Sayfa 795/853 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Bana kalırsa.

1. Sayın Alicemal Celal Şengör gibi uzmanlar bu haarp haberlerine saçmalık diyor. Her olumsuzluğu dışarıda arama doğu hastalığımız yüzünden öyle düşünüyoruz galiba.
    Basit bi örnek vereyim. Öğrencilerimin velileri gayet açık şekilde kendi hatalarını görmez, suçu çevreye diğer çocuklara atardı.

Para tekniği yapar.

2. Sayın Bacon bilim şüphe ile başlar.

Bu tür teknoloji hamleleri sosyal medyada daha çok iktidar yanlılarının savunduğu, bu sayede iktidarın iş bilmezliğinin ört bas edilmeye ve çalışıldığı söyleniyor.

Bu tür varsayımların iskaladiği ise aslında bu felaketin bir yönü ile yikilmaya yüz tutmuş iktidara uzatılan bir can simidi olabileceği

Şöyle ki;
    ABD ve İsrail BOP tan vazgeçmiş değiller.Deprem bölgesindeki iller son yıllarda demografik yapısı hızla bozulan iller .Hızla Suri,paki,Afgan nüfusu artmaktaydi.Deprem sonrası ise bu bozulmanın hızla artacağı tartışmasız.

Ayrıca bu sayede iktidar seçimden de vazgeçebilir.Olağanüstü hal oluştu gibisinden.Seçimle gitmemek için bir fırsat.

Bir diğer taraftan da düşünüyorum da bütün yaşanılanlar tarihin tekerrür inden ibaret.Yuzyil önce Şanli,gazı,kahraman unvanları alan iller aynı işgal altında.100 yıl sonra ya ikinci cumhuriyeti tekrar kuracağız yada saltanata boyun egecegiz.

3. Sayın dealer35, şüphenin bilim için gerekli olduğu doğrudur. Ama bu bambaşka bişey. Ayrıca olmayan bi gücü ABD ye vermek, yakıştırmak bizi daha güçsüz yapar.Böyle gücü olan bi ülke her ülkeye istediğini yapar. Evimizin önünü süpürelim, biz ülke olarak dürüst vatandaşlar olup işimizi yapar, bilime yönelirsek işimiz daha kolay olur. Göçmenlere dönersek bu kadar insanı hiç bi ülke güvenlık sebebiyle almaz. Türkiyemin alacağı maksimum göçmen 800bin 1 milyon arasıdır, o da çok dikkatli bir yerleştirmeyle
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Bacon bilim şüphe ile başlar.

Bu tür teknoloji hamleleri sosyal medyada daha çok iktidar yanlılarının savunduğu, bu sayede iktidarın iş bilmezliğinin ört bas edilmeye ve çalışıldığı söyleniyor.

Bu tür varsayımların iskaladiği ise aslında bu felaketin bir yönü ile yikilmaya yüz tutmuş iktidara uzatılan bir can simidi olabileceği

Şöyle ki;
    ABD ve İsrail BOP tan vazgeçmiş değiller.Deprem bölgesindeki iller son yıllarda demografik yapısı hızla bozulan iller .Hızla Suri,paki,Afgan nüfusu artmaktaydi.Deprem sonrası ise bu bozulmanın hızla artacağı tartışmasız.

Ayrıca bu sayede iktidar seçimden de vazgeçebilir.Olağanüstü hal oluştu gibisinden.Seçimle gitmemek için bir fırsat.

Bir diğer taraftan da düşünüyorum da bütün yaşanılanlar tarihin tekerrür inden ibaret.Yuzyil önce Şanli,gazı,kahraman unvanları alan iller aynı işgal altında.100 yıl sonra ya ikinci cumhuriyeti tekrar kuracağız yada saltanata boyun egecegiz.
    Para tekniği yapar.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Sayın Alicemal Celal Şengör gibi uzmanlar bu haarp haberlerine saçmalık diyor. Her olumsuzluğu dışarıda arama doğu hastalığımız yüzünden öyle düşünüyoruz galiba.
    Basit bi örnek vereyim. Öğrencilerimin velileri gayet açık şekilde kendi hatalarını görmez, suçu çevreye diğer çocuklara atardı.

Para tekniği yapar.
    BACON, Celal Şengör hoca ve diğer TV hocaları ancak uzman oldukları dalda kesin konuşabilirler. Haarp gibi elektrik ve elektromanyetik gibi farklı alanlarda sıradan vatandaş bilgisine sahipler.

Oranımız neydi %80.
    Bilim adamlarının da %80'i, kendi konularının dışına çıkıldığında saçmalarlar. Neticede Haarp konusunda Celal Şengör hocanın söylediği, herhangi birimizin söylediğinden daha değerli değil.

Ama ana konuda yaklaşık hem fikiriz. Olduğunuda olmadığınıda ispatlayamayız. Şaçma deyip işin içinden çıkmak lise gencinin aklıdır.

Şunu hiç bir zaman unutmamalıyız, Çin hariç bizde ve dünyada ana akım medyanın kontrolu batıda yerleşik yahudilerde. Özellikle bizim medyada her söylenen batı çıkarlarına uygundur. Oraya çıkanlardan kalıcı olanlar ya ibrani kökenlidir, ya yahudidir, ya batının emrinde olan ermenidir yada onlardan maaş alıyorlardır. Bu gruplardan biri değilsen en küçük hatanda ayağın kayar medyada kalıcı olamazsın.

Sonuçta Celal Şengör de medya adamıdır ve batı zararına bir şey söylemez, söyletmezler. abd nin haarp ile deprem yaptığını bilse bile söylemez.

Sonuçta yineleyeyim haarp var ama uzaktan deprem yapabilirmi ne evet diyebilirim ne hayır.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    yılmaz özdil'in "deniz baykal" başlığını görünce, "kesin deniz baykal'ı övüyordur" dedim.

Biraz okudum evet deniz baykal'ı övmüş ve dahada utanmazcası Ecevit ile bir tutmuş.

Neden övmüştür diye düşündüm.?

Çünki baykal döneminde chp, cehape olmanın adımlarını attı. Partiyi halktan uzaklaştırıp seçkinci yaptı. Parti seçkinci hale gelince, sadece gelir durumu iyi olan insanların hayat tarzını korur hale geldiler.

baykal dönemi hakkında neyi hatırlıyorum.?

Laiklik eylemlerini. Milyonlarca kişi meydanları doldurmuştu laiklik elden gidiyor diye.

Aç insanın fikirlerle işi olmaz, görüntü ile şekille işi olmaz. yarın karnını doyurabilecekmi, ertesi ayın kirasını ödeyebilecekmi, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayabilecekmi.? Aklında bunlar vardır.

Kara çarşafa kapasan da, bikini ile gezeceksin desende aç insanın önceliği olmaz. Kiramı düzgün ödeyebilirsem bikini ilede gezerim, çarşaflada der. Karnım doyacaksa, iş bulabileceksem camiyede girerim, kiliseyede der.

Millet camiye din içinmi gidiyor.? Hayır çoğu, şekli tutturmak için. "Eğer camiye gitmezsen" diye korkutulmuşlar. Cennete gidemeyecek veya cemaat çıkar gurubunun dışında kalacak ve maddi sorunlar yaşayacak. MADDİ Kaygı sebebi ile. Cennete gidememek de maddi kaygı dır. Adam camiye gidip şekli tutturuyor sonra çalıyor, çırpıyor, tecavüz ediyor, vergi kaçırıyor, yalan beyanla devletten çalıyor, yinede kendini dindar sanıyor. Camiye gidip şekli tutturdu ya.? Camiye gitti türban taktı ya, tamam dindar oldu.

(Üstte anlam karmaşası yaratmışım, kolayca da düzelecek gibi değil. başka yazıda düzeltirim)

Du yaw ne anlatıyordum, hemen konudan çıkıyorsunuz.

Özdil diyordum.

Baykal dönemi öyleydi, sadece gelir durumu iyi olanların partisiydi. Derviş gelene kadar da oyları %10'un altına indirmişti. Derviş oyları yükseltti %20 yi geçirdi sonra baykal'ın büyük kazığını yedi. baykal beslediği gazetecilere Derviş hakkında yalan haberler yazdırdı. Derviş de arkasına bakmadan kaçtı. Düşmanın bellidir onunla sonuna kadar savaşırsın, gerekirse savunduğun uğurda yaralanırsın ölürsün. Ama kendi gurubun sana bıçak saplamışsa savaşacak bir şeyin kalmaz, çeker gidersin. Kimin için savaşacaksın sana bıçak saplayanlar içinmi.?

Beslediği gazeteciler demişken, baykal halktan uzaklaşınca gazetecilere sarıldı. Halkın arasına inemiyorlardı, gazetelerle halka sesimizi duyursak yeter demeye başladılar.

Gazetede sesini nasıl duyuracaksın.? Gazetelerin tamamı devletten beslenmeye çalışan kan emicilerin elinde. Hepsi vampir. Ancak büyük paralar vererek kendinden bahsettirebilirsin.

baykal denen yaşam formu chp belediyeleri aracılığı ile gazetecileri bolca besledi. baykal hakkında ağır konuşacak sağcı solcu hiç bir gazeteci göremezsiniz. Ben görmedim. Gazeteciler için özel adamdır. Rakibidir iyi yazmaz ama kötü yazmaya da gönlü el vermez.

gariban halkı belediyeye ait hazine arazilerinden çıkarttı, çok değerli denize yakın binlerce araziyi gazetecilere BEDAVA DAĞITTI. Bunlara şahit olduğum için ve ispatlayabileceğim için rahatça yazıyorum. Hoş akp ninkileri ispatlayabilsem de yazamıyorum. Sahta belgelerle generalleri hapse attılar, biir kısmı içeride öldü. Halada içeride olanlar var ve... her neyse.

dinç bilgin, gazete patronu zengin adam, ibrani kökenli.

Gazetecilere chp belediyelerinin dağıttığı arazileri gördüm, bir tanesinde dinç bilgin'in ismi vardı. halkın arazisini çok zengin adamlara da vermiş.

baykal benim gözümde soysuz ahlaksız bir adamdı.

özdil hakkındada düşüncemi biliyorsunuz, adam pazardan çürük sebze toplayan kadınları anlatıp, devleti soyan aydın doğan a oy istiyor. Böyle anormal bir adam.
    Gazetecilere halkın malını mülkünü dağıtan baykal ı sevmesi son derece doğal.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

6. Soruyu başka türlü soralım.

Deprem özelinde örnek şehrimiz İstanbul olsun.

İlki 1960"larda, diğeri 1990'larda ve sonuncusu yabancılar olmak üzere üç büyük göç dalgası aldı.
    Sehir adeta işgal edildi.
    Düzensiz göç, düzensiz ve plansız yerleşimlere yol açtı.
    Gecekondu mahalleleri seçmen olmanın verdiği güçle, toprak rantlarına imar aflarına, kaptı kaçtı müteahhitlerin çürük çarık apartmanlarına evrildi.
    Sonuç devasa bir sorun.
    Anadolu'da büyükşehir statüsündeki pek çok il benzer süreci yaşadı.
    Bilim diyenin önüne ilim kondu, akıl diyenin önü bayrak ve ezanla kesildi.
    Bu böyle olmasaydı...
    Kuralsız demokrasiye izin verilmeseydi.
    Sanayi ve ticaret bir plan dahilinde sehirlere dağıtilsaydı.
    İstanbul bir finans ve hizmet sehri olarak planlansaydı.
    Düzensiz göçe ve yerlesime izin verilmeseydi
    Deprem gerceğine göre yerlesim alanları belirlense, ulaşım ve altyapısı tamamlanmış imara açılmış alanlarda depreme dayanıklı konutlar insa edilseydi..
    Sonra günün birinde bir abd gemisi gelseydi.
    Biz bunda haarp teknolojisi olduğunu ve bununla fay hatlarını tetiklediğini biliyor olsaydık.
    Bizim için ne anlam ifade ederdi?

Bunun artık çok anlamsız. bir soru olduğunun farkındayım.

7. Genc kizlari agina dusuren biri muhalefet baskani
    Evde paralari sifirlayan biri ulke yonetiyorken

Yani namusumuzu biri
    Malimizi biri gotururuken

Ulkenin ayakta kalmasi imposible ..

Allah dagina gore kar verir

Almana merkeli

Bize malum sahislari

Bu ulke duzelmez kardesim

Akp gitse
    Chp gelse duzelmez

Sadece bir iki yil bahar
    Sonra kis

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. :
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 795/853 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •