Mesele hadi asansörü geç ben 600 bin ver ...1200 kira alacağım diye mantıklı mı bankalar şu an 7200 TL veriyor...hani yurdum insanı betonu yatırım görüyor ya ondan bahsediyorum...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Mesele hadi asansörü geç ben 600 bin ver ...1200 kira alacağım diye mantıklı mı bankalar şu an 7200 TL veriyor...hani yurdum insanı betonu yatırım görüyor ya ondan bahsediyorum...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi baktım hakikaten ilan yayından kalkmış gözüküyor.Sanırım bunları ayda bir güncelleme olayı var.İlan aktifleşince tekrar haber veririm.Eve gelince çekmeköyü biliyorsanız ekşioğlu beşyıldız sitesini bilirsiniz.Ekşioğlu beşyıldız 1 de E BLOK 85/1 anahtar güvenlikte.İlgilenen olursa eve bakabilir, bakan arkadaşa özelden telefonumu yazarım.Valla emlakçı ilanı gibi oldu kusura bakmayın.Bana sorarsanız oturma dışında şu zamanda gayrımenkule para bağlanmaz benimki dahil))))))))))
bunu diyen kişi hisseneti takip edeceğine keyfine bakar
nasıl olsa kazanacak.(üç beş kuruş kazanmak için burdayız hepimiz)
çeker krediyi ne kadar verirlerse,bilezik altın ne varsa satar istanbulda eve bağlar
bunu yapmıyorsa ya dürüst değil yada söylediklerine kendi de inanmıyordur
Son 10-15 yılda betona harcanan para üretime harcansaydi ne olurdu düşünmeden edemiyorum mesela doğalgazdan elektrik üretiyoruz ne kadar pahalı şu zamanda mesela tarım ithal ediyoruz savunma sanayi ithal ediyoruz yüksek teknolojik ürünleri elektrikli araba yapardık petrole bağlı olmazdik gibi gibi ama olmuyor oldurmuyorlar
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Sayin mustiktu ya kısmen katılıyom
Betonlasma alehtiringli araba benlik konu deel
Betonu yap emme derelerin denize döküldüğü yerde degil
Çünki sebze ve meyve o aluvyonlu mekandan elde edilio yoksa insan her yerde yaşar 2 Lüküs kahve bi yüzme havuzu actinmi rant beton her yerde
Valla bugünkü bi hbr beni endişeye sevk eyledi
2020-2030 arası mini buz çağı felan
Rezerv üretip yimekligi atamazsan buzluga kemerini yirsing Allahta hickimseyi aclikla terbiye etmesin
Moruk kardeşim benim memleket Mersin o güzelim portakal ve limon bahçeleri tatlı sitesi olarak rant oluyor ya içim yanıyor ya git daga ev yap hem altı sağlam olur tarla vasfı olmayan yere yap ya aq larim en güzel kırmızı laterit toprak yılda 4 ürün alınan yere beton dikenleri Allah a havale ediyorum o kesilen ağaçlar girsin size Amin ondan sonra bir zaman gelir limon 10 portakal 5 liraya yeriz belki daha fazla bilemiyorum
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
https://www.google.com.tr/amp/s/www....latiyor/128658
İstanbul ile Londra m2 fiyatları arasında 11 kat fark var.Yani bu fark yetmez ama evet diyorsun.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri