Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 797/975 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop XXXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Artırıyorum...kim diyorsa ben %20 fazlasını diyorum...Reisi yaktık,şimdi..
    Kaç gündür ütülmediydim, sanırım masanın faturasını ben ödüycem, bi saat sonra tahsilat için pala adamlarını yollar.
    kâr zarar kardeştir, yabcak bişii yok.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Artırıyorum...kim diyorsa ben %20 fazlasını diyorum...Reisi yaktık,şimdi..
    Bu enflasyonist ortamda denilen fiyatlar olmaz demiyorum, ama
    UYMA GAZOZ KAPAĞI İLE OYNAYANLARA diyorum.
    Sen her foruma lazımsın.

3. gundi bos isler bunlar
    insanlar dogruyu soyluyor sabah aksam yukselicek yazan sensin !!! burasi viop basligi ise 2200 lerden l borsa dusmez diyen adam teminat tamamlamak icin donunu satliga cikarmistir
    ha islem yapmiyorsan amacin burda bos zamanini gecirmek ise o zaman mesajlarin altina bos zamanimi gecirmek icin yaziyorum diye yaz

sindo 1970 uzeri kapanis yaziyorum demis simdi endeks burdan %2 dusmus olsa tepki cekmez ustune birde alkis alir
    neden dunku dusute 1826 dip diye yazmisti herhalde
    1826 dipden alanlar suan karda ama senin gibi 2200 de 2300 de borsa dusmez diyen kisileri dinleyen yoktur ama dinleyen ahmak varsa o zaman kesin suan zarardadir
    islem yapmiyorsan bile kar ve zararin ne oldugunu biliyorsundur
    birisi + digeri -

simdi bu adam 1826 rakamini bir yerinden cikarmadi .. 1 sefer cikar tutsun 2 sefer cikar tutsun ama defalarca dogru analizi var kendine gore cizgileri teknigi var
    kalkip teknik diye birsey yoktur yazamazsin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gundi bos isler bunlar
    insanlar dogruyu soyluyor sabah aksam yukselicek yazan sensin !!! burasi viop basligi ise 2200 lerden l borsa dusmez diyen adam teminat tamamlamak icin donunu satliga cikarmistir
    ha islem yapmiyorsan amacin burda bos zamanini gecirmek ise o zaman mesajlarin altina bos zamanimi gecirmek icin yaziyorum diye yaz

sindo 1970 uzeri kapanis yaziyorum demis simdi endeks burdan %2 dusmus olsa tepki cekmez ustune birde alkis alir
    1826 dipden alanlar suan karda ama senin gibi 2200 de 2300 de borsa dusmez diyen kisileri dinleyen yoktur ama dinleyen ahmak varsa o zaman kesin suan zarardadir
    birisi + digeri -

simdi bu adam 1826 rakamini bir yerinden cikarmadi .. 1 sefer cikar tutsun 2 sefer cikar tutsun ama defalarca dogru analizi var kendine gore cizgileri teknigi var
    Bu yazinizi anlayamadım.viop ta en yakın vade günlük al sat harici yatırım yaşak mi?

Vadeli piyasasının çıkış ana temeline aykırı söylediğiniz. Aslen vadeliler uzun vade sözleşmeler yapılarak kendini koruma altına almak için çıkmıştır. Ve evet önünde engel olmadığı için kumar niyetine günlük işlem yapan çok insan var ama zaten bu yanlış kullanımı.

Doğru kullanım orta uzun vade hedge amaçlı kullanmaktir.

Amacı harici kullanim kumar oynamakla eş değerdir maalesef.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gundi bos isler bunlar

birisi + digeri -

culpa,

topiğimde dün paylaştım bu bantları , ve kademeli alıma geçtiğimi yazdım.
    eyvallah dürüst adammışsın ,
    ha unutmadan o TA bunları ipten aldı , ama senin yaptığını yapıp dürüst olamıyorlar çoğu.
    bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gundi bos isler bunlar

birisi + digeri -

viopun ne oldugunu bilale anlatır gibi anlatmış gundiye...

viopta gelip 3000 olacak denmez bir yılda...

onu diyorsan gidip temettü hissesi alıp beklicen burayada ugramıcan...

he bunları anlaman içinde önce bir viop hesabın olması gerekir...

ergen gibi gelmiş varmısın iddaya diyor...

ben yarın ne işlem yapacagımı bilmem durum ne gerektiriyorsa o...

bu arada 6,000 puan oldu trollugunun diplomasını aldın...

7. Enflasyonla mücadele timleri. Aloo, nerdesiniz, köprünün başına zam yaptılar, iğneden ipliğe herşeye zam girecek, yumurta dahil. Gelin bu zammı kim yapıyorsa onu tepeleyin adamsanız.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herkese iyi goy goy lar..

2800 3000 xu100 ..
    Suyun içinde 40 tl THY..

Varsa karşıt görüşde olan kendine güvenen TA cı çıksın iddiaya girsin benle..
    Kaybeden bi daha yazmaz bu foruma...
    tüm forum gördü değil mi rezilliğini aslında boş beleş konusup bir şey yapamayan...

ne tek bir poziyonu lotu olan birilerinin trollugunu yapan birisi...

sen yalancısın diyorum thy diyor 40 diyor...

madem longsun koy anlık durumu diyorum kıvırıyorda kıvırıyor...

asena senin kadar kıvıramadı...

Sayfa 797/975 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •