Sayfa 792/1004 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    indes gedza grafigi attim gedza topiginde...bir muddet gedza gideri var ama sonrasinda indes yikip gececek gedzayi notunu al ortak)....indes 16 tl gedza 23 tl diyelim....9 aralik 2020 notu duselim.....
    Kargadan baska kus tanimam ortak. Daha oncede yazdigim gibi ben keskin nisanci taktigi ile yatirim yaparim. Uygun gordugum yere sotelenirim, nisan alirim, en uygun zamani bekler tek atis yaparim. Surekli ates etmem.

2.  Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Çok keyifli bir gün oldu

Teşekkürler Sn Thejackalav
    Dostum, ben bişey yapmadım....tahta akıllı biliyorsun...cool:;;

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    QUOTE=Buço;4771679]17.00 tl yi gördüğümüz için bi şeyler yazabilirim.en son 434.sayfada 12 ağustos da 17 tl yi görene kadar yazmayacağım demistim. Y
    Maratonda etaplarımız farklılaşmaya basladı.
    2 yıl önce başlayan Gedza yolculugumuzda bize pawnstar olarak merhaba deyip koşunun bir maraton olduğunu bize anlatan thejackalav'a ve hicbir etapda elimizi bırakmayan , her koşulda yanimizda olup maratona devam etmemizi sağlayan Svilengrad dostumuza çok tesekkurler.
    Aslında forumdaki bu güzel birliktelige dahil olmak lbir şeyler yazmak istiyorum ama Gedzamizin geri gelişlerinde Sn 34jose34 ''ün ,abi ben saat 13.00 a kadar uyumaya devam ediyorum ama , sn umk nin abi bak gudubetlik bayrağını sana veririz dediğini duyar gibiyim .
    Bu sebeple bana da 22 tl ye kadar yazmamak düşer .
    Not ; Yaş 50 olup bu maratonu bitireceklerden biri benim diyebilirim ..Cool
    Sevgi ve saygılarımla
    ×××××××××××××××××××××××××××××××××

Tüm paydaslara selam ,
    gedza topiginde 17tl yi gorup 22 tl ye kadar yazmayacagim dedigimde tarih 18 Eylul imiş.
    22 tl yi gördügümüz icin yazabilirim bi seyler artik .
    Öncelikle umk kardesimize gecmis olsun , her işin basi saglik,en kisa surede sagligina kavusmasini diliyorum , bugun gedzamizda bir jest yaparak kendisini ne kadar sevdigini gösterdi.
    Bu topikde yaklasik 2 senedir sn thejackalav dan cok sey ogrendik ogreniyoruz...maratonda ne zaman düşsek sendelesek , yorulsak yani basimizda olup elini uzatip antideprasani ve enerji icecegimii verip devam ettirtiyor maratona hic bikmadan usanmadan.
    sanirim maratonun icinde bi farkli maraton daha oluşdu ; bizlere de bu maratonu bitirtebilmek .
    Diger tarafdan sn kocari, sn kulucka, sn 34jose34 ,sn rex ,sn t/a ve diger arkadaslar bilgi paylasimlari ile birbirimize tutunmamizi sagliyor sagolsunlar
    Bu arada sn 34jose34' un uyku saatleri degistimi bilmiyorum ama senden ricam bugun ne yaptiysan ayni sekilde devam ediver en azindan maratonu tamamlayana kadar .
    Bu sefer etabin daha zor ama bi o kadar hizli olacagini düşünerek 34 tl ye kadar yazmamak düşer bana.

Saygilarimla ,

Dostum, namussus tahtacı işi biliyor, Gedza başarısını sürdürüyor ,o da gerekeni yapıyor.
    Maraton hızlanacak bu etaplarda...
    Eğer işi biliyorsa tahtacı, tavan serisine girmesi gerek gedzanın...
    Rakamlara takılma arada gel yaz...cool:;;
    Amacımız maratonu kazanmak değil bitirmek. Yolun başındayız.
    Saygılar.

