Sayfa 797/996 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Bana da öğretir misin?
    bence az ötede, dolarda düşüş kaçınılmaz başlığında oyna.. bak ben nazik nazik yazıyorum ama başkaları kalbini kırar falan ben de üzülürüm sonra..

2. Bunun hikayesi devam edecekse, C=A+B eşitliği şeklinde, 60 lı rakamlara doğru, çok da sert olmayan kontrollü bir düzeltme gelmeli, yoksa şu an zigzag C bölgesinde..

Dolar bazında da, şöyle olmalı, biraz da genel duruma bağlı tabi herşey..YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elan Musk ile ortak yada gel burda elektrikli araç üretimi yap vergi muafiyeti ücretsiz arazi vs vermiş olabiliriz. Bunun karşılığında bir roket verecek az da hidrojen yakıtı. Onu da Kazakistan da şutlarız. Ha bunu yapmak için dış güçler ekonomik saldırı düzenliyor bunun için de milletimden TL ye güvenmeyi dolari altını bozdurmasini isteyebilirim. Oldu oldu olmadı Naci Agbal konuşmayla faizi düşuremez küresel gıda fiyatları yükselişte. Petrol daha yerinde sayıyor. Bu biden telefonu niye açmıyor aç teli müsait değilim de. Ayıp ya.
    Belki de "aman gamestop gibi Türk lirasına da bulaşmayın" diye Elon'un kulağını çekmişizdir. Biden aksi bir ihtiyar, sugar daddy kıvamındaki tonton Trump'a hiç benzemiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ne ima etti acaba? Uzay ÖTV' si gelir yakında mı acaba deprem vergisi gibi...bir çuval gördük, şimdi bi tarafımıza kaçacak mızrağa odaklanalım...nassı olsa çuvala sığmayacağına göre..
    İnek nerde, aya kaçtı. Ay nerde, yandı bitti kül oldu

5. dünyada parayı park edecek yer bulamayan lar bu faiz oranıyla neden bize gelmiyor
    ee geliyor diyenler olabilir gelen para gölde su damlası s400 ve halkbank bitmeden
    geniş hayaller kurmamaklazım

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    S400lerin adalara falan paketlenmesi konuşulur oldu dikkat.
    S-400 lerin gideceği yer belli de, deveden tüy kopartmadan göndermeyiz.

7. Sn Hkm uğramadı galiba bu akşam..

Ons altında mesela şöyle bir iddialı sayım olabilir. B dalgaları üçgense zigzag C, A dalgasının %10 una kadar bile düşebilir diyor kitap.

Öyleyse şöyle bir tablo oluşabilir, gidecekse;

Ya da flat diyeceğiz, herkes gibi;

Şu an regular flat görüşü ağırlıkta, toplu halde vereyim senaryoları

8.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    dünyada parayı park edecek yer bulamayan lar bu faiz oranıyla neden bize gelmiyor
    ee geliyor diyenler olabilir gelen para gölde su damlası s400 ve halkbank bitmeden
    geniş hayaller kurmamaklazım
    Geçen çok güzel bir grafik vardı, en az yabancı para giren ülkelerden birisiydik o çalışmada. Bulabilirsem, nerede gördüm acaba..

Sayfa 797/996 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •