Muz esprilerine ben de şu çocuk gibi gülüyorum.
Dad jokes are the best
https://twitter.com/cctv_idiots/stat...99589905121563
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Yok mu Katardan, Dubaiden, Suudiden, dolarlar jet teyyarelerine yüklendi geliyor diye haberler?
Zaten araplar, Londralı bankerlerden başka paralı kimse yok, bir tek Çin var o da nedir bilinmez.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
bizim topikte bir dayı var
''göreceksiniz ekonomimiz almanya ile başabaşa gelecek '' diyor
''öyle demiyorda, yazdıklarından o manayı çıkarıyorum ben, yanlış anlamadıysam.. 2,7 trilyon cari açık, 120 milyar dolar dış açık yokmuş gibi '' toz pembe, güllük gülistan heryer
görürüsen ona bir sor bence... bilse bilse o bilir
Walla gayserili TAK partililer seçimden sonra İngilizinde evine döneceği bitkisel yağın uyguladığı programa dönüleceği söyleniyor...Belki onların temennisidir belki de gerçektir bilemem ama karşılıksız para olayına dönülürse paranın adresi borsa ve döviz olur...%60 faiz diyenlerde serap görüyor...Bu ekonomik kırılgan yapının kaldırabileceği max faiz buralardır diye benim görüşüm var....
Perşembe günü açıklanan resmi verilere göre, bir zamanlar dünyanın en büyük ekonomisi olacağı tahmin edilen Japonya, geçen yıl Almanya'nın gerisine düşerek dördüncü sıraya geriledi.
Böyle vakalar öyle döt açık uyumakla olmaz, yaz kış dal daşşak gezip üşütmekle olur.
Mesela bu haberde saçma, Japonya hiç bir zaman Dünyanın 1. numaralı ekonomisi olamazdı.
1. Yeraltı kaynakları -0-
2. Ada ülkesi
3. Coğrafi konumu ve yüzölçümünün küçük olması
Almanya epey avantajlı Japonyaya göre, ama onun da gelebileceği son nokta burası.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri