Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    RIK'ten 53 milyon çıkış olmuş bir günde. Dün 101 milyon bugün 48 milyona düşmüş fon büyüklüğü getiriyi nasıl etkileyecek acaba.
    O bilgi doğru değil bence, yatırımcı sayısı da sıfır olarak görünüyor çünkü. Bu imkansız olduğuna göre 48 milyonluk fon büyüklüğü de hatalı.

2. daha 1 ayını bile doldurmamış fonlar için forumda bu kadar alkış bana normal gelmedi doğrusu. üstelik 4-5 yıldır forumda olan insanlar...aynı açıyla aşağı dönerse napacaksınız? benim kaçırdığım birşey mi var garantili fon falanmı bunlar?

viopta belli süreler ciddi terste kalmadan para kazanılmaz, kazanan dünyada örnek yok. belki tek örnek rpd ama o da temkinli zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    O bilgi doğru değil bence, yatırımcı sayısı da sıfır olarak görünüyor çünkü. Bu imkansız olduğuna göre 48 milyonluk fon büyüklüğü de hatalı.
    https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx burada son günde görünen kişi sayısı hep hatalı görünür, Tefaş'ın kronik hatası bu.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=RIK buradaki değerler doğrudur
    Yani gerçekten büyük bir çıkış olmuş, hayırlısı bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    daha 1 ayını bile doldurmamış fonlar için forumda bu kadar alkış bana normal gelmedi doğrusu. üstelik 4-5 yıldır forumda olan insanlar...aynı açıyla aşağı dönerse napacaksınız? benim kaçırdığım birşey mi var garantili fon falanmı bunlar?

viopta belli süreler ciddi terste kalmadan para kazanılmaz, kazanan dünyada örnek yok. belki tek örnek rpd ama o da temkinli zaten.
    Alkışı nerden çıkardınız, kimsenin alkışladığı filan yok
    Garantili olduğunu kim söyledi

İyi gittiğini söyledik sadece(hem de borsa negatifken), haberi olmayanlar haberdar olsun isterlerse takibe alsın diye
    Buradaki hiç kimse bikaç günlük getiriye bakarak fonlara yüklü giriş yapmaz zaten

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Alkışı nerden çıkardınız, kimsenin alkışladığı filan yok
    Garantili olduğunu kim söyledi

İyi gittiğini söyledik sadece(hem de borsa negatifken), haberi olmayanlar haberdar olsun isterlerse takibe alsın diye
    Buradaki hiç kimse bikaç günlük getiriye bakarak fonlara yüklü giriş yapmaz zaten
    nerden mi çıkardım: )hocam geriye doğru yazılanları bi kontrol edermisiniz? elimdeki fonları satıp giriyorum diyen de var nasıl yok? tamam insanları haberdar edin de bir cümle bari temkin uyarısı da eklemek gerekmezmi? borsa düşerken vioplar yüzünden yükseldiyse yükselişte de çakılabilir aynı şort viopların etkisiyle. burda bi tuhaflık olduğu kesin de görelim bakalım nolacak bu işin sonu..ben en az 1 yıl kendini kanıtlamamış fona bin lira bile yatırmam.

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    elimdeki fonları satıp giriyorum diyen de var nasıl yok?
    Hızlıca baktım ama göremedim, kim dedi bunu, kaçırmışım heralde ben

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    nerden mi çıkardım: )hocam geriye doğru yazılanları bi kontrol edermisiniz? elimdeki fonları satıp giriyorum diyen de var nasıl yok? tamam insanları haberdar edin de bir cümle bari temkin uyarısı da eklemek gerekmezmi? borsa düşerken vioplar yüzünden yükseldiyse yükselişte de çakılabilir aynı şort viopların etkisiyle. burda bi tuhaflık olduğu kesin de görelim bakalım nolacak bu işin sonu..ben en az 1 yıl kendini kanıtlamamış fona bin lira bile yatırmam.
    Yo hayir burda yazanlar beni etkilemedi. Risk degeri 4 ve yabanci menkul kiymetlerine yatirim yaptigi icin tercih ettim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    MKK verileri ile Tefas verilerinin ayrı telden çaldığı oluyor çoğuncana... eskiden mkk ile tefası karşılaştırırdım , farklı yatırımcı sayıları verirdi aynı fon için... MKK güncel sanırım
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •