Sayfa 798/1002 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    desenize bugün faizler kesin inecek
    Kesin inmeyecek demek istediniz sanırım.
    MB bugün faiz indirirse kendi söylemi ile çelişir. “Enflasyonun üzerinde Faiz”
    Önümüzdeki ay TÜİK gereğini yapıp alan açtıktan sonra denemek isterse faiz indirimi deneyebilir.

2. borsa kudurdu

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Acı ama çok doğru bir tespit,insanlar günde 8-12 saat çalıştığım halde ben neden düzgün beslenemiyorum sorusunu sormak yerine komşumun durumu benden kötü diyerek kendini avuttuğu sürece daha dibi bulamayız,nasıl ki şahsımın 13 makam uçağı varken neden ülkemizin bir tane yangın söndürme uçağı yok sorusunu sormadığımız gibi...

4. Sn Nihat Genç güzel derlemiş, Afganistan meselesine başlangıç/giriş için güzel bir özet bilgi olabilir.

Kıllandığımız şekilde yaklaşmış mevzuya kısaca..

İlginç bazı tespitler var, Taliban-Katar bağlantısı, dün akşamki göndermeyle alakalı olabilir..

Gelen Afgan savaşçıların eğitilip geri gönderileceği (?)

Çok uzun yazı, aktarmıyorum;

Afganistan'ı Talibana bırakmak, Rusya, İran, Pakistan, Hindistan, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Tacikistan'ı Çin'in kuşak ve yol girişiminden soğutmak ve ortalığı karıştırmak demekti.

https://www.veryansintv.com/suriyede...si-sonra-isgal

12 Ağustos 2021 Tarihli PPK Kararı: 1 hafta vadeli repo ihale faiz oranı sabit tutuldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Garışık, DXY flat düzeltirse düşerse ikinci flat veya üçgen aşağı banda da kayabilir....DXY direk kalkarsa tablo değişir..genel olarak üçgene çevirme temayülü var gibi...hıdır budur..YTD

7. Arçil sen bilirsin

Şincanda işkence ve soykırım olduğunu iddia edenler

Talibancı mıııı

yoksa

Amerikancı mı?

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Arçil sen bilirsin

Şincanda işkence ve soykırım olduğunu iddia edenler

Talibancı mıııı

yoksa

Amerikancı mı?
    PROMPTERCİ AHAHAHA sşkgmldknhl