-
*japonya/aso, "boj'un kur hareketlerini etkilemek için yabancı tahviller satın alma yasak"
*japonya/aso, "boj gevşek para pholitikasını kur hareketlerini etkilemek için değil, deflasyonu yenmek için uyguluyor"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*japonya/aso, "boj'un yabancı tahviller alması kurlara müdahaleden farksız olur, global toplumda yanlış anlaşmalara yol açar"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*reıdın: Türkiye satılık konut fiyat endeksi şubat'da aylık %0,85 arttı
*reıdın: Türkiye satılık konut fiyat endeksi şubat'da yıllık %11,49 arttı
-
*reıdın: Türkiye kiralık konut fiyat endeksi şubat'ta aylık yüzde 0,24 arttı
*reıdın: Türkiye kiralık konut fiyat endeksi şubat'ta yıllık yüzde 7,57 arttı
-
*tüik: Işsizlik oranı aralık döneminde(kasım-aralık-ocak) %10,4 (önceki dönem %10,3)
*tüik: Işsizlik oranı aralık döneminde(kasım-aralık-ocak) %10,4 (önceki dönem %10,3)
*tüik: Tarım dışı işsizlik oranı aralık döneminde %12,3 (önceki dönem %12,2)
-
*tcmb: özel sektörün uzun vadeli borcu ocak'ta 225,7 milyar dolar(önceki 220,6mlr)
*tcmb: özel sektörün kısa vadeli borcu ocak'ta 18,9 milyar dolar(önceki 18,3mlr)
-
*tüik: Mevsimsel etkilerden arındırılmış tarım dışı işsizlik oranı aralık döneminde %11,8 (önceki dönem %12,1)
*tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı aralık döneminde %19,2 (önceki dönem %19,3)
-
*tüik: Işgücüne katılım oranı aralık döneminde %52,4 (önceki dönem %52,9)
*tüik: Istihdam oranı aralık döneminde %46,9 (önceki dönem %47,3)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri