, yazdıklarından o manayı çıkarıyorum ben, yanlış anlamadıysam.. 2,7 trilyon cari açık, 120 milyar dolar dış açık yokmuş gibi '' toz pembe, güllük gülistan heryer

görürüsen ona bir sor bence... bilse bilse o bilir

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben şunu bilirim söylerim, bir ekonomi kaç yıldır düzülüyorsa, düzelmesi de o kadar yıl sürer.

Heleki bunlarla hiç düzelmez, öyle baharda, yazın başında, kışın dötünde şıp diye düzelmez.
    Bu tezin doğru başkanım 25 sene kuru ekmek yersek ancak düzelir. Ona da halk katlanamaz doğru yolu 50 sene de ancak buluruz. Biz göremeyiz

Walla gayserili TAK partililer seçimden sonra İngilizinde evine döneceği bitkisel yağın uyguladığı programa dönüleceği söyleniyor...Belki onların temennisidir belki de gerçektir bilemem ama karşılıksız para olayına dönülürse paranın adresi borsa ve döviz olur...%60 faiz diyenlerde serap görüyor...Bu ekonomik kırılgan yapının kaldırabileceği max faiz buralardır diye benim görüşüm var....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Walla gayserili TAK partililer seçimden sonra İngilizinde evine döneceği bitkisel yağın uyguladığı programa dönüleceği söyleniyor...Belki onların temennisidir belki de gerçektir bilemem ama karşılıksız para olayına dönülürse paranın adresi borsa ve döviz olur...%60 faiz diyenlerde serap görüyor...Bu ekonomik kırılgan yapının kaldırabileceği max faiz buralardır diye benim görüşüm var....
    ingilizin yokluğunu ekonomimiz kaldırmaz ki ?

dolar her daim sağlam kaattır da... borsaya nasıl güvenip para basacaklar ?

(hani TABAN, ÇİFT TABAN... DEVRE KESME olayları falan oluyorya orada... o yüzden şeettiydim )

Talking

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bizim topikte bir dayı var

''göreceksiniz ekonomimiz almanya ile başabaşa gelecek '' diyor

''öyle demiyorda, yazdıklarından o manayı çıkarıyorum ben, yanlış anlamadıysam.. 2,7 trilyon cari açık, 120 milyar dolar dış açık yokmuş gibi '' toz pembe, güllük gülistan heryer

görürüsen ona bir sor bence... bilse bilse o bilir
    Perşembe günü açıklanan resmi verilere göre, bir zamanlar dünyanın en büyük ekonomisi olacağı tahmin edilen Japonya, geçen yıl Almanya'nın gerisine düşerek dördüncü sıraya geriledi.

Böyle vakalar öyle döt açık uyumakla olmaz, yaz kış dal daşşak gezip üşütmekle olur.

Mesela bu haberde saçma, Japonya hiç bir zaman Dünyanın 1. numaralı ekonomisi olamazdı.

1. Yeraltı kaynakları -0-

2. Ada ülkesi

3. Coğrafi konumu ve yüzölçümünün küçük olması

Almanya epey avantajlı Japonyaya göre, ama onun da gelebileceği son nokta burası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •