Sayfa 792/935 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı Trakya'da soydaşlarımızın kabristanlarını silahla taradılar, ateş altına aldılar. Bunlar hiç olumlu sinyaller değildir. Biz soydaşlarımızın dirisini de ölüsünü de yalnız bırakmayız. Gereği neyse vakti saati geldiğinde de gereğini yaparız.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'le şu anda gerek Mısır gerek Yunanistan arasındaki dayanışma, Filistin'e yönelik adım yenilir yutulur bir adım değil. Abu Dabi yönetimiyle özellikle diplomatik ilişkileri askıya almak veyahut da bizim de büyükelçiyi geri çekme gibi bir adımımız olabilir. Filistin halkının yanındayız. Filistin'i de hiçbir zaman yedirmedik, yedirmeyiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır'ı anlamakta zorlanıyoruz. Mısır bir taraftan benim istihbarat örgütüme, burada yanlış anlaşılmalar var bunları düzeltelim diyor. Şu anda istihbarat örgütlerimiz görüşmelerini devam ettiriyor. Mısır halkına karşı Türk halkının bakışı farklı. Bu iki halkın birbirine bakışının, Yunan halkıyla aynı olması mümkün değil. Bunu Mısır yöneticilerinin farkında olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu süreç içerisinde Suudi Arabistan'dan da yanlış adımlar atıyor. Bunu Dışişleri Bakanıma da söyledim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hafta içerisinde bir ekonomi kurulu toplamak suretiyle bir değerlendirme yapacağız. Bundan önce de aynı operasyonları bize yaptılar. Türkiye bu konularda güçlüdür, yere sağlam basıyor. Sağlam bir zemindeyiz, bu zeminde de devam edeceğiz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İngiltere, Fransa, Hollanda ve Malta'yı "karantina" listesine aldı

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayılarını düşük tutmak istediklerini belirterek, Fransa ve Hollanda'dan gelecek yolculara 14 gün karantina şartının getirileceğini bildirdi
    https://www.bloomberght.com/ingilter...e-aldi-2262196

Sayfa 792/935 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •