Originally Posted by
TÜRKOĞLU
bu bildiri işine yaramaz akp'nin...milletin derdi bambaşka kimsenin şu an bildiri falan iplediğini sanmıyorum...insanlar esnaf neredeyse 1 senedir iş yapamaz olmuş...millet borcu borçla çeviriyor diğer tarafta bakıyorsun ağaların keyfi yerinde saltanat lüks hayat tam gaz devam...buradan akp ye mağduriyet falan çıkmaz oy da çıkmaz üstelik daha seçime 2 yıl var 2 yıl sonra bugünü kaç kişi hatırlar? millet şimdi ekmek aş iş derdinde...
2 gün sonra esamesi okunmaz bu mevzunun..2 hafta sonra, sorsan kimsenin aklına gelmez.
2-3 maaş konusu çok konuşulur olmuştu..başta fahrettin in aldığu maaş, huzur hakkı vs...adamlar beleşten yaşamaya öyle alışmış ki, ölümüne savunuyorlar mevcut düzeni.
eskiden, çalma çırpma elden altından yapılırdı...şimdi maaşlı, her şey kılıfına uydurulmuş..minariyi çalanlar, kılıfını da bulmuş.
bugün, ne kadar eski bakan, bürokrat vs...bu ülkede 10 binlerce avanta paralarla yaşayan akp elitleri var...ortalama aylık gelir 100 bin tl filan..ne güzel dünya..
bakın bir de kayyumlar var..bizzat tanıdığım 2-3 yıllık avukat, 3 yerden kayyum olarak maaş alıyordu...böyle de binlerce yiyici var.
ha, vatandaş yine de gider verirse..kendi bilir...benim tuzum kuru sonuçta.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri