Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop LXV

1. Beyaz Saray, Trump'ın Suriye'ye yaptırımları kaldıracağını açıkladı

Beyaz Saray, Trump'ın Suriye'ye yaptırımları kaldıracağını açıkladı

NEW YORK (AA) - Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suriye'ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, günlük basın toplantısında konuştu.

Trump'ın bugün öğleden sonra Suriye'ye yönelik ABD yaptırım programını sonlandırmak için başkanlık kararnamesi imzalayacağını belirten Leavitt, "Bu, ülkenin istikrar ve barışa giden yolunu desteklemek ve teşvik etmek için bir çabadır." dedi.

Kararnameye ilişkin konuşan Leavitt, "Kararname, Suriye'ye yönelik yaptırımları kaldırırken, eski Devlet Başkanı (Beşşar) Esed ve destekçileri, insan hakları ihlalcileri, uyuşturucu kaçakçıları, kimyasal silah faaliyetleriyle bağlantılı kişiler, DEAŞ ve bağlantılı örgütler ile İran'ın vekillerine yönelik yaptırımların devam etmesini öngörüyor." ifadelerini kullandı.

Trump'ın, Orta Doğu gezisi sırasında Suriye'nin yeni lideriyle görüştüğünü ve yaptırımların kaldırılması konusunda söz verdiğini dile getiren Leavitt, Başkan'ın, istikrarlı, birleşik, kendisiyle ve komşularıyla barış içinde bir Suriye'yi desteklemeye kararlı olduğunu kaydetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    La dayı tekne diom yazlık diom sen 14 dion 20 dion ya. Roket dayuuuu kaldıraç li indirecli rok rok rok rokurrokur
    olmaz diye bişiy yok her türlü olur aşşa yukarı neskafeyecagrı ben ralli üstüne ralli yapacak piyasa göremiyorum.. umarım olur ama.

çimentosları sattığım gün yazarım.. iddalı konuşmamak lazım.
    bu kadar büyük beklentiye girdin madem umarım fazlasını bile alırsın reyiz.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bahsettiğim konu YATIRIM Uzun zamandır akşam oldu mu pozisyonu yarına bırakmamak adına, zararına da olsa kapatıyorum..!! (YATIRIMCIYSAN farklı)
    Ha, tamam abi. Günlük, dakikalık alsat bana çok uzak bir alan. Ben aylık, yıllıkçıyım. Duruma göre değişiyor benimki. Piyasaya küsüp gittiğim de oldu.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ha, tamam abi. Günlük, dakikalık alsat bana çok uzak bir alan. Ben aylık, yıllıkçıyım. Duruma göre değişiyor benimki. Piyasaya küsüp gittiğim de oldu.
    anladım. HİSSECİSİN..
    YATIRIM ve TRADE kelimelerini yan yana kullanmak buraya has bir durum. Yani bu foruma..
    F_ koduyla işlem yaptın mı, dünyan değişir..

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, acizane farklı düşünüyorum sizden ama önemle belirtmeliyim ki yanılabilirim görüşlerimde. Temel analiz esastır: 1. İsrail-İran ateşkesi 2. TCMB'den faiz indirim beklentisi 3. Hazirandaki düşük enflasyon verisi 4. Bugün kurultay kararının nötr şekilde ötelenmesi ve piyasa gündeminden eylüle kadar kalkması.
    bildiğin .. şeyler analizler.. vs.

sana para kazandırmıyor da olabiliyor... garanı dipten yakaladım bedava garan dağıtıyorlar diyede bağırdık burada.. bildik ama kazandık mı .. belki 10 da birini aldık... diğer vadeye geçti orada fiyat yüksek diye vade sonu kapadım. bu vade de kaçtı.

borsa işleri böyle.. bildiğin şey bile kazandırmıyor bazen.

net olan ispat edilmiş şey varsa.. en çok kazananlar mezardakiler.

ariston abi kanıtlamıştı...

okuyorsa veya görüşen varsa selamlar kendisine..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bildiğin .. şeyler analizler.. vs.

sana para kazandırmıyor da olabiliyor... garanı dipten yakaladım bedava garan dağıtıyorlar diyede bağırdık burada.. bildik ama kazandık mı .. belki 10 da birini aldık... diğer vadeye geçti orada fiyat yüksek diye vade sonu kapadım. bu vade de kaçtı.

borsa işleri böyle.. bildiğin şey bile kazandırmıyor bazen.

Bazen Kemal Sunal şansı gerekiyor. Tam da kırılımın olduğu noktalarda doğru yöne denk gelirseniz bir de olacak ya kârda bekleyebilirseniz kazanıyorsunuz. Yani belirttiğiniz gibi bildiğinizde kazanamayabiliyorsunuz, bazen de bilip bilmeden kazanıyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    net olan ispat edilmiş şey varsa.. en çok kazananlar mezardakiler.

ariston abi kanıtlamıştı...

okuyorsa veya görüşen varsa selamlar kendisine..

Ariston abi, forumun filozofuydu. Sevgiler...

Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •