Sayfa 794/994 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili hocam teşekkür ederim analiz ve bilgiler için bekliyoruz bakalım neler olacak sabır bu işin ilacı gibi
    Beceriksiz bir spekülatörümüz var. Eline ayağına dolaştırıyor yapacağını. Borsa 1 aydır soluksuz giderken bu yerinde sayıyor. Beceriksizliğinden rallilere geç kalıyor. Götürmeyi düşündüğü seviyeye ulaşmadan geneli etkileyen olumsuz haberle karşılaşıp istediğini alamadan terste kalıyor. Kısacıya tokatlanıp uzuncuyla uğraşmak zorunda kalıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Beceriksiz bir spekülatörümüz var. Eline ayağına dolaştırıyor yapacağını. Borsa 1 aydır soluksuz giderken bu yerinde sayıyor. Beceriksizliğinden rallilere geç kalıyor. Götürmeyi düşündüğü seviyeye ulaşmadan geneli etkileyen olumsuz haberle karşılaşıp istediğini alamadan terste kalıyor. Kısacıya tokatlanıp uzuncuyla uğraşmak zorunda kalıyor.
    aynen katılıyorum da sevgili hocam sadece bu da degil bu türden beklentisi olan hisselerin tamamında bir kıyım yapmaya çalışan yahudi bebeleri var bu kişiler de gk lar ve yıl sonu bilançolarına kadar ky ye deli gömlegi giydirmek için ellerinden geleni yapıyorlar bakın gitmiyor satın mahiyetinde kıç kınası yakıyorlar bu yobaz geri zekalılar ellerindekini yabancılara kaptırmak hoşlarına gidiyor sanırım yabancılar da bu süzmelerin salaklıklarını bildiklerinden hiç acele etmiyor yavaş yavaş ele geçiriyorlar eee dolar euro böyle giderse adamlara bedava geliyor artık bu fiyatlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3. Kazakistan, bae, Afrika haber gelmiyor bi türlü. Haber yoksa marj yok. Peru işide syn Otokar ın bilgilendirmesine göre Ukrayna ya kaymış ibre.

Düşüncem aynı zırhlı siparişi yoksa cari fiyat ederidir. Marj istiyorsak hikaye ve zırhlı siparişi lazım.

Şahsen 4q rekor bilanço açıklayacağını düşünüyorum; ancak sonra elimizde iveco işi ve otobüs kamyon servis geliri dışında bir şey kalmıyor.

Uzuncular için hiçbir olumsuzluk yok; orta vadeciler biraz daha bekleyecek.

Tekniğe gelirsek;haftalık güzel açılış akabinde düşük hacim.. haftalık kapanışı bekleyeceğiz.

Usd bazlı 260 tl deki dipte zaten.

Beklemeye devam. Bol kazançlar.

4. Otokar kurumsal tanıdım videosu
    Youtube hesabından paylaşıldı.

Link : https://t.co/DrOQpqw4y8

5.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    sevgili hocam bu gün beni biraz hırpaladı takibimde bir hisse vardı bana göre baya da gevşedi ve ona çevirdim azcık bir şey kaldı kısmetse birkaç gün sonra geri dönerim kalan dostlara hayırlı kazançlar dilerim ben acale ettim belki ama bekleyen çok güzel karlar eder bu hınzırdan düşe kalka yoluna devam edecektir
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Selam ortaklar.
    Bugün bir miktar alım yaptım.
    Bilen bilir; benim girdiğim topiğe neşe gelir, bereket gelir, huzur gelir.
    Herkese iyi akşamlar
    Biraz da TTRAK'a geçeyim dedim. Herkese bol kazançlar

Sayfa 794/994 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •