Sayfa 797/1000 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav biz Ayhan abi 'ye geydirecektin, ne ara Delikanlı abiye bileylendik anlamadım. Neyse onu da aradan çıkarmıs olduk .
    Böyle zamanlarda seçmece olmaz, genç kart ne varsa elden geçirecen!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bu topikte emegi gecen herkese, yeri geldiginde bilgi verene, ve enonemlisi hosca vakit gecirtenlere Sn Reha Gayanin nezdinde bu bayram vesilesi ile tesekkur eder bayraminizi kutlarim.

3. Bayram hediyesi damat Beyden

Bsmv %1

Finansman bono %15

Hayırlı işler diler iyi günler dileriz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ağırlıklı olarak bankaların mevduat yerine çıkardığı ve vergisi daha az olduğu için vatandaşın tercih ettiği finansman bonosundan alınan yüzde 10 oranındaki vergi yüzde 15'e çıkarıldı. Böylece vergi kaybına neden olan bonolarda vergi mevduat ile eşitlendi.
    Kambiyo işlemlerindeki (döviz ve altın alım satımında) Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) oranı da binde 2’den yüzde 1’e artırıldı. Böylece hem altın hem döviz alanlar yüzde 1'lik vergiye katlanacak. Karar Resmi gazetede yayımlandı.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Öyle mi yav, kof diyorsun yani. Ben babayiğit bir abi sanıyordum.
    Babayigittir, yureginde beyninde.

Bayramımız mübarek olsun , alışık olmadığımız bir bayram yaşıyoruz, sevdiklerimizle mutlu, huzurlu, nice bayramlara . İyi bayramlar .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Banka bonosunda vergi arttı, döviz ve altın alımında vergi 5'e katlandı
    Ağırlıklı olarak bankaların mevduat yerine çıkardığı ve vergisi daha az olduğu için vatandaşın tercih ettiği finansman bonosundan alınan yüzde 10 oranındaki vergi yüzde 15'e çıkarıldı. Böylece vergi kaybına neden olan bonolarda vergi mevduat ile eşitlendi. Aynı amaçla kambiyo işlemlerindeki (döviz ve altın alım satımında) Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) oranı da binde 2’den yüzde 1’e artırıldı. Böylece hem altın hem döviz alanlar yüzde 1'lik vergiye katlanacak. Karar Resmi gazetede yayımlandı. Rahim Ak'ın haberi

https://m.haberturk.com/son-dakika-b...689895-ekonomi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Binde 2’den yüzde 1’e mi ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 797/1000 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •