Sayfa 793/1002 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. İyi bayramlar, bugün tefaş güncellenmeyecek sanırım değil mi ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Günaydın herkese. Arkadaşlar Çin Hindistan gibi uzakdoğu ulkelerinin piyasalarına yatırım yapan bir fon var mı? Ya da yabancı piyasalara yatırım yapan tefas fonlarından hangisi sorduğum sorunun cevabına en yakın dağılıma sahip? Bende TFF ytd yay afs ve gbc var. Ama aoy hoy guh gibi ya da bilmediğim başka fonları öğrenmek istiyorum. Kapdaki dağılımlarını bakıyorum ama sizin kadar anlamıyorum. Dagilimdaki kodlara baktığımda Google'da ya da investingte birşey bulamadığım da oluyor ya da karşıma çıkan ingilizce aciklamalari anlamıyorum. Ya da hiç bir şey çıkmıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Günaydın herkese. Arkadaşlar Çin Hindistan gibi uzakdoğu ulkelerinin piyasalarına yatırım yapan bir fon var mı? Ya da yabancı piyasalara yatırım yapan tefas fonlarından hangisi sorduğum sorunun cevabına en yakın dağılıma sahip? Bende TFF ytd yay afs ve gbc var. Ama aoy hoy guh gibi ya da bilmediğim başka fonları öğrenmek istiyorum. Kapdaki dağılımlarını bakıyorum ama sizin kadar anlamıyorum. Dagilimdaki kodlara baktığımda Google'da ya da investingte birşey bulamadığım da oluyor ya da karşıma çıkan ingilizce aciklamalari anlamıyorum. Ya da hiç bir şey çıkmıyor.
    %5 oranında Çin ve Hindistan hisseleri var Gediğin GBG'de. 20 gelişmiş ülkenin hisselerini %5 oranında tutuyor hemen hemen hiç değiştirmeden. Bunların %5'i Çin, %5'i Hindistan
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Doviz ile islem yapan yatirim fonu var mi acaba. Yani paranizi doviz olarak yatiracaksiniz, döviz olarak işlem görecek ve o şekilde geri alacaksıniz...

Is bankasinin eurobond fonu var, onu bu sekilde sandim ama anladigim kadariyla oyle degil....Parayi TL olarak yatiriyorsunuz yine TL olarak geri aliyorsunuz. Eurobond'dan kazansaniz bile gecen sure icinde TL'deki olası deger kaybi butun kazancinizi alip götürebiliyor....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. Buna en yakın AFS. Farkinda olmadan almışsınız sanırım.
     Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Günaydın herkese. Arkadaşlar Çin Hindistan gibi uzakdoğu ulkelerinin piyasalarına yatırım yapan bir fon var mı? Ya da yabancı piyasalara yatırım yapan tefas fonlarından hangisi sorduğum sorunun cevabına en yakın dağılıma sahip? Bende TFF ytd yay afs ve gbc var. Ama aoy hoy guh gibi ya da bilmediğim başka fonları öğrenmek istiyorum. Kapdaki dağılımlarını bakıyorum ama sizin kadar anlamıyorum. Dagilimdaki kodlara baktığımda Google'da ya da investingte birşey bulamadığım da oluyor ya da karşıma çıkan ingilizce aciklamalari anlamıyorum. Ya da hiç bir şey çıkmıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Doviz ile islem yapan yatirim fonu var mi acaba. Yani paranizi doviz olarak yatiracaksiniz, döviz olarak işlem görecek ve o şekilde geri alacaksıniz...

Is bankasinin eurobond fonu var, onu bu sekilde sandim ama anladigim kadariyla oyle degil....Parayi TL olarak yatiriyorsunuz yine TL olarak geri aliyorsunuz. Eurobond'dan kazansaniz bile gecen sure icinde TL'deki olası deger kaybi butun kazancinizi alip götürebiliyor....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Böyle fonlar var
    Ama genelde serbest döviz fonları bunlar
    Nitelikli olmak gerekiyor
    Mesela İş portföyün IDF fonunun B tipi dövizle alınıp satılıyor
    Bunun gibi birkaç fon daha var

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Buna en yakın AFS. Farkinda olmadan almışsınız sanırım.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    %5 oranında Çin ve Hindistan hisseleri var Gediğin GBG'de. 20 gelişmiş ülkenin hisselerini %5 oranında tutuyor hemen hemen hiç değiştirmeden. Bunların %5'i Çin, %5'i Hindistan
    Çok teşekkür ederim. O zaman bunların arasında afs ye ağırlık vermem daha iyi olur sanırım değil mi?.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İyi bayramlar, bugün tefaş güncellenmeyecek sanırım değil mi ?
    Resmi tatillerde güncelleme olmaz, yarın olur.

Sayfa 793/1002 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •