ABD'de İsrail-BAE-Bahreyn anlaşma imzaladı.
Trump "seçimi kazanırsak İran ile de yeni bir anlaşma yapabiliriz" dedi.
Haber şu an NTV'de..
ABD'de İsrail-BAE-Bahreyn anlaşma imzaladı.
Trump "seçimi kazanırsak İran ile de yeni bir anlaşma yapabiliriz" dedi.
Haber şu an NTV'de..
Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın.. (Üyelik : Mayıs 2007)
Bölge yeniden dizayn ediliyor resmen. Uzun süredir vardı ama çok netleşen hareketler başladı. Sanmıyorum ama İnşallah dışında kalmayız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok canım benim topu topu 192 lot tolpam banka shortundan ne olacak canları istese 2 dk.da dümdüz ederler beni.
ama madem bu banka sevdasından vazgeçmeyeceksin akıl vermek bana düşmez ama
belli bir süre
spot taraftan aldıklarının yerine Vadeli xlbnk tarafından satış yap
hem teorik fiyat farkını hemde 500-1000 puan yukarıdan işlem görmesinden kaynaklı puanı cebe at
Tek ay başlarında viop pozların kapanmış olur spotta devam edeceksen yeni vadeden verir devam edersin
çok fazla bişey kazandırmaz ama vade sonunu beklediğin sürece kaybettirmezde (banka faizi üstü getiri garanti = Arbitraj deniyor bu işleme.)
yedekte biraz teminat bulunmasıu yeter.
bak mesela ben neden X30 uzun xlbnk kısayım
x30 u teroriğin altında alıp xlbnk ı teorik üstünden satıyorum
fark kapandığında x30 satıp xlbnk alıyorum.
bunu yapamadığım sürecede x30 da sat-al trade edip kenarda puan biriktiriyorum.
x30 ları elden kaçırır/kaptırırsam da opsiyon tarafına gidip oradan alabildiğim kadar puan alacağım.
1 xlbnk için 6 çeşit bankadan kaçar lot almak gerektiğini müşteri temsilcine sor.
bilmesi lazım
cevap veremezse ben adetleri yazarım bir şekilde sana ulaştırırım.
Bear_Bull
@BearBull26
Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) bir aşaması gibi düşünebilirsin.. Türkiye nin zaten içinde olması mümkün olamaz zira bütün olarak düşünüldüğünde Türk devletinin çıkarlarına aykırı abd ve israil planları.. ama islamcılar elbette bu planlara yardımcı oldular uzun süre.. adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya suriyeyi parçaladılar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Moodys GARAN'ın notunu B3 negatiften Caa1'e düşürmüş..
KAP haberi..
Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın.. (Üyelik : Mayıs 2007)
Caa1 : önemli derecede yüksek riskli..
Caa2 : aşırı derecede spekülatif
Caa3 : default (iflas) çok çok yakın, kurtuluş zor
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri