Evet bende finansal dipnotlari bekliyorumGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : twiztaz; 18-02-2020 saat: 00:13.
Değerli ortaklar,
2019 bilançosu açıklama günü olarak yetkililerce Salı deniyordu, ama sanırım bu hafta içi, büyük ihtimalle çarşamba akşamı....
Piyasa kötü idi, iyi oldu bence...
"GERÇEĞE UYGUN DEĞER" bakalım ne gelecek...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Hayirliisi ins bakalim bekliyoz bende finansal dip notlarda arsa degeri ne yazicak onu cok merak ediyorum bukadar bekledim insallah degeerGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görmedim daha önceki sorunuzu;
Yoksa cevabı basit... Bunu araştırmamış ve cevabını öğrenmemiş olmam mümkün mü?
Daha önceki Değer Artışlarında olduğu gibi ödenmeyecek, ertelenecek... "ertelenen vergiler" olarak muhasebeleştirilecek... Daha önce yıllar arasında doğrudüzgün bir değer artışı yaşamadık, ama azda olsa yapıldı ve artşın vergisi ertelendi... Geçmiş yıl sonu bilançolarında çok net görebiliriz...
Ne zamana kadar ertelenecek? Arsa satılır veya üzerinde proje geliştirilir ve para kasaya girdikçe, vergi realize olur, yani ödenir...
O is uzun bence kisasi arsa degerini bulmasi imari verilmesi zaten 600 tl lik degeri 2 ye 3 ce katlarda ozamana cok sular akar finansal dib notlarda arsa degeri 100 kusurlerden 590 tl mahkemenin gosterdigi deger cikarsa oda guzel eger kalin bi adam olsam o derleme sirketi gelip yine 100 tl li deger bicerse o lisansini alirim cok guzel yaparimda bizler kucuk insnlariz iste kendi capimizda bi analiz ettik bekliyozGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri