|
|
|
|
Bildirime Konu Durumun Niteliği |
|
|
|
|
1 Nolu Karton Üretim Hattında Üretim Faaliyetlerinin Durdurulması
|
|
|
Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi |
|
|
|
|
Fabrika Üretim Binasında Yapılacak Olan İnşaat Bakım-Güçlendirme Çalışmaları ve Pazar Şartları Sebebiyle 1 No'lu Karton Üretim Hattında 01.06.2023-02.07.2023 Tarihleri Arasında Üretim Durdurulacaktır.
|
|
|
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni |
|
|
|
|
Fabrika Üretim Binasında Yapılacak Olan İnşaat Bakım-Güçlendirme Çalışmaları ve Pazar Şartları
|
|
|
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi |
|
|
|
|
22.05.2023
|
|
|
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi |
|
|
|
|
01.06.2023
|
|
|
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi |
|
|
|
|
Yaklaşık toplam 6000 Ton Net Üretim Kaybı Oluşacaktır.
|
|
|
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi |
|
|
|
|
Net Üretim Kaybı İle Aynı Oranda Toplam Satış Azalacaktır.
|
|
|
Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı |
|
|
|
|
Yaklaşık %3 Üretim ve Satış Kaybı Oluşacaktır.
|
|
|
İş Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kişi Sayısı |
|
|
|
|
Yoktur.
|
|
|
Ödenen/Ödenecek Kıdem Ve İhbar Tazminatlarının Toplamı |
|
|
|
|
Yoktur.
|
|
|
Şirket Yönetimince Alınan Tedbirler |
|
|
|
|
İlgili Üretim Hattında Çalışan Personeller Yıllık İzin Kullanacaklardır.
|
|
|
Yeniden Faaliyete Başlanması İçin Gerçekleşmesi Gereken Olaylar |
|
|
|
|
İnşaat Bakım ve Güçlendirme Çalışmalarının Bitmesi
|
|
|
Yeniden Faaliyete Başlanacaksa Öngörülen Tarih |
|
|
|
|
02.07.2023
|
|
|
Şirketin Süreklilik Varsayımının Nasıl Etkileneceği |
|
|
|
|
Pazar Şartları ve İnşaat Tadilat Çalışmaları Sebebiyle 1 Nolu Karton Üretim Hattında 01.06.2023-02.07.2023 Tarihleri arasında üretim durdurulacaktır. İnşaat çalışmalarının nihayete erdirilmesi ile Yeniden Üretime Geçilecektir.
|
|
|
Şirketimizin 22.05.2023 Tarih ve YK/2023-12 Sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;
Şirketimizin Başiskele/Kocaeli adresinde bulunan üretim tesisi binasında yapılacak inşaat bakım-güçlendirme çalışmaları ve pazar şartları sebebiyle 1 No'lu Karton Üretim Hattımızda 01.06.2023 - 02.07.2023 tarihleri arasında üretimin durdurulmasına ve söz konusu üretim hattında çalışan personellerin belirtilen süre içerisinde yıllık izinlerinin kullandırılmasına karar verilmiştir.
İnşaat çalışmasındaki gelişmelerin seyrine göre 1 No'lu Karton Üretim hattında planlanan duruş süresinin uzatılması hususunun süreç içinde ayrıca değerlendirilmesine ve gelişmelerle ilgili kamuya açıklama yapılmasına karar verilmiştir.
|
Yer İmleri