siyasal islamcılar 15 temmuz günü gelince demokrasi laflarını ağızlarında sakız gibi çiğniyorlar.demokrasi tramvayına beraber bindikleri aynı menzilde yürüdükleri ve devletin kurumlarını teslim ettikleri gülen cemaatinin elebasıyla durağa varmadan devleti ben yöneteceğim
öbürü yok ben yöneteceğim diyerek kavga ettiler. birisi öbürünü tramvaydan aşağı attı adam öldü diğeri hala tramvaydan inmedi şartlar uygun olduğunda inecektir darbeyi sokağa dökülen yandaşları önlemiş gibi millete yedirmeye çalışıyorlar asıl önleyen ordudaki katılım sağlamayan yüzde seksen kesimdir. sokak kalabalığınn gücü askeri gücün yanında sinek sayılır.ayrıca CHP iktidarında 15 temmuzun resmi tatil edilmesi kaldırılmalı özgürün son zamanlardaki cesur çıkışlarını beğeniyorum enerjiside yüksek özgür suriyeli arap sığınmacılara Türkiyeyi terketmeleri için çağrıda bulunmalı sokakta bu çağrının büyük karşılığı olacaktır onlara gidin tarlanızı toprağınızı ekin demeli bu suriyenin arabı başımıza bela olacaklar hızla ürüyorlar siyasal islamcılar oy için bunlara vatandaşlık verirse vay halimize siyasal islamcılar devamlı iktidarda kalırlar Göktürklere kan kustururlar Türkçülük şovları yapanlar pozları verenlerinde kulakları çekilmeli kamu oyu özgürün yanında olacaktır siyasal islamcıların elebaşları son günlerde Türkler Kürtler ve Araplar diyerek Türkiyeyi üç parçaya bölmek istiyorlar. kürtçe konuşan kardeşlerimiz kurtuluş savaşında atalarımızla savaşta birlikte can verdiler araplar neyimiz oluyor
Yer İmleri