Sayfa 795/955 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 7638 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. siyasal islamcılar 15 temmuz günü gelince demokrasi laflarını ağızlarında sakız gibi çiğniyorlar.demokrasi tramvayına beraber bindikleri aynı menzilde yürüdükleri ve devletin kurumlarını teslim ettikleri gülen cemaatinin elebasıyla durağa varmadan devleti ben yöneteceğim
    öbürü yok ben yöneteceğim diyerek kavga ettiler. birisi öbürünü tramvaydan aşağı attı adam öldü diğeri hala tramvaydan inmedi şartlar uygun olduğunda inecektir darbeyi sokağa dökülen yandaşları önlemiş gibi millete yedirmeye çalışıyorlar asıl önleyen ordudaki katılım sağlamayan yüzde seksen kesimdir. sokak kalabalığınn gücü askeri gücün yanında sinek sayılır.ayrıca CHP iktidarında 15 temmuzun resmi tatil edilmesi kaldırılmalı özgürün son zamanlardaki cesur çıkışlarını beğeniyorum enerjiside yüksek özgür suriyeli arap sığınmacılara Türkiyeyi terketmeleri için çağrıda bulunmalı sokakta bu çağrının büyük karşılığı olacaktır onlara gidin tarlanızı toprağınızı ekin demeli bu suriyenin arabı başımıza bela olacaklar hızla ürüyorlar siyasal islamcılar oy için bunlara vatandaşlık verirse vay halimize siyasal islamcılar devamlı iktidarda kalırlar Göktürklere kan kustururlar Türkçülük şovları yapanlar pozları verenlerinde kulakları çekilmeli kamu oyu özgürün yanında olacaktır siyasal islamcıların elebaşları son günlerde Türkler Kürtler ve Araplar diyerek Türkiyeyi üç parçaya bölmek istiyorlar. kürtçe konuşan kardeşlerimiz kurtuluş savaşında atalarımızla savaşta birlikte can verdiler araplar neyimiz oluyor

2.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    Demokrasi tramvayına beraber bindikleri aynı menzilde yürüdükleri ve devletin kurumlarını teslim ettikleri gülen cemaatinin elebasıyla durağa varmadan devleti ben yöneteceğim öbürü yok ben yöneteceğim diyerek kavga ettiler.
    Yönetim meselesinden değil, cukkayı paylaşamadılar.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Nihai hedef FETÖ'cülerinde yönetimdi, cukka paylaşımı önce geldi ondan kavga çıktı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İşin içinde hepsi var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
    Dolar euroya göre değerli-parite 116 az üstünde.

Dolar 40.250 üstünde

Eoro 46.800 üstünde

Ons altın 338

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
    Coinlerin içinde ethereum bayağı yükseldi 2 cıvarındayken birden 3.160 üstüne çıktı

7. SÖZCÜ nünMANŞETİNDE YER ALAN İHALELERDE dikkat çeken, belki de TUİK i yalanlayan bir durum var.

2017 de yapılan bir ihale Cengiz inşaat 607 milyona alırken şu an bitirmesi için 11,8 milyar teklifle tekrar almış. Yani 20 kat artış var.

2017 de DOLAR ort. 3,65 ise şu an 40, 2 OLDUĞUNDAN FARK 11 kat.

Ya bu dolar kuru yanlış ya ilk aldığı ihale bedeli....(Belki nasılsa düşük fiyata alıyım, nasılsa hükümet arkamda zaten daha sonra güncelleme yapılr mı demişler?)

Bu ihaleye göre dolar şu an 75-80 TL olmalı.

Bu şirketlerin yurt dışında ldıkları ihalelerde böyle bir güncelleme yapabiliyorlar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Aynı başlıkta Turizm bakan yrd. nın aylık gelir 1 milyon üstü yazmışlar.

Maaş + yönetim kurul ücretleri ile bu kadar astronomik bir ücrete ulaşabilir mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 795/955 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •