Kumar hissedince spegin eline verdim. Yuzde 3 çıkınca eline vermek gerekmis. Çıkarsa alan kazansin. Ama düşüşte 4.8 desteği var. Oralara gelmez umarım gelirse yeniden takiliriz. Size bol kazançlar.
Kumar hissedince spegin eline verdim. Yuzde 3 çıkınca eline vermek gerekmis. Çıkarsa alan kazansin. Ama düşüşte 4.8 desteği var. Oralara gelmez umarım gelirse yeniden takiliriz. Size bol kazançlar.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
5.44 desteğinden alış geldi. Borsa daha beter olmazsa buralar dip diyebiliriz. Aksi taktirde ikili dip yaşayabiliriz 5.33 ihtimal dahilinde. Onun altının geleceğini kısa vadede düşünüyorum.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın karamizah 4.30 test etmeden gitmeyecek gibi puslu hava bekliyor..
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30 gelmesi için endeksin sağlam bir düzeltme görmesi lazım bence. En kötü ikili dip gelebilir. Onun altı da ayı tuzağı olarak kalır gibi geliyor bana. Yan tahtalara giriş geldiğinde bu da gidecektir.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.58 den sattım. 5.4*ve 5.3* civarından toplayacağım yine.
Hisse gibi bu bölümü de üzerine ölü toprağı serilmiş gibi.
Yer İmleri