Sayfa 794/996 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Brentte 45 $ e gelecek dedim.cok hizli geldi.ben bu sene buyuk yukselisde beklemiyorum

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    zaten üretimin azaldığı bir ortamda petrol fonu almak hataydı, düştü sandık aldık ama asıl düşüş yeni başlamış, ben de kolay kolay yükseleceğini düşünmüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onsun dolar olarak arttığını ancak doların TL karşısında değer kaybettiğini de hesaba katmak lazım.
    Dolar 6,20'de 6,07'ye kadar düştü.
    Haklı olabilirsiniz ama uzun süredir takipteyim bazı dönemlerde hem ons hemde dolar değer kazanmasına rağmen altın foları değer kazanmıyor. Mailime cvp gelirse buradan paylaşırım.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ons yükselecek, dolarda yükselecek deniliyorsa alınacak olan gram altın
    Ons yükselecek ama dolar düşecek deniliyorsa alınacak olan gram/ons(yani usd cinsi gram altın)
    Söylemeye gerek yok ama ons düşecek dolar yükselecek deniliyorsa alınacak olan dolar.
    Bunlara al sat noktaları da belirlenip sistem kapatılıp yatılacak.

Uzak durulacak olanlar ise altın fonları, aşırı oynak bir enstrüman olan onsta fon alım satımına ayak uydurmak mümkün değil, siz emir verene kadar iş işten çoktan geçmiş oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yoğun olarak kıymetli madenler iceren bir fon varmıdır bilmiyorum...altın fonundansa gram altın almak satmak anlık daha mantıklı..fakat altın fonlarıda altın fiyatları sert düstümü kendini iceriginde kıymetli madenler harici yatırım enstürmanları oldugundan kendini bi nebze korumaya alıyor..Karar sizin
    Anladım sert düşüşlerde bir nebze koruma sağlıyor o zaman.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ons yükselecek, dolarda yükselecek deniliyorsa alınacak olan gram altın
    Ons yükselecek ama dolar düşecek deniliyorsa alınacak olan gram/ons(yani usd cinsi gram altın)
    Söylemeye gerek yok ama ons düşecek dolar yükselecek deniliyorsa alınacak olan dolar.
    Bunlara al sat noktaları da belirlenip sistem kapatılıp yatılacak.

Uzak durulacak olanlar ise altın fonları, aşırı oynak bir enstrüman olan onsta fon alım satımına ayak uydurmak mümkün değil, siz emir verene kadar iş işten çoktan geçmiş oluyor.
    Teşekkür ederim artık pazartesi oluşacak fiyatları takip edeceğiz. Bu defa da negatif mi olacak merak ediyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by yasinpau Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim artık pazartesi oluşacak fiyatları takip edeceğiz. Bu defa da negatif mi olacak merak ediyorum...

Pazartesi artı olur hepsi
    Ziraat altın fonu +2,58 oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Pazartesi artı olur hepsi
    Ziraat altın fonu +2,58 oldu.
    TTE - 1,43

IPV -0,54.
    Böylece IPV aylıkta da eksiye düştü.

Yanlız saçma bir durum var
    İş portföy altın fonu -3,57 yazılmış.Herhalde başındaki - hatalı olmalı.
    Eğer doğruysa bu nasıl altın fonu böyle.İçindeki kira, eurobond falan yemiş fonu demekki.

8. ipv iyice saçmaladı cds düşüyor getiri 0.01 cds artıyor -0.54 getirmiş,dolar kuru 1 kuruş düne göre yükseldi üstelik nedir yani bu zararın kaynağı,salı günü tüm fonlarla beraber neden satmadıysam,pazartesi sabah ilk iş satacağım eurobond falan hikaye yerinde sayıyor sadece,şurda alalı kaç gün oldu %1 üzeri zarara ulaştı.

Sayfa 794/996 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •