Hikaye o kisim
Doları olan adamın borsada ne işi olur.
Dolar tl grafikisine bakar
Borsada isen borsaya tl bazlı grafikisine bakıcan
Hikaye o kisim
Doları olan adamın borsada ne işi olur.
Dolar tl grafikisine bakar
Borsada isen borsaya tl bazlı grafikisine bakıcan
Hamdım Piştim Yandım
Way anasını Bu akçay la aynı fikirde olacağımı düşünmezdim ama rusya nın haklı olduğu konusunda bende aynı fikirdeyim..
ABD 20.000 km ötedeki ırağa kendi ne tehdit gördüğü için dalarken haklı da sınırının dibindeki tehdit de rusya haksız haa..
way babingo...
akçay
2008 krizinde sasa 22 kuruş toaso ise 1 tl nin de altına düşüp 96 kuruşu mu ne gördü idi..
Sen herhalde borsada deeldin o zamanlar..
Misal savaşdan önce çok güçlü ekonomi denilen rus borsasını da dolara bölüp bi zahmet koyabilir misin buraya..
1500 tane ekonomik kriz savaş şu bu berbat bi ekonomi yönetimi olup her sene iflas edilen bir ülkede o ülkenin borsası düşmek bilmiyor..
yo yo gibi..
Yada mesela FED 8 trilyon dolar basmasa idi DOW sence kaçta olurdu..?
banane viladimirden bidendan arının kovanına gelip çomak soktular...
nato genişlemicek dedikleri noktadan sonra 1,000 km daha rusyayaya yakınlaştırdılar füzeleri...
savaş kötü bişey ama adamı mecbur bıraktılar...
ukraynada buna alet oldu hadi aslanım yaparsın edersin dediler şimdi kimse arkasında durmuyor...
ruslarda ingilizler gi,bi siyaset olmaz dümdüz adamlar...
kominist sitemde yetiştiler...adamlara net olacaksın evet hayır gri nokta olmıcak..
bidon geldiğinden beri potini kaşıdı kışkırttı minsk anlaşmasının uygulanmasını batı ve abd desteklemedi ukrayna ile birlikte hareket etti sözleşmeye uysalardı özerk bölgelein yönetimi yerel halka geçecekti ama ukrayna bunu istemedi ve uygulamadı ab ve abd de destek çıkınca iş bu hale geldi
potin diyorki benimde imzaladığım anlaşmayı siz uygulamadınız ihlal ettinizbende gereğini yapıyorum
bencede potin haklı ancak ab ve abd potine engel olmazsa bir süre sonra başka yerlere yürür potin ayısı
bir halt olacağı yok.
Rusya- Putin Ekonomik anlamda daha fazla dayanamaz.
Halk , sefillikten isyan bayrağını çeker. Zaten Rus halkı bir fitili ateşlemeye bakar. İç isyan çıkar.
Borsada düşüşler, çıkışlar bitmez.
Siz güzide şirketlerin hisselerini ucuza toplamaya çalışın ve işinize, gücünüze ve ailenize bakın.
Kaygılanacak her zaman bir şey bulunur, her şey geçer gider.
tecrübeli bir abim; 1999 depremine full hisse de ve Gölcük te yakalanmış...
O günlerde geçmiş. Sonrasında borsa çok güzel bir ralli yapmış.
Sevdiklerinizin canını sıkmayın, onlarla güzel vakit geçirin bu günler de geçer...
ALINTIDIR;
Yer İmleri