Sayfa 794/1004 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bulgar lar bize vize uygularken , biz neden uygulamiyoruz , ab adayi bile degil
    Sayın Cb'ye bunun iyi bişey olduğunu söylemişler,kendisi söyledi;bak ne güzel döviz geliyor diye..bırakın vizeyi,aşı kartı vb dahi sorulmuyor diye düşünüyorum,Trakya ve özellikle Edirne vaka artışında birinci...

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

Doğru aday değil, zaten 14 yıldır üye.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugün bi teknoloji markete gittim, nolmuş ne bitmiş fiyatlar derken, her bir yerini gezdim, ikiye katlanmış herşey...

Oralarda dolanınca, bi abla düdüklü tencere satmaya kalktı bana, ben de ayıp olmasın bakayım bari dedim, dedim güzelmiş ne vercez buna, 4600 TL dedi, canımı zor kurtardım kaçtım hemen
    Sonra oturayım bari gelene geçene bakayım dedim, bizimkiler geziyorlar. Tam doldurma parfüm standının yanına oturmuşum, kızcağız tırmalıyor gelene geçene sıkayım mı diyor elinde parfüm, kimse de tamam sık demiyor, sonra beni gördü kız, aha dedim şimdi sıkma desek olmaz, sık dedim, güzelmiş, ne vercez buna dedim, 80 TL dedi, ordan da kaçtım, dış kapının hemen yanındaki markete girdim küçüklerden,

Baktım BİM A101 de 6.75 e satılan Milka çikolata 10.75 yazmışlar, ordan da kaçtım, kapı önüne cigara içmeye çıktım.

Ortalık garışık

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sonra oturayım bari gelene geçene bakayım dedim, bizimkiler geziyorlar. Tam doldurma parfüm standının yanına oturmuşum, kızcağız tırmalıyor gelene geçene sıkayım mı diyor elinde parfüm, kimse de tamam sık demiyor, sonra beni gördü kız, aha dedim şimdi sıkma desek olmaz, sık dedim, güzelmiş, ne vercez buna dedim, 80 TL dedi, ordan da kaçtım, dış kapının hemen yanındaki markete girdim küçüklerden,

Baktım BİM A101 de 6.75 e satılan Milka çikolata 10.75 yazmışlar, ordan da kaçtım, kapı önüne cigara içmeye çıktım.

Ortalık garışık
    İç piyasada bunlar daha iyi günlerimiz… Raflar boşta kalacaktır… O malın müşterisini dışarıda bulan, içeriye satmayı kesecek

5. Merhaba Arkadaşlar,

Bir anket oluşturdum, hepimizin ortak görüşlerini bir yerde toplamak için..

Katılımın durumuna bağlı Pazartesi günü sonuçları paylaşacağım.

http://https://www.onlineanketler.com/s/nahjzb9

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İç piyasada bunlar daha iyi günlerimiz Raflar boşta kalacaktır O malın müşterisini dışarıda bulan, içeriye satmayı kesecek
    Daha ne kadar kötü olabilir ki, ne yani dolar 18-19-20 TL olacak hali yok ya

Batır El Şakkadanak Katar Muhipleri Cemiyeti Mütevelli Heyet Başkan Yardımcılarından...

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Çünkü bize döviz lazım, onlar da bize döviz getiriyorlar. Perakende fiyatlardan ihracat yapıyoruz.

Türkiye 150 000 000 USD/gün civarı enerji ithalatı için para bulmalı. Yoksa elektrikler kesilir internete giremeyiz, milyonlarca araç stop eder tarlalar ekilemez, ürünler biçilemez açlıktan akıl almaz vahşet yaşanır.

(Bulgaristan AB üyesi)

8. Bulgarin cürümü ateş olsa kendi dibini yakmaz. Artık onun parasına kaldiysak mazot almaya dükkanı kapatsak daha karda oluruz heralde
    Bundan sonra geçen cuma biraz olsa da ne endeksin ne fular in devrinin artık sansasyonel olmayacağını yataya baglayacagini gostertti
    Ucuz kağıtlar belki gider
    Yatırım tavsiyesi değildir

Apple urunleri yada hamburger fiyati vs çok gösterge olmaz bundan sonraki gidişata
    Yemişim bulguru
    Öpmüşüm bulgarı

Sayfa 794/1004 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •