gundi bos isler bunlar
insanlar dogruyu soyluyor sabah aksam yukselicek yazan sensin !!! burasi viop basligi ise 2200 lerden l borsa dusmez diyen adam teminat tamamlamak icin donunu satliga cikarmistir
ha islem yapmiyorsan amacin burda bos zamanini gecirmek ise o zaman mesajlarin altina bos zamanimi gecirmek icin yaziyorum diye yaz
sindo 1970 uzeri kapanis yaziyorum demis simdi endeks burdan %2 dusmus olsa tepki cekmez ustune birde alkis alir
neden dunku dusute 1826 dip diye yazmisti herhalde
1826 dipden alanlar suan karda ama senin gibi 2200 de 2300 de borsa dusmez diyen kisileri dinleyen yoktur ama dinleyen ahmak varsa o zaman kesin suan zarardadir
islem yapmiyorsan bile kar ve zararin ne oldugunu biliyorsundur
birisi + digeri -
simdi bu adam 1826 rakamini bir yerinden cikarmadi .. 1 sefer cikar tutsun 2 sefer cikar tutsun ama defalarca dogru analizi var kendine gore cizgileri teknigi var
kalkip teknik diye birsey yoktur yazamazsin
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Bu yazinizi anlayamadım.viop ta en yakın vade günlük al sat harici yatırım yaşak mi?
Vadeli piyasasının çıkış ana temeline aykırı söylediğiniz. Aslen vadeliler uzun vade sözleşmeler yapılarak kendini koruma altına almak için çıkmıştır. Ve evet önünde engel olmadığı için kumar niyetine günlük işlem yapan çok insan var ama zaten bu yanlış kullanımı.
Doğru kullanım orta uzun vade hedge amaçlı kullanmaktir.
Amacı harici kullanim kumar oynamakla eş değerdir maalesef.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
viopun ne oldugunu bilale anlatır gibi anlatmış gundiye...
viopta gelip 3000 olacak denmez bir yılda...
onu diyorsan gidip temettü hissesi alıp beklicen burayada ugramıcan...
he bunları anlaman içinde önce bir viop hesabın olması gerekir...
ergen gibi gelmiş varmısın iddaya diyor...
ben yarın ne işlem yapacagımı bilmem durum ne gerektiriyorsa o...
bu arada 6,000 puan oldu trollugunun diplomasını aldın...
Enflasyonla mücadele timleri. Aloo, nerdesiniz, köprünün başına zam yaptılar, iğneden ipliğe herşeye zam girecek, yumurta dahil. Gelin bu zammı kim yapıyorsa onu tepeleyin adamsanız.
tüm forum gördü değil mi rezilliğini aslında boş beleş konusup bir şey yapamayan...
ne tek bir poziyonu lotu olan birilerinin trollugunu yapan birisi...
sen yalancısın diyorum thy diyor 40 diyor...
madem longsun koy anlık durumu diyorum kıvırıyorda kıvırıyor...
asena senin kadar kıvıramadı...
Yer İmleri