4. Dostum, alıntılamamda bi karışıklık oldu...

5.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    QUOTE=Buço;4771679]17.00 tl yi gördüğümüz için bi şeyler yazabilirim.en son 434.sayfada 12 ağustos da 17 tl yi görene kadar yazmayacağım demistim. Y
    Maratonda etaplarımız farklılaşmaya basladı.
    2 yıl önce başlayan Gedza yolculugumuzda bize pawnstar olarak merhaba deyip koşunun bir maraton olduğunu bize anlatan thejackalav'a ve hicbir etapda elimizi bırakmayan , her koşulda yanimizda olup maratona devam etmemizi sağlayan Svilengrad dostumuza çok tesekkurler.
    Aslında forumdaki bu güzel birliktelige dahil olmak lbir şeyler yazmak istiyorum ama Gedzamizin geri gelişlerinde Sn 34jose34 ''ün ,abi ben saat 13.00 a kadar uyumaya devam ediyorum ama , sn umk nin abi bak gudubetlik bayrağını sana veririz dediğini duyar gibiyim .
    Bu sebeple bana da 22 tl ye kadar yazmamak düşer .
    Not ; Yaş 50 olup bu maratonu bitireceklerden biri benim diyebilirim ..Cool
    Sevgi ve saygılarımla
    ×××××××××××××××××××××××××××××××××

Tüm paydaslara selam ,
    gedza topiginde 17tl yi gorup 22 tl ye kadar yazmayacagim dedigimde tarih 18 Eylul imiş.
    22 tl yi gördügümüz icin yazabilirim bi seyler artik .
    Öncelikle umk kardesimize gecmis olsun , her işin basi saglik,en kisa surede sagligina kavusmasini diliyorum , bugun gedzamizda bir jest yaparak kendisini ne kadar sevdigini gösterdi.
    Bu topikde yaklasik 2 senedir sn thejackalav dan cok sey ogrendik ogreniyoruz...maratonda ne zaman düşsek sendelesek , yorulsak yani basimizda olup elini uzatip antideprasani ve enerji icecegimii verip devam ettirtiyor maratona hic bikmadan usanmadan.
    sanirim maratonun icinde bi farkli maraton daha oluşdu ; bizlere de bu maratonu bitirtebilmek .
    Diger tarafdan sn kocari, sn kulucka, sn 34jose34 ,sn rex ,sn t/a ve diger arkadaslar bilgi paylasimlari ile birbirimize tutunmamizi sagliyor sagolsunlar
    Bu arada sn 34jose34' un uyku saatleri degistimi bilmiyorum ama senden ricam bugun ne yaptiysan ayni sekilde devam ediver en azindan maratonu tamamlayana kadar .
    Bu sefer etabin daha zor ama bi o kadar hizli olacagini düşünerek 34 tl ye kadar yazmamak düşer bana.

Saygilarimla ,

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

Sayın Buço hoşgeldiniz

Mesajinizi okurken sesli güldüm

Bu aralar borsaya çok bakmıyorum , Forex kısmı daha heyecanlı geliyor orada takılıyorum bir süre daha böyle devam edeceğim

Sn Kuluçka haberdar ediyor beni sağolsun

"Abi bakmayim bakarsam kesin düşer" dedim bugün

6. Şunuda eklemek istiyorum...önemli.
    Satmak isteyenlere izin verin...Bu olması gereken ancak !
    Bu noktadan sonra almak isteyenlere ucuz mal vermeyin.
    Dikkat edin .
    Saygılar bol kazançlar

Neşemiz daim olsun arkadaşlar.

8. Sizin yatırımcı kimliğinize Geyik Odasında denk geldim ilk.
    Bir kaç haftalık bir zaman diliminde bende oluşan kanaat;
    -Çok iyi temelcisiniz.
    -çok iyi hisseler telaffuz ediyorsunuz, seçiyorsunuz.

Ancak seçimleriniz, borsanın olması ve/veya uyulması gereken teamüllerine ve/veya kurallarına göre yapılmış seçimler

Sermaye, özsermaye, piyasa değeri, defter değeri, blanço, kâr, üretim, gibi gibi

Doğru olan bu, tanıdığım kadarıyla sizin "günceli/değişimi inkar etmeyen muhafazakar" yapınıza da uygun.

Bir ancak daha; ancak, benim kısa ve acemice borsa tecrübem bile, işlerin artık çok değiştiğini anlamama yetiyor. Bu değişimde gerçek anlamda yatırımcı olmak zor, kumarbazlık da size göre değil

Naçizene 1- tek kusurunuz, aceleciliğiniz/ sabırsızlığınız.

Naçizane 2 - Kendi ölçülerinize, hisse seçim kriterlerinize inanmaya devam edin ama tüm gücünüzle bir hisseye yüklenmek yerine iki-üç kağıtta dağıtılmış olarak biraz, çok değil biraz sabredin

Sağlıcakla ...

İzninizi almadan burada paylaşmakda bir sakınca görmedim çok kıymetli forumdaşım! teşekkürler
    bilmukabele

Sayfa 792/1004 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •