Sayfa 796/1527 İlkİlk ... 2966967467867947957967977988068468961296 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by tonberk Yazıyı Oku
    Kısaca "Borsa kim kime korsa"🤣
    adamlar basit bişey yüzünden ceza verdi. bunlara bakan yok heralde. sayın yönetim uyuma

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ünlü senin tahtadaymış hocam,
    Kılçıksız alıyor inşallah devam eder, satıcılarda o yüzden duruyor çünkü net alıma başladımı hiç affetmiyor... almıştır inşallah birşeylerin kokusunu...
    Öyle hocam ondan sormuştum. Ama saatlik 23.24-23.22 de gap var kapatıp toplasalardı keşke s&p kararına kadar. Baktın notta olumlu değişim oldu falan(ki beklenmiyor) boşa gider. Baskı yapıyor bu kağıtta boşluk. Aselsan ve tavhl gapı hiç sevmeyen en önemli iki tahta. Sadece gapa göre alıp kar etmişliğim var tavhl da.

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Başkan bugün kozada 6 üzeri kapanış olurmuki pasta ne durumda

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Öyle hocam ondan sormuştum. Ama saatlik 23.24-23.22 de gap var kapatıp toplasalardı keşke s&p kararına kadar. Baktın notta olumlu değişim oldu falan(ki beklenmiyor) boşa gider. Baskı yapıyor bu kağıtta boşluk. Aselsan ve tavhl gapı hiç sevmeyen en önemli iki tahta. Sadece gapa göre alıp kar etmişliğim var tavhl da.

Sent from my iPhone
    Geçen gün yatırım danışmanıyla Koza ve ASELSAN'ı konuşuyorduk...
    Ben Koza da satıp dönüp aldıklarından bahsettim o da inşallah ASELSAN gibi yabancı tahtaya küsmez dedi...
    ASELSAN'a gerçekten yazık ettiler, fiyatı manipüle edip halka arzlarda yerlilere teslim edip...
    Ben onun da yakında zamanının geleceğine inanıyorum... bol şanslar...

5.  Alıntı Originally Posted by Besat Yazıyı Oku
    adamlar basit bişey yüzünden ceza verdi. bunlara bakan yok heralde. sayın yönetim uyuma
    Kusura bakma hocam, kimsenin şahsına yönelik bir söylemde bulunmadık. Sadece bizim borsamızı özetleyen basit bir nükte yaptık o kadar. Özür dileriz.

Kozaa da >>> Kırmızı bulut oluşumunun (Down Kumo Cloud) ilk ve son noktasına 5 ayrı periyotta ne kadar süre var ???

60 Dakikalık >>> ilk>> 2 saat ///// son>>3,5 gün>>>alt seviye >>5,89.-TL.

120 Dakikalık >>>ilk>> 4 gün ///// son>>6,5 gün>>>alt seviye >>5,92.-TL.

180 Dakikalık >>>ilk>> 7,5 gün ///// son>>10 gün>>>alt seviye >>6,10.-TL.

240 Dakikalık >>>ilk>> 10 gün ///// son>>13 gün>>>alt seviye >>6,35.-TL.

Günlük de >>>ilk>> 21 gün ///// son>> 26 gün >>alt seviye >>6,56 TL.

(Not: Bulutun ilk ve son noktalarıdır...Girişler; ilk noktalar ya da biraz sonrasında olur..Yoğun para girişi (daha yüksek hacim) yukarı ivmelenmeyi ilk noktaların da önüne çekebilir...)

7.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    al hocam yav kusura bakma grafik bakamadığını düşünemedim ben hazırladım sana al doya doya bak

nedenmiş

ne diyor peki sence bu grafik önümüzdeki aylarda ?

hadi söylede bilelim madem çok biliyorsun
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Sayfa 796/1527 İlkİlk ... 2966967467867947957967977988068468961296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •