Sayfa 792/1012 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    nereye kadar bilader, nereye kadar ???

sabırla bekle
    Resesyon olduğu dönemler bankalar mevduattan gelen paraya neden ihtiyaç duyarlar?
    Ancaaaaak, sendikasyon kredileri döndürmelerinde bir sorun olursa o vakit yüzde 5000 bile faiz görülebilir.

Kısa vadede imar barışından 14 milyar gelmiş, uzatma ile daha da fazlası olabilir.
    Bedelliden geldi bir miktar.
    Petrol fiyatları beklenenden düşük gidiyor.
    Turizmden de destek geldi.
    Kibritçi kızın bir kaç çöp daha yakacağı kibriti oldu.
    Gelecek ağustos sonrası resesyon ve baz etkisinden enflasyonda düşüş bekliyorlar, ona göre pozisypn alınıyor gibi geldi bana.

Yüzde alın gücü düşmüş bir millet ne kadar piyasaya çare olur onu göreceğiz.

Yine ancaaaaak, TL ani değer kaybederse kısır döngü oluşur.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. 22.70 faizi bugün reddedip %75 oranında $ a geçmiş durumdayım. Yatırım önerisi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    22.70 faizi bugün reddedip %75 oranında $ a geçmiş durumdayım. Yatırım önerisi değildir.
    Bence dolara geçen zarar edecek ..Secimlere kadar doları tutarlar buralarda ..
    Fed etkisi çalışırsa 5 in altı muhtemeldir ...5.60 üstü seçime kadar zor.Seçim sonrası imf konuşulursa 4.50 deyiz.
    Ytd .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    22.70 faizi bugün reddedip %75 oranında $ a geçmiş durumdayım. Yatırım önerisi değildir.
    Hoşgeldin. Keşke 75%'i dolar, avro ve gr Au yapsaydın. Yatırım tavsiyesidir.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

5. takasta pek bi gevşeme yok şu an için sorun yok.

ama yakında onlarda düşer.

ytd.

syg,

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Resesyon olduğu dönemler bankalar mevduattan gelen paraya neden ihtiyaç duyarlar?
    Resesyona rağmen likidite açığı (bugün) 96.5 milyar TL. Tcmb bu açığı bugün %24 faiz ile 1 haftalık bir süre için kapattı. Kaynak ihtiyacı azalmış değil. Tahsili gecikmiş kredisi var, grup1 var grup 2 var. Bunlar bir şekilde yüzdürülmek zorunda.

Bankalar bugün yeterli mevduatı (%23-%23.5 faiz ile) bulamadıkları için yaklaşık 96.5 milyar TL'yi tcmb'den %24 faiz ile 1 hafta gibi kısa bir vade için borçlandı.

NOT: Tcmb eğer bugün saat 17:00'da bu devasa açığı kapatmasaydı ne olurdu?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Şimdi fox haberde izledim haberdeki kişi aynen şunu dedi "asgari ücret arttığı için işten çıkardılar maaşıma zam beklerken işsiz kaldım " aklıma bu başlıkta yaptığımız tartışmalar geldi nedense

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Şimdi fox haberde izledim haberdeki kişi aynen şunu dedi "asgari ücret arttığı için işten çıkardılar maaşıma zam beklerken işsiz kaldım " aklıma bu başlıkta yaptığımız tartışmalar geldi nedense
    Seni hain burjuva asgari ucretlinin zammina gozmu dikiyosun

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 792/1012 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •