Sayfa 798/1009 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kaç kişiye sormuşlar hangi ülkede sormuşlar belli değil. Önceki seçimlerin yurtdışı sonuçlarına bakarsanız ülkeden ülkeye çok farkediyor. Bir tane sandığın çıkışında yüz kişiye sormanın hiçbir anlamı yok, birşey göstermez. Üç beş tane geniş aile gelmiştir, ailece aynı adayı destekliyorlardir, sonuç ona göre çarpık çıkar.Türkiye'de doğru örneklemle yapılan anketler daha güvenilirdir.
    Sonuç olarak Tr deki doğru örneklemeli ama sonuçlar sahibinin (parayı verenin) ısmarlama anketlerine benzemiyor, tmm %24 olmaz ama asla %2 3 de değil.
    Tr de anketler doğru yapılır ama sonuçları doğru açıklanmaz, doğru sonuçları sadece anketçi ve parayı veren bilir.
    Fatih altaylı aptal olamaz,
    Another day in paradise

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    birşeyi merak ediyorum.

şu ana dek gümrük ve yurt dışı kaynaklı 2 milyon oy kullanılmış.Bunların denetimi millet ittifakı tarafından nasıl yapıldı bileniniz var mı ?
    Pazar saat 17 de belli merkezlerde yine sandık kuralları çerçevesinde sayılacak.

3.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sonuç olarak Tr deki doğru örneklemeli ama sonuçlar sahibinin (parayı verenin) ısmarlama anketlerine benzemiyor, tmm %24 olmaz ama asla %2 3 de değil.
    Tr de anketler doğru yapılır ama sonuçları doğru açıklanmaz, doğru sonuçları sadece anketçi ve parayı veren bilir.
    Fatih altaylı aptal olamaz,
    En başlarda yüzde 2 ila 3 arasıydı şimdi benim etrafımda gözlemim yüzde 6 alabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Pazar saat 17 de belli merkezlerde yine sandık kuralları çerçevesinde sayılacak.
    sayım mı sizce sorun ? sorumu yanlış anladınız. oy kullanırken kim kullandı kaç tane kullandı vs vs.

her ülke de oy kullanma merkezleri yapılıp veya o merkezlerde millet ittifakı yetkilileri oldu mu ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    birşeyi merak ediyorum.

şu ana dek gümrük ve yurt dışı kaynaklı 2 milyon oy kullanılmış.Bunların denetimi millet ittifakı tarafından nasıl yapıldı bileniniz var mı ?
    Bütün sandıklarda son seçimde en çok oy alan ilk 5 partinin görevlileri ve gönüllü müşahitler var...

‘HİÇBİR SANDIK BOŞ DEĞİL’

Yurt dışında kullanılan oylar seçim günü kritik öneme sahip. Türkiye’de sandıkların kapanmasıyla beraber sayılmaya başlanan bu oylar milletvekili dağılımına da doğrudan etki ediyor. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadinde bulunan partiler arasında yer alan ve Meclis aritmetiği için milletvekili dağılımının kritik olduğunu belirten İYİ Parti, yurt dışı seçmenleri için bu süreçte çok sayıda adım attı.

Sandık güvenliğini sağlamak adına CHP ile ortak çalıştıklarını belirten Uz, 75 farklı ülkede kurulan sandıkların tamamı için müşahit ve görevlilerin hazır olduğunu belirterek, “Hiçbir sandığımız boşta değil ve sandık güvenliğimiz yerinde. Bir sıkıntıya mahal vermeyecek şekilde hazırlandık” dedi.

75 ülkede seçim koordinasyon ofislerinin oluştuğunu, Almanya merkez olacak şekilde seçim koordinasyon merkezi oluşturduklarını ifade eden Uz, “3 milyon 280 bin seçmenimizin 1 milyon 443 bini Almanya’da yaşıyor. Sandıklara uzak mesafede olan vatandaşlarımızı sandıkla buluşturmak adına çalışma yaptık” diye konuştu.

https://www.gazeteduvar.com.tr/iyi-p...-haber-1611330
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    sayım mı sizce sorun ? sorumu yanlış anladınız. oy kullanırken kim kullandı kaç tane kullandı vs vs.

her ülke de oy kullanma merkezleri yapılıp veya o merkezlerde millet ittifakı yetkilileri oldu mu ?
    Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.
    Esas benim asla anlamadığım konu; yurtdışında yaşayan vatandaşlar neden oy kullanır. Böyle saçma şey mi olur.
    Adam bu ülkede yaşamıyor ama yönetici seçiyor.

Bu ülkede yaşamayan. Senede 1 ay gelip kazandığımeurolarla herşeyi kapış kapış alan adamların bu ülkenin siyasi geleceğinde sö sahibi olması doğru değil. Çoğu göçmen politikaları ve yabancı ülke insanlarına karşı daha insani diye o ülkelerde sol partilere oy verirken buralarda yobqzların peşinde koşmasına anlam veremiyorum. Bende kesinlikle karşıyım
    bir halt olacağı yok.

8. İnceyi parlatamadılar.
    Son 5 gün kala diğer adayı parlatma çabası.
    Muhalefetin oylarının kafasını karıştırma.Yersen diye.
    Seçim Manipülasyonu.

Sayfa 798/1009 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •