Sayfa 798/993 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    soruları basit soralım ?

1- Bankadan 100.000 usd alım yapıyorsun , hesabına 100.000 usd geçiyor ! bu para gerçekte var olan bir alım satım mıdır ?

2- MB rezervlerim arttı diyor, rusyadan 20 katardan 5 suudiden 10 azeri kardeşlerimizden 5 geldi diyor ? var mı acaba !

herşey kağıt üzerinde mi ? yoksa gerçek mi

artık ne gerçek ne yalan ? herşey birbirine girdi
    Canlıyı (kağıt dolar, kağıt euro, fiziki ve masaya bırakınca ses çıkaran altın )elinde tutuyorsan geçektir.
    Tutamıyorsan, başka bir şey tutma ihtimali yüksek.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    soruları basit soralım ?

1- Bankadan 100.000 usd alım yapıyorsun , hesabına 100.000 usd geçiyor ! bu para gerçekte var olan bir alım satım mıdır ?

2- MB rezervlerim arttı diyor, rusyadan 20 katardan 5 suudiden 10 azeri kardeşlerimizden 5 geldi diyor ? var mı acaba !

herşey kağıt üzerinde mi ? yoksa gerçek mi

artık ne gerçek ne yalan ? herşey birbirine girdi
    Döviz muhbir banka da saklanıyor. Özel bankalar genelde yurtdışı muhbir bankalarda parayı tutuyor diye biliyorum. Yani karşılığı var ama büyük ihtimalle yurtdışında saklı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Deki seçimleri kaybetti o geldiği şöylenen el şeyi misali dolarlar dururmu. Elin adamı şenide alır gider. Devlet işleri muhabbetle enseye tokat işlerle yürümez.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yine bir film peşindeler ama senaryo aynı

dün bist tarafında karanlık odada çevrilen fırıldaklar (yatırım finans herif vs)

aynı herif bugün YİNE karanlık odada viop tarafında farklı bir film içinde oldu

bugün borsayı yukarı çekip doları tekrar baskılama çalışmaları

mb yönetiminde usd viop tarafında organize edilen oyunlar

yine yeniden dejavu ?

herifin ortaya çıkışı, MB viop tarafında short tarafta belirgin işlemler yapması, yoğun döviz piyasasına baskı kurmaya çalışma ?

belli ki mızrak çuvala sığmıyor

bu sefer direkt duvara toslama formasyonu

ama show must go on !
    sayın hayek bu 2016 yılında oraya cıkan londra merkezli yatırım finans uzerınden işlem yapan hintli mi?
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Deki seçimleri kaybetti o geldiği şöylenen el şeyi misali dolarlar dururmu. Elin adamı şenide alır gider. Devlet işleri muhabbetle enseye tokat işlerle yürümez.
    secimden sonra,kim gelirse gelsin ...dolar hala buralardamı olacak? her halukarda orda olacak.......
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6. zaten dolar burda mı ! orda değilmi ??
     Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    secimden sonra,kim gelirse gelsin ...dolar hala buralardamı olacak? her halukarda orda olacak.......

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan'ın damarına bastı! Merdan Yanardağ'dan canlı yayında AKP'yi ayağa kaldıracak sözler

https://www.youtube.com/watch?v=CQ4Ad9JWNXU
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın damarına bastı! Merdan Yanardağ'dan canlı yayında AKP'yi ayağa kaldıracak sözler

https://www.youtube.com/watch?v=CQ4Ad9JWNXU
    Merdan haklı,guya birşeyler yapılmıs gösteriliyor,yapılanın arkası fos çıkıyor+geri kalan gizli saklı,zaten yasaları bu yüzden ele geçirdiler,ifsa edersen hemen hakim,savcıları üzerine salıyorlar, iktidar yıkılırsa bu savcı,hakimlerin durumu çok feci,kamuda iktidara hizmet edenlerinde,hepsi bu ülkeden kaçamaz öncekiler gibi,yok kandırıldım,tehdit edildimde hikaye ve yargılanacaklar eninde sonunda,su akar kendi yolunu bulur,sistem bu,ilahi adaletten kaçış yoktur,işte o yüzden onlar için ölüm kalım savaşı seçim,seçime kadar çok can yakacağa benziyorlar,ama önce ''ŞUBAT''

Sayfa 798/993 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •