Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ŞİMDİ BİR SİYASETE GİRSEK ÇIKAMAYIZ...her argumana cevap var..ama ne ben değişirim ne de BAŞKASI

2. Güncel borsaları etkileyebilecek haberler:

-Döviz inceden artışa geçti yine

-Döviz artısı olan, ihracatçı şirketler önde
    Döviz borcu/açığı olan şirketler geride dir

-Ukrayna sınırında, Ukrayna-Rusya savaşının yeniden çıkacağı bir çok haber kaynaklarında tekrardan yazılmaya başlandı

-Artan virüs vakaları

-Dünyada Aşı/İlaç savaşları

-Eli yüzü düzgün şirketler, ortalama %20 büyür, hızlı büyüyen şirketler %40-50 büyür
    Büyüme ile F/K ilintilidir
    Uluslararsı normlarda, F/K nın büyüme oranından fazla fiyatlanmaması beklenir
    Yani ( F/K ) lar > 50 lerden ise NŞA da abartılı sayılabilir...

-Eli yüzü düzgün şirketler, ortalama %20-30 özsermaye karlılığı üretir
    hızlı büyüyen çok kar lı şirketlerde özsermaye karlılığı %50 lere kadar çıkabilir..
    Özsermaye karlılığı ile Hd/dd ile ilintilidir
    Uluslararsı normlarda, Hd/dd nın ,
    Özsermaye karlılığı oranından fazla fiyatlanmaması beklenir
    Yani (Hd/Dd ) oranlar > 5 lerden ise NŞA da abartılı sayılabilir...

Yatırım tavsiyesi içermez..

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu bildiri işine yaramaz akp'nin...milletin derdi bambaşka kimsenin şu an bildiri falan iplediğini sanmıyorum...insanlar esnaf neredeyse 1 senedir iş yapamaz olmuş...millet borcu borçla çeviriyor diğer tarafta bakıyorsun ağaların keyfi yerinde saltanat lüks hayat tam gaz devam...buradan akp ye mağduriyet falan çıkmaz oy da çıkmaz üstelik daha seçime 2 yıl var 2 yıl sonra bugünü kaç kişi hatırlar? millet şimdi ekmek aş iş derdinde...
    2 gün sonra esamesi okunmaz bu mevzunun..2 hafta sonra, sorsan kimsenin aklına gelmez.

2-3 maaş konusu çok konuşulur olmuştu..başta fahrettin in aldığu maaş, huzur hakkı vs...adamlar beleşten yaşamaya öyle alışmış ki, ölümüne savunuyorlar mevcut düzeni.

eskiden, çalma çırpma elden altından yapılırdı...şimdi maaşlı, her şey kılıfına uydurulmuş..minariyi çalanlar, kılıfını da bulmuş.

bugün, ne kadar eski bakan, bürokrat vs...bu ülkede 10 binlerce avanta paralarla yaşayan akp elitleri var...ortalama aylık gelir 100 bin tl filan..ne güzel dünya..

bakın bir de kayyumlar var..bizzat tanıdığım 2-3 yıllık avukat, 3 yerden kayyum olarak maaş alıyordu...böyle de binlerce yiyici var.

ha, vatandaş yine de gider verirse..kendi bilir...benim tuzum kuru sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ŞİMDİ BİR SİYASETE GİRSEK ÇIKAMAYIZ...her argumana cevap var..ama ne ben değişirim ne de onlar.

1443 ,baraj kapaklarıydı...

ona çok dikkat etmek lazım.
    eğer memleketin çıkarına gerçekten iyi bir şeyler yapılacaksa, rüşvet, adam kayırma, yolsuzluk, hukuksuzluk olmayacaksa ben hemen bugün değişirim. hiç de gocunmam. ama maalesef ufukta iyi şeyler yok.

zaten başımıza ne geldiyse toplumun sabit fikirli olmasından geldi.
    audentes Fortuna iuvat

5. BTK bilgileri çalındığı iddia edilen Türk kullanıcılar için Facebook'tan bilgi talep etti
    https://sptnkne.ws/FRvA

bugün düşüncesini yazan pek olmayınca avcı larda işsiz kaldılar. şimdi pusuda yatıyorlar bi ekmek çıkar belki diye.. pandemi bunlarıda vurdu yazık.. neyse ben bi pas atayımda işsiz kalmasınlar ben piyasanın yine olumlu tarafındayım. sonu (al) olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    eğer memleketin çıkarına gerçekten iyi bir şeyler yapılacaksa, rüşvet, adam kayırma, yolsuzluk, hukuksuzluk olmayacaksa ben hemen bugün değişirim. hiç de gocunmam. ama maalesef ufukta iyi şeyler yok.

zaten başımıza ne geldiyse toplumun sabit fikirli olmasından geldi.
    104 amiral bildirisiyle ilgili düşüncelerdeki farklı bakışı kast ettim.son günlerde konu bu zaten.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Rusya devletine bağlı medya
    Bahçeli:
    - 104 emekli amiral, Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesidir, bu lekeyi temizlemek hukukun ve milli iradenin tarihe karşı vefa borcudur
    - 104'lükler büyük bir suç işledi. Cezasız kalamaz, kalmayacaktır
    https://sptnkne.ws/FRt3
    ASKER'e yazı,mektup,uyarı falan filan yakışmaz..İcraat yapacaksın
    Ama emeklisin..

Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz