Sayfa 796/817 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. SPK adil fiyat belirlemesi lazım. Dolar bazında baksın. Ne bileyim yeniden değerleme yaptırsın. Suni fiyat oluşumu ile 200 mu rakamlarda tut ondan sonra tahsisli.. ne güzel dünya... Bedelli yapsın borcu biz karsilayalim. Rüçhan hakkım kisitlanmasin. Ortaklık payının düşmesini istemiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    tahsisli sirket ana ortagı yapacak, yapılacak tahsis li borsada işlem görecek payacevrılecek :D
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    SPK adil fiyat belirlemesi lazım. Dolar bazında baksın. Ne bileyim yeniden değerleme yaptırsın. Suni fiyat oluşumu ile 200 mu rakamlarda tut ondan sonra tahsisli.. ne güzel dünya... Bedelli yapsın borcu biz karsilayalim. Rüçhan hakkım kisitlanmasin. Ortaklık payının düşmesini istemiyorum.

1000iyi mi?
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3. Elimde bi miktar vardi. Tahsisliyi yakaladigimiz iyi oldu.

4. İyi
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    1000iyi mi?

5. Günaydın arkadaşlar
    Tavan hayırlı olsun
    39 bin bekleyen var

6. Hayırlı olsun

7. Merhaba Eliot Bey, çok fazla mrshl im yok ama 2 senede kanser edecek sınır bir hisseymiş. Düşünceniz nedir, ne yaparlar. Sanırım 500 lerden düştü buralara gelir mi.

8.  Alıntı Originally Posted by hopese Yazıyı Oku
    Merhaba Eliot Bey, çok fazla mrshl im yok ama 2 senede kanser edecek sınır bir hisseymiş. Düşünceniz nedir, ne yaparlar. Sanırım 500 lerden düştü buralara gelir mi.
    Sayın hopese
    hisse senetlerinde konsolide genelde 2 yıl süreç gibi bir zaman dilimi oluyor
    ne yapacaklarını yada mmereye götüreceklerini kimsenin tahmin edeceğini sanmıyorum fakat hisse senetlerinin önceki zirveleri görmek istemeleri gibi karakterleri oluyor umarım MRSHL DE BU KARAKTERDE BİR HİSSEDİR.
    MRSHL DE geçmiştwe asıl fiyatların yoğunlaştığıı yer 450-460 lar temnnim o dur ki ben bu noktaları göreceğini düşünüyorum
    az da olsa hayırlı olsun
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 796/817 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •