Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kütahya'da merkeze bağlı Uluköy Yaylası'nda hayvancılık yapan 20 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkınca yaklaşık 90 kişinin bulunduğu yaylaya giriş ve çıkış jandarma ekiplerince kontrol altına alındı.
    Davşanlıya yakın değilse bizi alakadar etmez.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Semih Özsoy'u PFDK'ya sevk edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İşsizlik düşmüş.

TÜİK de görev değişimi ne güzel demi ya.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bilim kurulu sonrası Sağlık Bakanı açıklama yapıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Bırak kaynağı, kaynaktaki çeviride bile tereddüt ediyorum ama yakında açıklanır.

Çin'in Türkiye Büyükelçisi Deng Li:Swap anlaşması konusunda Türkiye ile mutabık kaldık. Önümüzdeki aşamalarda her iki tarafın şirketlerini daha fazla yerel paraları kullanmaları için teşvik edip gerekli adımı atacağız.

https://www.ahaber.com.tr/video/gundem-videolari/son-dakika-cinin-ankara-buyukelcisi-deng-li-a-habere-konustu-video
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Bakan Koca : 65 yaş üstünün hastalığa yakalanma oranı yasak sürecinde yüzde 50 azaldı

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yine bir bulmaca paylaşmışsınız.Bunu gören trol hemen atlar. Neyse ki çocukluğum Kurbağlıderede(2.resim)(belki de dereboyunun eski hali.Dere kıyıları benzerdir) geçtiğinden olayı çözebiliyorum.
    Videoyu seyredip yandaki kanalizasyon çalışmasını gören,çökmenin bu yüzden olduğunu sanır. Durum eskiden Dereboyu caddesi denilen Ortaköy de ki çöken kısım DENİZE uzanan derenin üzerine yol yapılması,derenin yandaki inşaata çevrilmesi çalışmadır.Ama yetişememişler.Dikkat eski binalar dimdik ayakta.
    Bu tip paylaşımlarda açıklama gerekir. Çok kolay yanlış anlaşılır,birilerinin adına çalışmış oluruz.
    Sn. nikrece , sonradan üstü kapatılan (İstanbul'da nerdeyse tüm derelerin üstü yol yapılmıştır) Ortaköy Deresinin denize yakın kısmına ait eski bir foto bulamadım .
    Sizde var ise paylaşırmısınız.

Not; troller için paylaşmadım, trollerin sayfası farklı.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Günlük veriler :

Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •