Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
http://m.airporthaber.com/havacilik-...r-basladi.html
İran'dan Isparta'ya charter uçuşlar başladı...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
ilk kısım için yanıt:
Solunum yolu Multipleks PCR Paketi - Viroloji
(Bu paket kapsamında RSVA, RSVB, Rhinovirus, Parainfluenza 1, 2, 3,; Coronavirus OC43, NL63, 229E İnfluenza A; İnfluenza
B; FluA (H1N1) pdm; Coronavirus HKU1; Parainfluenza 4, Adenovirus, H.metapneumovirus, , H. bocavirus, Enterovirus,
Parechovirus, Mycoplasma pneumoniae olmak üzere toplam 20 etkenin tanısı yapılmaktadır)
yani evet, test corona testi ama söz konusu panelde covid-2019 yani şu an gündemdeki şuş (alt tür) yok.
2. kısım:
bakan yok diyor, yalan değildir şimdiye kadar atıyorum 50 kişiyi test etmişlerdir, hiçbirinde + çıkmamıştır.
ama bu test edilmemiş kişilerin aramızda dolaşmadığını yahut daha yeni kaptığı için henüz + sonuç vermediğini ispatlamaz.
"Bir kaç tane şehidimiz var" dedi diye kızıyor köpürüyorlar...
Sanki ilk defa duyuyorlarmış gibi..Eğer bu konuda tepki falan görürse, "onların işi ölmek, bunu düşünmüyorlar ise o üniformayı giymeyeceklerdi" der...Bu mealde bir şeyler dediğini ben hatırlıyorum..."kelle" dediğini de.
Eğer duygusallığı bir tarafa bırakırsak çok da haksız sayılmaz hani..
Onların görevi, bu konudaki hukuksal belgelere bakarsak, yurdu korumak ve bu yolda gerekirse ölmek...
Bunu kimse yadsıyamaz.
Ama bugün kullandığı ifade edilen söz, halkın bir kısmının nefret figürü tarafından dile getirilince, olay oluyor...
malesef sn watcher.
neden idlib'de can kaybediyoruz..
neden kafasını kestiği askerin annesini arayan öso'cu*ların tarafındayız vs vs lere tepkisizleri, sorgulamayanları geçtim..
birkaç şehit hitabını anlaşılabilir, tepkileri de muhalif kısmın duygusal tepkileri diye addedenlerle bir arada yaşamak bile fazlasıyla can sıkıcı.
*konuşmanın tercümesi:
t : terörist
a : anne
a- cihazın sahibini verir misin
t - cihazın sahibi mi? öldü o, kafasını kestim.
a - cihazın sahibini ver lütfen.
t - kafasını kestim dedim ya, yerde yatıyor. gri atkısı vardı üzerinde.
a- sana inanmıyorum.
t- inan, inan.
videonun devamında yerde yatan kafası kesilmiş 9-10 suriye askeri gösteriliyor. kafası kesilen vücutları, boyunlarından itibaren tavuklar kemiriyor. öso ve htş sayfalarında bulabilirsiniz.
Son düzenleme : shorts; 22-02-2020 saat: 22:24.
Yer İmleri