hata kaydı açtırmasanız nasıl arada kaynar ya bu kabul edilebilir bi şey değil. bunu birilerinin kontrol etmesi lazım. sizin hata kaydı açtırmanıza gerek olmaması lazım
hata kaydı açtırmasanız nasıl arada kaynar ya bu kabul edilebilir bi şey değil. bunu birilerinin kontrol etmesi lazım. sizin hata kaydı açtırmanıza gerek olmaması lazım
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
aktif yönetilen ya da aktif yönetildiğine inandığımız ya da aktif yönetildiğine inanmak istediğimiz , ija , tga , ıpb , rpd gibi fonlar varken hisse yoğun fonları biriktirmenin marjinal faydası , götürüsünden çok olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyor insan. çünkü hisse yoğun fonları biriktirirken , piyasaya satış geldiğinde genel olarak hisse yoğun fonlar da değer kaybına uğruyor... Tamam daha düşük fiyattan daha çok adet eline geçiyor da ilk biriktirdiğin malın fiyatı yukarda kalıyor , bağladığın paranın zaman değeri de var.... O halde hisse yöğün fönları düzeltme geldiğinde gıdım gıdım biriktirmeye başlamak daha rasyonel bir tercih olabilir gibi gözüküyor mudur yani.... halbuki ija tga ıpb rpd daha esnek daha rahat hareket ediyor o halde ne bekleriz , eğer kötü trade yapmazlarsa genelde hisse yöğünlar değer kaybederken bu 4 fönün ya değer kazanmasını ya da daha az değer kaybetmesini bekleriz... neticede yaşayıp göreceğiz... 3 sene sonra haydo dayı güzel marmara ne getirmiş , tajirler tcd tkf ne getirmiş nnf ne getirmiş bu dört fon ne getirmiş... yaşayıp göreceğiz... fakat akıl bana esnek ol diyor...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Soyle sistem hatayi yapiyor.bazi durumlari manuel giriliyor.
Gecen sene sattigim fondan stopaj olmamasina ragmen sistem kesmis
Yine ben hesabi takip ediyorum.aradim soyledim.tamam duzeltcex dediler ve benim hesaba yanlisligin duzeltilip aktarilmasi 1 ay surdu.
He bu her bankada olmazdir ama fiba da bu isler cok oluyor .M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin sabahi bekliycem artik duzelmezse
Sanki fibadan degilde is banktan kaynaklaniyor.bi arkadastada olmus
Oda vakifla calisiyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri