Sayfa 793/812 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Neyse haftaya cuma bilanco gelir muhtmeeln 9 aylikta 500 ml civari ciro ve 80 ml brut kar gelir bunun üstü olumlu olur bence. 22 ml pazarlama yonetim 16 ml vergi derken 42 ml kalir 38-42 arasi faiz geliri olsa 80-84 arasi bir kar beklerim. Son ceyrek ciroyuda 200-220 arasi bekliyorum. Tabi bunlarin hiçbirinin onemi yok simdilik tahtacı ne isterse oraya gideriz. Eşik atlatacak bir bilanco gormeyecegimize gore (benim tahminim) yatirimla ilgili gelismeler onemli oluyor kisa vade de o da gelir mi soru işareti. Ancak orta uzun vade bu fiyatlar bence uygun toplamaya.

2. Yeniden degerlemeden gelen vergi olayinin detayini bilen varsa yazabilir mi ? ne kadar ve nasil ödemesi gerektiği konusunda fikri olan? gecen bilancoda yazan verginin hepsini odemesi gerekiyor mu ? 1. ceyrek 300 500 bin vergi 2. ceyrek 8-9 ml na çıkmıştı net kari etkileyen faktorlerden biri de bu

3. Bilanco tahminimi biraz guncelliyim arada yazdiklarima baktim. Temmuz ayinda Sarkap tan takip ettiğim kadariyla 18 lt tenekeye %25 zam yapılmışti. Bntasta sektor olarak zam yapmistir heralde. Gecen ceyrek 170 ml ciro bu ceyrek yuzde 25 yukari bekliyorum yani 210-220 arasi bir ciro bu ceyrek gelebilir. Maliyet 2. ceyregin biraz ustu 150 ml gelse 60-70 ml brut kar, 70-75 ml civari esas faaliyet kari 8 ml da vergi gideri olsa 62-68 ml civari net kar getirebilme potansiyeli var. Boyle bir kar gelirse eşik atlatabilir ama 9 aylikta stoktu oydu buydu bilancoyla oynarlarsa 35-40 ml karla filmi izlemeye devam ederiz. Son ceyrekte sezonluk satis artışıyla 230-250 ml ciro rahatlikla gelebilir ama bu ceyrek sonrasi bakkal hesabimizi tekrar yapariz.

4. Bantaş Bandırma Ambalaj, Taksim Danışmanlık Hizmetlerini Tercih Etti!

İşletmenizin markalaşma ve kurumsallaşma hedeflerini desteklemek, kalite standartlarınızı yükseltmek ve sürdürülebilirlik alanında başarı sağlamak için Taksim Danışmanlık olarak her zaman yanınızdayız. [emoji457]

Birde bu haberi kaçırmışim Haziran başında danışmanlık hizmeti almaya başlamışlar bu haberde olumlu yatirimlarin hizlandirilmasi, yurt dışı satış veya yeni ürütim şekli olacaksa patent vb islerde faydasi olur bence.

5. Su hareketler acikcasi muhtemelen cuma gelecek bilanco icin umut vermiyor ama bekelyelim bakalim.

6. 0.20 usd 5.64 lere gelirse tekrar alıcı olur yatarim artik üstüne. Surda kaldi yuzde 14-15 asagi potansiyeli bence. Cuma bilancoda net kar 30-40 gelse bile haftaya yukari hareket edecegini dusunuyorum.

Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    0.20 usd 5.64 lere gelirse tekrar alıcı olur yatarim artik üstüne. Surda kaldi yuzde 14-15 asagi potansiyeli bence. Cuma bilancoda net kar 30-40 gelse bile haftaya yukari hareket edecegini dusunuyorum.
    Yakında tahtayı komple ele geçireceksin ....Walla senden de iyi spek olur

8. Speklikte gozum tok enflasyona ezilmeyip 3-5 kazanalim yeter. Portfoyun 10 da 1 i olsun diye almaya basladigim hisse 0.20 -0.25 usd arasindan ekleyerek su an 3te 1 i oldu Artik akillanalim fazlasi esekligi gecer dedim trade amacli aliyorum. 0.20 ye gelirse al 0.28-30 arasi sat olur. Daha fazlasi icin cok bekleriz gibi duruyor şimdilik ama 2024 te 50 ml alti net kar zor gelir en gec 2025 te usd zirvesini gorur diye beklenti içindeyim fazlasinda gözüm yok. Seni dinleyip gecen Aralik'ta satip kurtulacaktim aslinda ama olmadi. Şu sıralar hala elim kaşınmiyor degil daha fazla potansiyeli olan bir hisseye geçiş için bilanco ve hareketine bagli olarak beklemedeyim su an.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yakında tahtayı komple ele geçireceksin ....Walla senden de iyi spek olur

Sayfa 793/812 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •