Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Viop LXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O görüntülerin TÜRKİYE olmadığı zaten hemen belli oluyor.Acemilik olmuş.,SAFLIK.Bence bunu yapan teknik heyetin yanlışlığı.Yoksa CB bu videoları elbette kendisi seçmez.ORTAYA ÇIKACAĞINI BİLE BİLE neden yapsın...

Buna benzer gerçek SARACHANE görüntüleri varken...

2. Levent Gültekin imamolunu ifade ve iddiaları görmeden önce devletin elinde büyük birşey vardırki bu işler olmuştur diye yolsuzlukla suçladım diyor sonra okuduklarımdan sonra boş bir dosya olduğunu anladım diye video çekmiş adam apka hala bize aziz nesinden fıkra anlatıyor onuda anlıyorum içindeki bastırılmış duygulara yenik düşüyor Ramazandan sonra 2 duble rakıya viskiye bakar çözeriz apkayı dökülür
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Seçim zamanı kilicdar ocalanı salacak deniyordu şimdi her yerde pkk bayrağı ocalan resmi var ... başka da bir konuyu umursamıyorum
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Olayların arkasında Soros var deniyor şimdi de Öyle yazan hesaplar var..
    Üstü çıplak deri pantalonlu gençler de sanırım bugün yarın ortaya çıkar..
    Önceki sayfada Metehan paylaşmış.
    Bulmuşlar 2,3 tane hain teneke bira kutusunu.
    Sıra geldi dediğinize. Fakat bunun için lHollywood'a başvurmaları gerek.Biraz maliyetli olur ama 5 li çete sponsor olur.

5.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Viopta parayı boşta tuttuğumuzda tahminen ne kadar net faiz alıyoruz?
    Stopaj vergisi yok diye de biliyorum ayrıca, bu dogru mu?
    Stopaj kesiliyor
    Tlref 45.99
    Kesintilerle net 40 civarı alırsın
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İmamoğlu dışarı çıkarsa bunların çekeceği var elinden..
    Dayı bence çıkması zor.10 güne unutulur.İDARİ İZİNLE tatil de 9 gün oldu ki,öğrenciler evlerine gitsin ebeveynlerinden nasihat alsınlar.

ÜMİT ÖZDAĞ, 2 aydır hapiste.Açıkçası bu kadar mahkumiyet beklemiyordum.AYŞE BARIMa tahliye veren hakimi,hakem heyetine sürmüşler.Başsavcılık tahliyeye itiraz ediyor ve kimse buna karşı koyamıyor.

Şimdi hangi hakim farklı karar verebilir.ÜMİT-AYŞE olayı çok daha basit ve soyut iken 2 aydır içerdeler.

EKREM,bence epey içeride kalır.

Toplumun gözünde giderek küçülüyorlar..İnci tanelerinde ki zerre kadar kaldılar..Artık bittiklerinin farkındalar..Bu güne kadar aldıkları ahlar yedikleri kul hakları onlara yeter..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

sahat 21:47

çocukları, hamileleri... televzon karşısından bi alın

BOSPOROS dayu geldi... böyük turpunan

Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •